- 25 Ocak 2009
- 1.004
- 11
- 35
ayyyy kuzum ıykı geldın cok sıkılmıstım naptınız odunla
Napak öpüştük barıştıkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy kuzum ıykı geldın cok sıkılmıstım naptınız odunla
Napak öpüştük barıştıkk
iyi yapmıssınız kusummmmm
sen napıyosun ,nasılsıın anammm
enneem napım bende bıldüğün gibi odunumla ugrasıp duruyorum bu arada nıye eşinin tarfıyla görüşmüyosun hayırdır
nası bı sorun ıstemedıler evlenmenızı yoksa baska bısey mıklasik sorunlar bizdede yaşandı hemde baya ağırcanak.Biz evlendiğimizden beri görüşmüyoruzz hiçççte görüşmiycemmm
Hee ortalarda yok hatunnnnmy hoşşşş nerdesın kıssssss
Hee ortalarda yok hatunnnn
yakında dier topiklerde kimse kalmıycak öyleyse herkes buraya doluşacakkk
hoşgeldin bu aradaaa
kızım 1000 de 1 olsa bulurdum ben 70 000 000 da 1 heraldeki ben bulamadım
Bu arada hoşgeldin sende periciks
hoşşş buldumm
tam odun olup olmadığını anlayamadım kızlar...:))) pazartesi günü doğumgünümdü..cuma aksamı eşim geldi.. veee dediki hayatımm pazartesi bırlıkte yemekmı yıyelım arkadaslarla mı yıyelım...pasta yaptırtmıs gelmiş soyluoo..bende supriz yapsın istiomm...cok mu sey ıstıyorum....acaba yaptıklarına dua mı etsemm_???
bugun yarım gun çalısyo zaten oo sabahtan gelır dıye dusundum ama gemedı akşamada mısafır var bendeee yemek yapacam eve gıdınce
oooo kim geliyi sen tam gün mü çalışıyosun bugun
hoş geldinnn bacımmm eşin hangı cıns odunlardankendimi tanıtarak başlıyım
27 yaşında 1 kızım var17 aylık
ehem ehem 1.75 boyundayım ela gözlüyüm
90 60 90 ım ımmm yarışmacı arkilere başarılar
benımburda varımj yoğum bı teyzosum varr o gelicek özüm varya yeğenim onun annesı olurrrr ben tam gun çalsıyorum cunku patronlarımda tam bır odunnnn
slm hatunlaarr
nabersiniz bir selam verip gidicem bugünnn çoookkkk işim var çooooooooooooooooooooook ......