• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf :(

guzel kardesım adamın senı takıp ettıgın bıle bıle sosyal medya kullanıyosun yorum yapıyosun vs bı bakıma adama cevap verıyosun.adama da savasalım demıssın umıt vermıssın baskasıyla tanısmıssın bı bakıma uzerıne cekmissin belayı.dıkkat et onun senınle ıletıseme gececek herseyı kapat senden haber alamasın olmadı o zman baska care üretiriz.polise savcıya giderse olay senın adamla yasadıgın seylerde ortaya cıkar sonucta davacı olacaksın ve kamu davası acılacak bılemedım sonunu dusunmeden iyice düşün karar ver derım...

Aylardır cevap vermiyorum sosyal medyada yokmuş gibi görmezden geliyorum zaten yazmaz etmezdi instagramda farklı hsaplardan bi kaç defa beğeni yaptı engelledim dün gece yalnızca yorum atmış ona yazdım savcılığa kadar belirtim git ne il suçlayacaksın beni dedi ? Koz vermiyor ne arar ne yazar ne başka bişey geldiğinde iş yerine normal müşteri gibi takılır gider

bu mesajlarını hıcbırını sılmez bunları gostererek benı tacız etmek ıcın gelıyor dersen
ıstedıgı kadar alısverıse gelıyorum desın
senınle ısı olmayan adam senın oldugun yere alısverıse bıle gelmez cunku
cocuk mu kandırıyor :)
merak etme boyle vakkalar cok
sen sıkayet et onada sıkayet ettım edıcem deme
muhattap olman senın ısını zorlastırır

Aylardır muhattap değilim yokmuş gibi davranıyorum ben tabi alışverişe gelmiyor ya yol üstünde dikiliyor sağa sola bakınır gibi markete de bakıyor dedim kameralar var onlar da delil dediği yol da durmak suçsa ver gitsin direk :(

keşke bir şeyler yaşanmadan önce karşımızdaki insanı daha iyi tanısak..
ben seni de anlamadım eski erkek arkadaşını ailen istemiyor diye ayrılıyorsun, başka biriyle çıkıyorsun evlilik yolunda. Sen evlenmek için mi evleniyorsun? konu bu değil elbette ama dikkatimi çekti. Hiç muhatap olma azıcık aklı varsa bu tür olaylarda başına insanların neler geliyor biliyor olması lazım. bu şantajı yapacak erkekle nasıl daha önce birlikte oldun? bu kadar karaktersiz biri hiç mi fire vermedi sana ailen kabul etmeyene kadar?

Yani o fotoğrafları nasıl çektiriyorsunuz
insanın nişanlısı bile evleneceği garanti değil
ben olsam onlar için endişe ederdim

O an oldu işte hiç yapmazdım onla aramızda iyiydi örnek çift derler ya öyleydik biz sonradan ters düz oldu herşey eşya bil bakıyordur şu tarz olsun vs okulun son senesi evleniriz gib

O an oldu işte hiç yapmazdım onla aramızda iyiydi örnek çift derler ya öyleydik biz sonradan ters düz oldu herşey eşya bil bakıyordur şu tarz olsun vs okulun son senesi evleniriz gib
İşte garantisi yok yani
olmamışta

Başta canım ALLAH yardımcın olsun... ne zevk alırlar ayrıldıktan sonra peşimizi bırakmamaya....korktuğunu sakın belli etmee...eğer korktuğunu belli edersen daha cok üstüne düşecek buna emin ol ve güçlü ol .... gerekirse git şikayetci ol .. bu tip insanlar hasta ..

Başta canım ALLAH yardımcın olsun... ne zevk alırlar ayrıldıktan sonra peşimizi bırakmamaya....korktuğunu sakın belli etmee...eğer korktuğunu belli edersen daha cok üstüne düşecek buna emin ol ve güçlü ol .... gerekirse git şikayetci ol .. bu tip insanlar hasta ..

Belli etmiyorum güçlü olduğumu da çok iyi biliyor işte şikayet edecem ama ne ile bunu bilmiyorum yok öyl bişey dese elimde kanıt yok müşteriyim marketi de onamı soracam dese sesim çıkmaz

Aylardır muhattap değilim yokmuş gibi davranıyorum ben tabi alışverişe gelmiyor ya yol üstünde dikiliyor sağa sola bakınır gibi markete de bakıyor dedim kameralar var onlar da delil dediği yol da durmak suçsa ver gitsin direk :KK43:

havlayan kopek ısırmaz canım
eger senı rezıl etmek ıstese ınternete koyardı aılene yollardı
sadecesenı huzursuz edıp senı ona bagımlı bırakıp bundan haz almak ıstıyor
hasta ruhlu bırı cunku
sen o muhabbetlere bıle gırmemelıydın yok yol ustunde durunca ne sucu ver gıtsın demıs sen sıkayet edecegını soylemıssın falan
sımdı sen gıt sıkayet et ası sanı nerde oldugu bellı
sana gonderdıgı o mesajları falan hepsını goster facedden yazdıklarını
ozel resımlerle tehtıt ettıgını huzursuz ettıgını

Belli etmiyorum güçlü olduğumu da çok iyi biliyor işte şikayet edecem ama ne ile bunu bilmiyorum yok öyl bişey dese elimde kanıt yok müşteriyim marketi de onamı soracam dese sesim çıkmaz

