- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.089
- 133
polis yada savcı tanıdıgınız varsa onunla gorusun ayrıca ondan korktugunuzu sakın bellı etmeyın
Korkmadığımı iyi biliyor yok maalesef tanıdık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
polis yada savcı tanıdıgınız varsa onunla gorusun ayrıca ondan korktugunuzu sakın bellı etmeyın
Öncelikle dik durun karşısında, daha taviz vermeyin. Umursamıyormuş gibi yapın ki koz olarak kullanamayacağını anlasın. Şikayet edin, kapısına bi polis gitsin bakalım.
Demek ki değilmiş.
Korktuğum tek şey ailelere yansıması sevgilim ile aramızda kalmaması
Buyuk ihtimalle yansiyacak eger boyle devam ederse. Siz polise falan bildirin. Sonucta tehdit ediyor bir nevi. Hakkinizda hayirlisi..
Kapısına polis için ne diye şikayette bulunabilirim kanıtım yok
Ya tehdit etmedim yalan söylüyor derse ? çünki salak gibi ekran görüntüsü almadım sildim
sevgilinin ailesinin evini adresini vs biiliyor mu?
Ekran görüntüsü almış gibi siz de onu tehdit edin.
Elimde görüntüler var rahatsız ettiğine dair,peşimi bırakmazsan şikayet ederim vs vs gibi gözünü korkutsanız?
Umarım korktuğunuz başınıza gelmez..
Sen tut cinsellik dahil bir çok şeyi paylastigin adamı babası yok annesiyle gorusmuyor diye yüz üstü bırak. Sonra da adamdan hiç bir şey olmamış gibi davranmasını iste. Tüm bunlar yetmiyormus gibi yeni birini bul ve ona da geçmişinde neler yaşadığını anlatma. Onu da bi guzel kandir. Kusura bakmayın ama çok kötüsünüz.
bence bu durumu sevgiline anlat.haberi olsun.birlikten kuvvet doğar.güç olur sana da.sevgilin ailesine desin.sizing adınıza bir kargo zarf gelirse açmayın sakın.benimle ilgili falan desin.o kargonun ne olduğuna dair bir şeyler uydurursunuz ailesine.sonra 1-2 gün sonra eski sevgiline msj atarsın.sanki sevgilinin ailesi fotoları görmüş gibi.al işte yolladın da ne oldu.hiçbirşey değişmedi.sevgilimin ailesiyle konuştuk çözdük mevzuyu falan diye şeyler yazarsın.tabi yollarsa ama işin o boyutlara geleceğini sanmıyorum
Diger konunda da cesur oldugunu yazmistim cunku bu herifin uslu durmayacagi belliydi. Bence tek kurtulusun her seyi ailene anlatip savciliga vermek. O resimler onda oldugu muddetce hic bi guvencen yok surekli tehdit eder evlensen bile basina bela olur bu adamdan kendi kendine yakayi kurtaramazsin
Nolacak tehdit mi edeceksin? Erkek yani onun acik secik fotosu kimsenin ilgisini cekmez. Ama sen yuzugu taktin nisanlinin ailesine resimler ulasti adamlar aldi fotolari babanin onune koydu nolacak o zaman?Peki bende öyle resimler yok diye yakayı kurtarabilir mi ?
Ha pardon yanlis anlamisim mesajini. isterse foto yok desin seni tehdit etmesi tehdit sucu icin yeterli eger savcilik dava isleri basina cikarsa korkacak pisacaktir yoksa tehdite devam eder onu diyorumPeki bende öyle resimler yok diye yakayı kurtarabilir mi ?