• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf :(

Öncelikle dik durun karşısında, daha taviz vermeyin. Umursamıyormuş gibi yapın ki koz olarak kullanamayacağını anlasın. Şikayet edin, kapısına bi polis gitsin bakalım.

Demek ki değilmiş.

Kapısına polis için ne diye şikayette bulunabilirim kanıtım yok :(

Buyuk ihtimalle yansiyacak eger boyle devam ederse. Siz polise falan bildirin. Sonucta tehdit ediyor bir nevi. Hakkinizda hayirlisi..

Ya tehdit etmedim yalan söylüyor derse ? çünki salak gibi ekran görüntüsü almadım sildim

Ekran görüntüsü almış gibi siz de onu tehdit edin.
Elimde görüntüler var rahatsız ettiğine dair,peşimi bırakmazsan şikayet ederim vs vs gibi gözünü korkutsanız?

Umarım korktuğunuz başınıza gelmez..

sevgilinin ailesinin evini adresini vs biiliyor mu?

Ya o çok farklı biri çok zeki insanı direk çözer araba plakasına kadar biliyor yakın olan bayan arkadaşının ismini verdi düşünün illa çözmüştür o beni arabayla bırakmasından tutun bana akşam evde yapılan süprize kadar biliyor bunu nasıl yapıyor ya :(

Canım biraz dur yine tehdit ederse bir şekilde delilleri toparla ve bir Avukata danışarak hemen şikayette bulun

Ekran görüntüsü almış gibi siz de onu tehdit edin.
Elimde görüntüler var rahatsız ettiğine dair,peşimi bırakmazsan şikayet ederim vs vs gibi gözünü korkutsanız?

Umarım korktuğunuz başınıza gelmez..

Umursamaya bilir korkutmak için savcılığa gidiyorum iş yerinin orda dolaşma dedim git ne ile suçlayacan fiziksel sözel saldırım yok ki dedi yaptırımları ezbere biliyom seni ilgilendiröez vs saydı bişeyler

Sen tut cinsellik dahil bir çok şeyi paylastigin adamı babası yok annesiyle gorusmuyor diye yüz üstü bırak. Sonra da adamdan hiç bir şey olmamış gibi davranmasını iste. Tüm bunlar yetmiyormus gibi yeni birini bul ve ona da geçmişinde neler yaşadığını anlatma. Onu da bi guzel kandir. Kusura bakmayın ama çok kötüsünüz.

bence bu durumu sevgiline anlat.haberi olsun.birlikten kuvvet doğar.güç olur sana da.sevgilin ailesine desin.sizing adınıza bir kargo zarf gelirse açmayın sakın.benimle ilgili falan desin.o kargonun ne olduğuna dair bir şeyler uydurursunuz ailesine.sonra 1-2 gün sonra eski sevgiline msj atarsın.sanki sevgilinin ailesi fotoları görmüş gibi.al işte yolladın da ne oldu.hiçbirşey değişmedi.sevgilimin ailesiyle konuştuk çözdük mevzuyu falan diye şeyler yazarsın.tabi yollarsa ama işin o boyutlara geleceğini sanmıyorum

Sen tut cinsellik dahil bir çok şeyi paylastigin adamı babası yok annesiyle gorusmuyor diye yüz üstü bırak. Sonra da adamdan hiç bir şey olmamış gibi davranmasını iste. Tüm bunlar yetmiyormus gibi yeni birini bul ve ona da geçmişinde neler yaşadığını anlatma. Onu da bi guzel kandir. Kusura bakmayın ama çok kötüsünüz.

Evet yarı yolda bıraktım doğru kabul zaten şuan ki insanı kandırma niyetim yok aileler çok sıkı fıkı söylersem aramızda tutamazsa kötü olur gözlemliyorum şimdilik ailemde ayrılmamıza sebepti ayrıca

bence bu durumu sevgiline anlat.haberi olsun.birlikten kuvvet doğar.güç olur sana da.sevgilin ailesine desin.sizing adınıza bir kargo zarf gelirse açmayın sakın.benimle ilgili falan desin.o kargonun ne olduğuna dair bir şeyler uydurursunuz ailesine.sonra 1-2 gün sonra eski sevgiline msj atarsın.sanki sevgilinin ailesi fotoları görmüş gibi.al işte yolladın da ne oldu.hiçbirşey değişmedi.sevgilimin ailesiyle konuştuk çözdük mevzuyu falan diye şeyler yazarsın.tabi yollarsa ama işin o boyutlara geleceğini sanmıyorum

O manyak eldenbile verir ya hesapsız iş yapmaz bi sene çıktık ikinci adımı bile hesaplayan aşırı ince düşünen biri dediğiniz de mantıklı

Diger konunda da cesur oldugunu yazmistim cunku bu herifin uslu durmayacagi belliydi. Bence tek kurtulusun her seyi ailene anlatip savciliga vermek. O resimler onda oldugu muddetce hic bi guvencen yok surekli tehdit eder evlensen bile basina bela olur bu adamdan kendi kendine yakayi kurtaramazsin

Diger konunda da cesur oldugunu yazmistim cunku bu herifin uslu durmayacagi belliydi. Bence tek kurtulusun her seyi ailene anlatip savciliga vermek. O resimler onda oldugu muddetce hic bi guvencen yok surekli tehdit eder evlensen bile basina bela olur bu adamdan kendi kendine yakayi kurtaramazsin

Peki bende öyle resimler yok diye yakayı kurtarabilir mi ?

Nolacak tehdit mi edeceksin? Erkek yani onun acik secik fotosu kimsenin ilgisini cekmez. Ama sen yuzugu taktin nisanlinin ailesine resimler ulasti adamlar aldi fotolari babanin onune koydu nolacak o zaman?

Senden duysun anne baban olaylari ve savciliga sikayet et anca kolluk cozer bu isi

bende öyle resimler yok diye yakayı kurtarırsa eğer, sonrasında da o resimleri ifşa edemez.bu şekilde tehtit edemez seni.eğer ki ederse yalanı ortaya çıkar.

Ha pardon yanlis anlamisim mesajini. isterse foto yok desin seni tehdit etmesi tehdit sucu icin yeterli eger savcilik dava isleri basina cikarsa korkacak pisacaktir yoksa tehdite devam eder onu diyorum

Back
X