- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
selam olsun ormancı hatunlara
tşklerrrrrrr:82::82::82:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam olsun ormancı hatunlara
roseeeeeeeeeeee nereye gittin gene yawww
Hiiiiiiiiiiiiçte güzel bitmediiii valla burcummm
enemmm biz tartısınca sonu genelde guzel bıterr dee eee eve gelınce naptınız oduncugunla
hiçbişe iftar yaptıkk gittim yattım hemen oda takılmış işte sabah kadar odanın kapısını kilitlryip yattığım için giriş yapamadı
selam kokoşlarrr nasılsınızz bakiimmmmmm
enemmm nıye okadar ileri gittin be rosummm cok buyuk bı kavga mı ettiniz
artık alttan almasında sıkıldım da ondan ya be adam madem sorunumuz var gel konuşalım tartışalım bu hemen çözmeden yılışıyor.Sonra bir daha aynı sorun...Otursun şimdi tek başına
bak bunu benımkıde yapar ben oturup çözmekten yana olurum o ise hiç bişey olmamıs gıbı davranmaktan yana olur bende iycee sınır olurum benım için önemlı olan sey onun ıcın uzatmaya gerek olmayan seydr konuyu acarım çözmek ıcın o uzatma olarak nıtelendırır ama yınede yatak ayrıma be rosummmm
bacım özel değilse sorun nedır?Aman deli etti beni bön bön yüzüme bakıyor ya diyorum çözelim bu sorunu artık ben anlatıyorum anlatıyorum adam sadece gülüyor boşver hayatımm hallederiz şimdi yorgunum hep bahane içerisinde akıllansın şimdi
bacım özel değilse sorun nedır?
nerdeisn sen saat kaççççç
Bizim en büyük sorunumuz kavgaları ciddiye almaması.Ya tartışıyoruz bi ciddiye al çözelim bitsin.Sorun ne olursa olsun tamma hayatım özür dilerim sen haklısın diyip kapatıyor buda beni deli ediyor kendimi manyak gibi hissediyorum sanki bi sorun yokmuşta ben yaratıyomusum gibi.Dün sinirimi bozdu telefonda geldi özür diledi gitti hiçbişe olmamış gibi ben deli olduğumla kaldım be adam madem bunu yapıyosunda benim şucum ne ?? Deli oluyorummmmmmmmmmmmmmm
aslında bu güzel birşey ama sanırım kızdığın için farkında değilsin. kendini şanslı olarak görmen lazım, çünkü kolay kolay hiç bir erkek tartışmada eşine haklısın demez. ne güzel arkadaşım tadını çıkar
biz de de tam tersi var ama ben genelde sinirden susuyorum. sorunu konuşamıyorum. adam haksız olsa bile laf kalabalığı yapıp üste çıkmaya çalışıyo zzeytinyağı nolacak onun için durumun aslında avantaj böylece ufak sorunlar yaşarsınız kavgalarınız ciddi boyutlara taşınmaz. dışardan görnüşü bu, nacizane fikrim
Onun tek derdi ben hiç erinmez gelir o.Bazen telefonda konuşuruz kapatırız bi bakmışım gelmiş aşkım bi öpüp gidicem diyor kapıdan öpüp gidiyor napıyım ne diyim ben önceden hoşuma gidiyordu şimdi gıcık oluyorum tepem atıyor.Ben sevmiyorum böle aşk kelebeği gibi dolaşmayı adama onun gibi davranmayınca garipsiyor tabi.Beni sinirlendirmek onun en büyük zevki bayılır ona
roose ne istiyosun kız daha
benim eşimde yeni evlendiğimiz zamanlarda böyleydi günde 20 kere arardı,artık telefon çalmasına bile gıcık oluyodum.şimdi ise kendi hiç aramazda ben arayıncada noldu bişeymi var diyor
cicim aylarınızın kıymetini bilin
gülom yahu salla gitsin inme okadar derine boşver sende onun yaptığı taktiği yap ona kısasa kısas
sende tınlamıyomuş ve takmıyomuş gibi görün düzelicektir