öle şey mi olur hangi devirde yaşıyoruz.. gidip şikayet edeceksin.. eski erkek arkdaşım tacizde bulunuyor sözlü ,yüzyüze ,telefonda,olmadı işyerime geliyor diye .. emin ol şikayet ed elini eteğini senden çeker ... resimlere gelince ateş olsa sigaranı yakar...resimlerinizi gösterecek dagıtacak sonra basına geleceklerden korkmayacak... kimse sahipsiz değil..

havlayan kopek ısırmaz canım
eger senı rezıl etmek ıstese ınternete koyardı aılene yollardı
sadecesenı huzursuz edıp senı ona bagımlı bırakıp bundan haz almak ıstıyor
hasta ruhlu bırı cunku
sen o muhabbetlere bıle gırmemelıydın yok yol ustunde durunca ne sucu ver gıtsın demıs sen sıkayet edecegını soylemıssın falan
sımdı sen gıt sıkayet et ası sanı nerde oldugu bellı
sana gonderdıgı o mesajları falan hepsını goster facedden yazdıklarını
ozel resımlerle tehtıt ettıgını huzursuz ettıgını

Facden yazılan hiç bişey yok ki tehdit vari :(

öle şey mi olur hangi devirde yaşıyoruz.. gidip şikayet edeceksin.. eski erkek arkdaşım tacizde bulunuyor sözlü ,yüzyüze ,telefonda,olmadı işyerime geliyor diye .. emin ol şikayet ed elini eteğini senden çeker ... resimlere gelince ateş olsa sigaranı yakar...resimlerinizi gösterecek dagıtacak sonra basına geleceklerden korkmayacak... kimse sahipsiz değil..

Ben öyle derim ama bunu kanıtlayamam sonrasında daha kötü olur diye geriliyorum

Yahu canım sen nasıl bir şeye bulaşmışsın böyle :/

Adamın tek tehlikesi elindeki fotoğraflar değil ki. Baksana seni takip ediyormuş her attığın adımdan haberi varmış. Resmen arkanda gölge gibi senin peşinde. Bildiğin terk edilmeyi takıntı yapmış, üstelik kaybedecek bir şeyim de yok diyormuş. Böyle tiplerden korkarım ben.

Atacağın en mantıklı adımlar öncelikle adamı şikayet etmek, sonrasında da sevgiline tüm gerçekleri anlatmak. Sen bir şikayet et de ne bilim bilgisayarını telefonunu falan araştırırlar herhalde. İlla bir yerlerde iz bırakmıştır. Ayrıca şimdi ki sevgilin nasıl biri? Yani bekaret olayına yaklaşımı nasıl?

Bir de şu adamlara nasıl bu kadar güvenip de resim yalan yollayabiliyorsunuz. Hadi bir hata yaptın bari önlemini al yüzünü falan gösterme. Yüzün görünmeseydi onlar benim değil der ailene falan inkar ederdin en kötü.

Yahu canım sen nasıl bir şeye bulaşmışsın böyle :/

Adamın tek tehlikesi elindeki fotoğraflar değil ki. Baksana seni takip ediyormuş her attığın adımdan haberi varmış. Resmen arkanda gölge gibi senin peşinde. Bildiğin terk edilmeyi takıntı yapmış, üstelik kaybedecek bir şeyim de yok diyormuş. Böyle tiplerden korkarım ben.

Atacağın en mantıklı adımlar öncelikle adamı şikayet etmek, sonrasında da sevgiline tüm gerçekleri anlatmak. Sen bir şikayet et de ne bilim bilgisayarını telefonunu falan araştırırlar herhalde. İlla bir yerlerde iz bırakmıştır. Ayrıca şimdi ki sevgilin nasıl biri? Yani bekaret olayına yaklaşımı nasıl?

Bir de şu adamlara nasıl bu kadar güvenip de resim yalan yollayabiliyorsunuz. Hadi bir hata yaptın bari önlemini al yüzünü falan gösterme. Yüzün görünmeseydi onlar benim değil der ailene falan inkar ederdin en kötü.

İnanın böyle biri değildi olacağı aklımın ucundan geçmezdi şok oldum bende o insan gitmiş yerine başka biri gelmiş sanki :( İşte herhalde araştırılır ama işeye yaramazsa şikayetim daha kötü olursa diye de ekstra gerildim

Ne yaparsan yap Sevğilin ve Ailen herşeyden haberdar olacak belki seni burda bile takip ediyor

Neden ısrarla Instagram ve facebook kullanıyorsunuz. Kapatın bir süreliğine. En azından oralardan ulaşamasın

Peki sert davranmak yerine utandırmayı denediniz mi hiç? Seninle çok güzel zamanlar geçirdik. Benim için özeldin. Ama ben ailemin istemediği biriyle birlikte olamazdım. Senden ayrılmış olsam da sana saygı duyuyordum ama sen o saygıyı bu davranışlarınla yerle bir ettin. Benim tanıdığım sen değilsin. Ne olursa olsun aramızda yaşanılanlar özeldi ve ben senin bunu bana ilerde koz olarak kullanacağını aklımın ucuna bile getirmemiştim. Beni çok yanılttın. Bu kadar gurursuz ve karakter yoksunu olacağını hiç düşünmemiştim. Şu saatten sonra ne yaparsan yap benim gözümdeki yerin değişmeyecek. Bana şantaj yapıp ayrılmamıza sebep olsan da seninle artık "biz" olamayız. deseniz acaba faydası olur mu?

Back
X