- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.398
e ne demişler eğitim cahilliği alır odunluk baki kalır.
koptum yaa, tebrik ederim eşinize yaklaşımınızı eeee şeyyy pardon espri anlayışınızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e ne demişler eğitim cahilliği alır odunluk baki kalır.
evet kısa bı aradan sonna burdayımmm
he canımmmmmmnere gettinn öğle tatilimiydi
ya benim kocişin bu sabah kendini tribünde sanıp bana ithafen söylediği sloganımsı şarkıya ne demeli
sözleri aynen şöyle 4 gündür reglim o yüzdenmiş bu beste
tam 1 hafta oldu
senin süren doldu
yeter artık aşkım
artık v.r bana artık v.r bana ooooooo oooooooo
reglim yarın bitiyo,beyefendi kendini Bjk tribününde sanıyo
şunu daha ateşli ve benim uykulu olmadığım bi ortamda daha romantik bi şekilde dile getirseydin
bak ben sana neler yapardım dedim,güldük
çatlak kocam yaaa
enemmmmm ee kendı yararına bısey oldumu sarkı bılem yazar bu odunlarr
nersenız ya kıslarrrr
yyaaaaa soyları devam edecek yaaaa
bu ne uykusu kıssssAyol günaydın anca kalkabildim neler dönüyor topikte hamile doğuran ayrılan boşanan birleşen aşık olan varmı kız
ya benim kocişin bu sabah kendini tribünde sanıp bana ithafen söylediği sloganımsı şarkıya ne demeli
tam 1 hafta oldu
senin süren doldu
yeter artık aşkım
şunu daha ateşli ve benim uykulu olmadığım bi ortamda daha romantik bi şekilde dile getirseydin
çatlak kocam yaaa
4 gün 1 hafta gelmiş kız yazık sabredemio
tam 1 hafta oldu
senin süren doldu
yeter artık aşkım
çatlak kocam yaaa
bu ne uykusu kıssss
uykuya tuturdun orucu sendekız napayım sahurdan sonra uyuyamadım eee ancak kalkabildim
uykuya tuturdun orucu sende
bizimki akşam ben yattıktan sonra afedersiniz ama muz yemiş kabak çekirdeği yemiş soda içmiş
ve bunların çöpleri ve boşlarını mutfak tezfahının üzerinde bırakmış
ben tezgahın üstünde bişey olunca delleniyorum akşamdan temizleyip bırakıyorum nasıl bıraktıysam öyle bulmak istiyorum neyse
sahura kalktım bir baktım mutfak buram buram muz kokuyor soda şişesi boş tezgahın üstünde
iki tane kase birinde kabak çekirdeği çöpleri birinde az kabak çekirdeği kalmış anam uyku sersemi söylenmeye bir başladım adama
tepkisi şu tamam da ne var kii bunda dedi
oturdu masaya yemeye başladı...bende hiç ellemedim karnımı doyurdum herşeyi olduğu gibi bırakıp ondan önce yattım o hala yiyodu
sabah bir baktım mutfak mis gibi bunların ipini salınca nereye sapacaklarını şaşırıyolar iyisimi dizgileri sıkı sıkı tutayım ben