- 10 Aralık 2009
- 4.111
- 5
- 38
myhosun nerdesın
geldim burcum hastalıktan geberiyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
myhosun nerdesın
günaydın hanımlarrrrrrrrrr..........
merak ettık bacım neyın varrrrgeldim burcum hastalıktan geberiyorumm
günaydınnnnn
myhosun nerdesın
merak ettık bacım neyın varrrr
merak ettık bacım neyın varrrr
Evet nirdesinnnnnnnnn seeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn
bademciklerim iltihap olmuş ilaç verdi doktor antibyotik 12 satte bir içmem gerekiyo bende oruç tutuyorum diye içmemeye inat ettim
kendiliğinden geçer diye ama hata ettim daha da ilerleri şu an yutkunamıyorum kulaklarım sızlıyo resmen soğuk su içmeyinnnnnnn sakınnnnnn
canım buralardaydım ama pek pc ye bakamadım nerdeyse masamda sızmak üzereyim sanırım izin alıp eve gidicem :2::2::2:
bademciklerim iltihap olmuş ilaç verdi doktor antibyotik 12 satte bir içmem gerekiyo bende oruç tutuyorum diye içmemeye inat ettim
kendiliğinden geçer diye ama hata ettim daha da ilerleri şu an yutkunamıyorum kulaklarım sızlıyo resmen soğuk su içmeyinnnnnnn sakınnnnnn
canım buralardaydım ama pek pc ye bakamadım nerdeyse masamda sızmak üzereyim sanırım izin alıp eve gidicem :2::2::2:
gecmiş olsun bebeğimmmm
ya ne kadar gıcıksınnn ne diye içmedin kızım bende aynıyım valla dişim ağrıyorr ağzımın içine yara çıkmışşş pehhhh:44::44: Git de yat bari bide mümkünse ilaç içç hanımefendiii geçmiş olsuun ya
saol burcum
yalnız şu an hala ilaç içmiyorum ve niyetliyim regl olmayı bekliyorum ama hala olmadım o zaman içicektim ilacı bakalım iyice ateş yaparsa yarın tutmıycam saol tatlımmm
ağzındaki yara için kenakort öneriyorum 3-5 lira bişey eczadene sakın acısını çekme çok beterdir bilirim
ayyyyyy ne güldüm yaaaa bravo ne iyi demişsinnnnn
aayyyy çok guldum mandalınammmmm
size bir soru daha doğrusu siz böyle birşeyle karşılaşsanız ne düşünürsünüz
en çok kimi seviyorsun sorusuna annemi babamı dedikten sonra seni derse ne düşünürsünüz????
arkadaşlar 1,5 aylık evliyim eşimle sürekli sürtüşüyoruz ve ben bu durumdan çok rahatsızım ama bir türlü önüne geçemiyorum.ne yapmalıyım yada ne yapmamalıyım??????????????
Saol bebğim hemen aldırıyım bende sen de inat etme iç şu ilaçları kızım başka bişe olur allah korusun ya bari iğne yaptırsaydın
saol burcum
yalnız şu an hala ilaç içmiyorum ve niyetliyim regl olmayı bekliyorum ama hala olmadım o zaman içicektim ilacı bakalım iyice ateş yaparsa yarın tutmıycam saol tatlımmm
ağzındaki yara için kenakort öneriyorum 3-5 lira bişey eczadene sakın acısını çekme çok beterdir bilirim
birçok konuda uyarıyorum ama beni sallamıyorHepimiz geçtik geçiyoruz da , sadece zamana ihyitacınız var gün geçtikçe daha çok yakınlasır kaynasırsınız canımm
aldır canım ben yıllardır kullanıyorum regl dönemlerimde mutlaka benimde ağzımda çıkar aft uyuşturuyo bu ilaç elinin altında bulunsun
iğne yapmadı dayadı ilaçları hapları bende sinir oldum içmedim salaklık ettim ama şimdi ateş var ağrı var bakalım atlatıcaz inşallah
canım bence ılaçlarını al derım ben kısın 2 kere aynı hastalığa yakalndım antıbıyotıkları devırdım şişe şişe ama hala hasasım hemen kapıyorum içmezsen daha kotu olur ALLAH koruusn
İyi de başka bişey çıkartır ya hiç te korkmuyosun iç ilaçlarını olur mu öle şey kendine eziyet etmenın anlamı yok ki..izin al da eve git bari canım yaa