offf :(

Umarım sadece bu şekil yakar başka bişey yapmaz

Takıntılı manyak galiba bu adam. Ben kaybettim sen de kaybedeceksin diyor resmen. Bencede bir karakola gidip danışın polise. Yol gosterir. Ama ona belli etmeyin sizi takip etmediğinden emin olun. Ve kufur etmek yerine bir de duzgunce konusun isterseniz. Bu sekilde eline bir sey geçmeyeceğini anlatmaya calisun. Damarına baktıkça daha kotu olmasin da sonra.

Takip etse de ruhum duymaz ki benim çok fena ya hastaneye gittim kaç ay önce mesaj atmış inş kötü bişeyin yoktur felan yanıt vermedim tabi aa korkutuyor bu halleri

Takip etse de ruhum duymaz ki benim çok fena ya hastaneye gittim kaç ay önce mesaj atmış inş kötü bişeyin yoktur felan yanıt vermedim tabi aa korkutuyor bu halleri
yok artik. O zaman sen 155i ara oyle bilgi al. Gidersen onu da bilir ve bu sefer iyice damarina basmis olursun.

yok artik. O zaman sen 155i ara oyle bilgi al. Gidersen onu da bilir ve bu sefer iyice damarina basmis olursun.

İlla bi şekil biliyor bişeyler yahu sevgilimin evinde yaptığı süprizi nasıl öğrenir insan çözemiyorum ki

Bir de telefonuna casus kurmus olabilir, ya da sosyal medya hesaplarinin sifreleri olabilir hepsini sifirla

İmkansız kuramaz çünki ayrılırdım eskiydi telefonum sıfır telefon aldım şifremi bilmiyordu ben blirdim onun o benden hiç öyle talep de bulunmaıştı bile

Savciliga suc duyurusunda bulun der polis en fazla
Tamam da arkadasin.merak ettigi konu delil olmadan suc duyurusunda bulunabiliyor mu onu soruyor. E karakola giderse de sevgilisi ogrenir. Ben de madem once ara sor eger sikayet edebiliyorsan oyle git dedim. Bund anormal.ne var anlamadim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…