• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf :(

Savcılığa gideceğimi dedim git ne olacak sanki dedi kolaymı o kadar ben salakmıyım vs dedi
Cok kolay isler bi zorlugu yok.. Neyse bi daha muhatap olma ne yazili ne sozlu ilgini cekmek icinse bi sure sonra kesecektir cevap alamayinca

arkasinda durmamissin, pirlanta dedigin cocugu hemen silmis pesinden yeni iliskiye baslamissin, yedirememistir, bu yollara basvuruyodur.. hak vermiyorum tabi.. ama bsy yapacagini da sanmiyorum..

Hemen başlamadı ilişkim :( kapımızda yattığını bilir aileme yalvardığını sabahın körü

Şimdi hiç kestiremiyorum ya yaparsa diye diken üstündeyim

Takıntı yaptı galiba :KK43:
Dediğim gibi pek ihtimal vermem bunu yapabileceğine amaç seni korkutmak, huzursuz etmek ve bunu başarıyor gördüğün gibi. Karşısında dimdik dur, Lavanta'nın dediği gibi korktuğunu belli etme.

Bu arada her adımından haberdar ise, ortak arkadaşları gözden geçir.

İnanın pırlanta gibiydi alkolü vs hiç bişeyi yok evcil çok dışarda takılmaz etmez çıksa dahi bana söyler sencede uygun mu der çıkardı

Sorun ailemdi başta annem tabi çocuğun ailesi yok evi yok üni okumamış işi düzgün değil bi ton şey saydılar. Ayrıldık mecbur

O pırlanta gibi dediğim insan şimdi birden bunu yaptı :KK43:
Sen de pek tas kalpliymissin cocugu yok yere silip hemen yeni aska yelken acmissin :D neyse olan olmus hep erkekler mi yok yere kizlari terk edecek

Dediğim gibi pek ihtimal vermem bunu yapabileceğine amaç seni korkutmak, huzursuz etmek ve bunu başarıyor gördüğün gibi. Karşısında dimdik dur, Lavanta'nın dediği gibi korktuğunu belli etme.

Bu arada her adımından haberdar ise, ortak arkadaşları gözden geçir.

Ortak arkadaşlarımız azdı onlar görüşmüyor biliyorum ama napıp edip biliyo işte

Hemen başlamadı ilişkim :( kapımızda yattığını bilir aileme yalvardığını sabahın körü

Şimdi hiç kestiremiyorum ya yaparsa diye diken üstündeyim
seviyor muydun sen bu cocugu, ben o kisma takildim yaa, hak vermiyorum kesinlikle ama cani cok yanmis gibi sanki?

seviyor muydun sen bu cocugu, ben o kisma takildim yaa, hak vermiyorum kesinlikle ama cani cok yanmis gibi sanki?

çok seviyordum doğru adam gibi adam derler ya öyle briydi şimdi ise :(

Yanmıştır daha öncede çok büyük kazık yemiş senle yeniden hayat buldum derdi hep o zaman

Yanmıştır geldiğinde iş yerime gördüm uzun zaman sonra zayıflamış saçları beyazlamış uzun siyah saçları vardı siyah beyaz olmuş ben kötü birimiyim :(

Ya instagramin kilitli bile degil sosyal medyadan takip ediyodur iste :d sevgilinle foto koyuyo musun

Hayır sevgilimle foto yok ilişki durumum yok bilmesindi diye herkese de açık değil gönderiler

çok seviyordum doğru adam gibi adam derler ya öyle briydi şimdi ise :KK43:

Yanmıştır daha öncede çok büyük kazık yemiş senle yeniden hayat buldum derdi hep o zaman

Yanmıştır geldiğinde iş yerime gördüm uzun zaman sonra zayıflamış saçları beyazlamış uzun siyah saçları vardı siyah beyaz olmuş ben kötü birimiyim :KK43:
Ya sen kotu bi kizsin degilsin mantikli bi kizsin cok duygusal degilsin sadece

çok seviyordum doğru adam gibi adam derler ya öyle briydi şimdi ise :(

Yanmıştır geldiğinde iş yerime gördüm uzun zaman sonra zayıflamış saçları beyazlamış uzun siyah saçları vardı siyah beyaz olmuş ben kötü birimiyim :(
iyiligini kotulugunu burdan bilemem.. o cocuk da bundan dolayi yapiyo, hakli, demiyorum.. ama yok yere biraktiysan, pesinden yeni iliskiye yelken actiysan, bunalima dusmus ve sacmaliyo olabilir.. o da senin canini yakmak icin boyle yollara basvuruyo..

Back
X