- 1 Ağustos 2011
- 364
- 1
bizimki akşam ben yattıktan sonra afedersiniz ama muz yemiş kabak çekirdeği yemiş soda içmiş
ve bunların çöpleri ve boşlarını mutfak tezfahının üzerinde bırakmış
ben tezgahın üstünde bişey olunca delleniyorum akşamdan temizleyip bırakıyorum nasıl bıraktıysam öyle bulmak istiyorum neyse
sahura kalktım bir baktım mutfak buram buram muz kokuyor soda şişesi boş tezgahın üstünde
iki tane kase birinde kabak çekirdeği çöpleri birinde az kabak çekirdeği kalmış anam uyku sersemi söylenmeye bir başladım adama
tepkisi şu tamam da ne var kii bunda dedi
oturdu masaya yemeye başladı...bende hiç ellemedim karnımı doyurdum herşeyi olduğu gibi bırakıp ondan önce yattım o hala yiyodu
sabah bir baktım mutfak mis gibi bunların ipini salınca nereye sapacaklarını şaşırıyolar iyisimi dizgileri sıkı sıkı tutayım ben
bizimkide maymun gibi muz yer 1 kg muz sonrada ya aşkım bir hoşaf pişirsende içsek ayol az ye şunu neymiş bu askerdeykende böyle tuvaletini yapamazmış fakat yemekte hoşaf çıkınca rahatlarmış olan yine bize oluyor anlayacağın birde birde
kız seninki yine mutfağa falan koyuyor bizimki tvnin karşısında kucağında tepsi içinde çerez uyuyp kalıyor ben bir bağırıyorum adam napacağını şaşırıyor İÇİM GEÇMİŞ AZICIK diyor sabaha karşı saat 4 buçuk yani bense saat 11de uyumuşum ama