- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim başımda başkasının odunu var ya sabah sabah geldiler yazıda yazı diye dedim akşam sizi hatun dövüp evdenmi attı kargalarla düştünüz buraya yada hıncınızı alamadınız geldiniz benim beynimin etini yemeye az önce kovaladım gitti pufff
haaaaaa kendı odunlarımız yetmedı bıde elalemınkılerle ugrasıyorus yaw
he ya bir arkadaşım der ki bütün erkekler odundur sadece yontulma farkı vardır lütfen iyice yontulmuş bir odun olsun karşıma çıkacak olan aday
doğru dıyor tabıkı bıde cınsler var işte çınar meşe çam çıra kimliklerinde bı bölüm olsada türü dıye bakıp alsak dımı
olsun ben çınarımı çok seviyorum yine onu seçerdim dırdırınıda seviyorum ayy canım kocam dur arayım sesini duyayım
sen naptın be arkadaşım burası ahşapgilleri övme yeri değil, yerme yeri yaww hemen yumuşama yaaolsun ben çınarımı çok seviyorum yine onu seçerdim dırdırınıda seviyorum ayy canım kocam dur arayım sesini duyayım
bakalım benim doğumgünüme de sayılı günler kaldı..
buraya yazamak zorunda bırakmasa bari:)
ama yazacağım sanırım ben meşe mi tanırım:)
kıs mandalınım ALLAH iyliğini versın kı 2 dk dur barıııı sözünde
sen naptın be arkadaşım burası ahşapgilleri övme yeri değil, yerme yeri yaww hemen yumuşama yaa
bu arada günaydın herkeseee
eyyyyy uyuyannn odun eşleri ve yegane odnumuz myhoşşş siz gelin göstercem sizeee
cilveli ses tonuyla
* alooo
-alo
*nasılsın aşkımmm
-dışarı çıkıyorum ne oldu
*nereye gidiyorsun balım
-ne soruyorsun sen nerdesin
*çalışıyorum
-ee niye aradın
*seni özledim
-hımm iyi akşama bakarız ona
*nasıl bir odunsun ya
-senin odununum hahaha
pat telefon kapanır
Geldik nennn evi temizledik herhalde ortalığı pislik götürüyodu son anda müdahale ettim
paralıyacam senııı ben dun akşam temizlik yaptımmm sen daha yenı yapyonnn püüüüüüüü
dün akşam malum ortam gergindi herkes bir köşede oturunca temizlik yapamadım doğal olaraktan