Ay ben bunu görmemişim kii hemsoooÖncelikle K Kazen abim, Allah’tan sabırlar diliyorum size.
Şerbetli tatlılar yarışmasında Kıbrıs tatlısı ile birinci olmuştum. Ödülüm bugün elime ulaştı. Kullandıkça hatırlayacağım. Baştaisabel ve Nevreste olmak üzere vesile olan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Eki Görüntüle 3030833
Teşekkürler bebişim. Kek yarışması olursa yaparım inşallah. Değil mi NevoşAy ben bunu görmemişim kii hemsooogüle gule kullan ins,güzel pastalar yap süsle,buze de resim at
Ara vermesek geliyordu
ViJJJdanın varsa bunu yazın ben Bursa’dayken yapmazsın.Ara vermesek geliyordu
Vicdansızım bilirsinViJJJdanın varsa bunu yazın ben Bursa’dayken yapmazsın.
MükemmelKurabiye yarışmasında birinci olup kazandığım hediyem bugün elime ulaştı. İnanılmaz mutluyum,ben aşık oldumbir yıldır isteyip alamadığım fincanlar sayenizde artık benim iyi ki varsınız çok ama çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz ki allahta sizi sevindirsin iyi ki Kadınlar Kulübü
Büyük patroncum K Kazen , Sevgili eşi canımızisabel ve canım nevosumuz Nevreste Hep var olun
Eki Görüntüle 3079348
Hayırlı olsun canım güle güle kullanKurabiye yarışmasında birinci olup kazandığım hediyem bugün elime ulaştı. İnanılmaz mutluyum,ben aşık oldumbir yıldır isteyip alamadığım fincanlar sayenizde artık benim iyi ki varsınız çok ama çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz ki allahta sizi sevindirsin iyi ki Kadınlar Kulübü
Büyük patroncum K Kazen , Sevgili eşi canımızisabel ve canım nevosumuz Nevreste Hep var olun
Eki Görüntüle 3079348
Çok tatlıMükemmel
Çok beğendimtam seni ifade ediyor kirazlı kirazlı harika
Güzel günlerde mutlulukla kullan canımm
Yemek yarışmasına katılıp 1.olmanız lazım
Yemek yarışmasına katılıp 1.olmanız lazım
Tebrik ederimmm darısı başıma diycem amaNe çektim birinci olana kadar
Ama sonuç mükemmelNe çektim birinci olana kadar
Yarışmalara katılırsanız neden olmasın :)Tebrik ederimmm darısı başıma diycem ama
Çyemek yapma konusunda kendime pek güvenemiyorum kiiiYarışmalara katılırsanız neden olmasın :)
ama bunlar cok guzel yaKurabiye yarışmasında birinci olup kazandığım hediyem bugün elime ulaştı. İnanılmaz mutluyum,ben aşık oldumbir yıldır isteyip alamadığım fincanlar sayenizde artık benim iyi ki varsınız çok ama çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz ki allahta sizi sevindirsin iyi ki Kadınlar Kulübü
Eki Görüntüle 3079348
Burda zamanla kendini geliştiriyorsun. Hepimiz ilk zamanlar öyleydikÇyemek yapma konusunda kendime pek güvenemiyorum kiiibiraz bu konularda beceriksizlik var sanırım olmuyo
Bu işe en çok eşim sevinir heraldeBurda zamanla kendini geliştiriyorsun. Hepimiz ilk zamanlar öyleydik