- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
kız benım bıldıgım o adamın tercıhlerı degısık dıye duydum amaaaya benim sevgilim odun yaa kalas gibi böyle tuhaf bişi romantik ol şiir yaz demedikçe yazmaz oysa ben murathan mungan gibi erkek olsun istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız benım bıldıgım o adamın tercıhlerı degısık dıye duydum amaaaya benim sevgilim odun yaa kalas gibi böyle tuhaf bişi romantik ol şiir yaz demedikçe yazmaz oysa ben murathan mungan gibi erkek olsun istiyorum
kız benım bıldıgım o adamın tercıhlerı degısık dıye duydum amaaa
kedicik bazı soruları sormak için çooook erken
kadınlar ki özellikle sen ve bennnn
aldığımız terbiye ailemizden gördüğümüz ilişkiler olarak yüksek standardı yaşadığımız için
eşlerimizden bunu bekliyoruz ama canım bizimkilerinin ailesinde öyle bir standart yok tatlım malesefff
o yüzden sabredeceksin va bazı kritik soruları sormak için sabırla vaktinin gelmesini bekleyeceksin..
malesef senin ki kanatlı da olsa benimkiyle aynı özelliklere sahip ben 10 senede susarak anlatabildiysem
sen belki bir kaç sene sonra anlatabilirsin...
ama her zaman derim konuşarak karşındakinin karakterini anlatamazsın aksine ters teper
susacaksın emin ol zaman herkese her doğruyu senin söylemene gerek kalmadan gösteriyor...
biliyorsun tecrübeyle sabittir...
ehhh bekleyeceğim artık susarak ne kadar susabilirsem
akşam eve geldiğinde ayy canımm sana murtahan mungan gibi şiirler yazdım derse korkmaya başlıyormuş artık..
ilk işi tercihini sormak olmalı o vakit...
adamı çöpe de gönderttik o vakit....
yok kıss 5 kişiyukkk
kız böyle bir makina olacak arada adamları atacaksın içine geri dönüşüm kutusu gibi sana yenilenmiş o eski sevgili flört nişanlı zamanlarındaki gibi geri verecek ne güzel olurdu dimi amaaa o zaman ben heralde haftalık kullanırdım o makinayı ya
başkalarının yanında bozuntuya vermek istemiyorum ama çok sinir oluyorum kaç kere söyledim böyle konuşma diye ama anlatamıyorum galiba kendimi iyi bir kavga mı etmek lazım
başkalarının yanında bozuntuya vermek istemiyorum ama çok sinir oluyorum kaç kere söyledim böyle konuşma diye ama anlatamıyorum galiba kendimi iyi bir kavga mı etmek lazım
empati kurmasını sağlasan;
hoşuna gitmeyen davranışlarını sen ona yap başkalarının yanında bak nasıl vazgeçiyor...
kuzum boşver kavgayı bence güzellikle konuş yada bir müsibet bin nasihattan iyidir birkez ama tam can alıcı bir noktada aynı şekilde sende hitap et o vakit anlayacaktır aman dahada kötüsü olmasın yanlış yönlendirmek istemem hani
kendi görmesini bekleyeceksin ki artık yavaş yavaş başladı bu sene bu kadarını farkettiyse yakındır ama sen şikayet edersen ters teper...
bu bizde de yok mu biz seninle çooook iyi anlaşamazdık eskiden ama yengem birşey söyledimi ikimizden birine ya da anneme nasıl sinir olurduk...
aynı durum öncelikler farklı olsada herkesin annesi babası kıymetlisidir... başkasının bu eşi bile olsa laf söyletmek istemez...