• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf :(

Peki sert davranmak yerine utandırmayı denediniz mi hiç? Seninle çok güzel zamanlar geçirdik. Benim için özeldin. Ama ben ailemin istemediği biriyle birlikte olamazdım. Senden ayrılmış olsam da sana saygı duyuyordum ama sen o saygıyı bu davranışlarınla yerle bir ettin. Benim tanıdığım sen değilsin. Ne olursa olsun aramızda yaşanılanlar özeldi ve ben senin bunu bana ilerde koz olarak kullanacağını aklımın ucuna bile getirmemiştim. Beni çok yanılttın. Bu kadar gurursuz ve karakter yoksunu olacağını hiç düşünmemiştim. Şu saatten sonra ne yaparsan yap benim gözümdeki yerin değişmeyecek. Bana şantaj yapıp ayrılmamıza sebep olsan da seninle artık "biz" olamayız. deseniz acaba faydası olur mu?

Denerim bunu yapmamıştım çünki ben daha çok sert oldum korksun diye ama buna benzer bişey dedim ufaktan iyi ki devam etmemişim senle diye onun dediği tek lafımı duydunmu sevgiliylen geçmişini didikledimmi gibilerinden artık yabancıyız beni ilgilendirmezsin demişti instagramda yani bu tarz yazmıştı

Neden ısrarla Instagram ve facebook kullanıyorsunuz. Kapatın bir süreliğine. En azından oralardan ulaşamasın

İnsatgram dışarıya kapalı takipcim olmayan göremez artık face de ise sadece arkadaşlarım naptığımı görebilir

canım ilk iş olarak tüm hesaplarını kapat sosyal medya, telefonunu değiştir. eğer iş yerine gelirse yokmuş gibi davran. sonra yeni erkek arkadaşına pişmanlıklarını anlat düzgünce. ayrıca seni tehtit eden mesajlarını sakla alehine kullanırsın. o seni acıttığını görmek istiyor, çıldırtmak istiyor. eğer göstermezsen zamanla unutur. benimde başıma bundan 6 sene önce falan böyle bir şey geldi. biriyle beraberdim kötü ayrıldım, benimde öyle fotoğraflarım vs vardı tüm arkadaş listeme mesajlar attı, babamı aradı. o zamanlar ölüp bitiyordum ama umursamayınca bitti bir süre sonra. anlıyorum ben seni :(

Back
X