- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
birçok konuda uyarıyorum ama beni sallamıyor
ilk zamanalr zor gecıyor bende cok zorlanmıstım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birçok konuda uyarıyorum ama beni sallamıyor
başkalarının yanında bana saygısızca hitap ediyor ne olacak arkadaşlarımız falan diye de geçiştiriyor deli oluyorum
ne diyeceğimi bilemedim bir an durdum yok aklıma başka bişiy gelmedi
ben daha çok sinir oldum burcu adama bak ya
ben sevenleri ayırmayı sevmem hadi canım yadım edeyim bavulunu toplamaya derim
ilk zamanalr zor gecıyor bende cok zorlanmıstım
o kendine göre saygısızlık yapmıyor ama ben başkalarının yanında çok rencide oluyorum
bende sadece kendımın zorladnğını sanmıstım ama bı baktın çoğunluk için böleymısbana da çok zor geçiyor acaba ben mi çok agresifim diye düşünüyorum
kendine göre saygısızlık yapmıyor da ne demek saygının kişiden kişiye değişen boyutları mı var??
saygısızlık saygısızlıktır bana göre,ona göre,şuna göresi mi var bunun??
ne yapıyor mesela size göre olan saygısızlığında?? dinliyelim de objektif baakalım
bana göre saygsızlık ama o öyle görmüyor misal başkalarının yanında şaka yaptığını zannederek ağzını burnunu kırarım diyiyor.ben bu durumdan çok rahatsızım aman ne olacak takılıyorum onlar arkadaşlarımız diye cevap veriyor
MERHABA KIZ kokoşunuz geldi kız iki gündür giremiyorum nete meraktan çatlayacaktım haa varmı evlenen boşanan doğuran
ya benim sevgilim odun yaa kalas gibi böyle tuhaf bişi romantik ol şiir yaz demedikçe yazmaz oysa ben murathan mungan gibi erkek olsun istiyorum
hoşgeldinnn kokoşumuzzz nasılsın bakalım
canımmm naberrrrr
canımmmm görmedim msjını tatlııımmmmmm
bizim topicteydimmm
iyilik ne olsun yorgunum sadeceeee
sen neler yapıyorsunnn
hoş geldın fıstıkkkayol adam bugünlerde pek bir tuhaflaştı kız ne yapacağını şaşırıyor bazen şimdiki konumuzda ailesi aman sonradan pek bir ana kuzusu oldu bu
ee yaneee bı anda nassıı yazsın adamkız romatik ol şiir yaz denilirmi bi erkeğe adamın içinden şiir yazmak gelmiyosa nasıl yazsın ilahi yani öyle olsaydı bütün erkekler şair olurdu