- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Aynen eşler bayram ediyorBu işe en çok eşim sevinir heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen eşler bayram ediyorBu işe en çok eşim sevinir heralde
Bildirimlere etiket mi yapıyorsunuz nasıl haberim olucakAynen eşler bayram ediyor
Bu ay yarışma yok temmuzda olur muhtemelen. Yemek sayfasını takibe alın. Size bildirim gelecek :) genel olarak her ayın 1 2 si gibi yeni kategori açılır. Kategoriye göre Nevreste ye yapmak istediğiniz tarifi özel mesaj atıyorsunuz. Tarif başkası tarafından alınmamış ise sizin oluyorBildirimlere etiket mi yapıyorsunuz nasıl haberim olucak
Çok teşekkür ederim hangi sayfa olduğunu bulamadım desemBu ay yarışma yok temmuzda olur muhtemelen. Yemek sayfasını takibe alın. Size bildirim gelecek :) genel olarak her ayın 1 2 si gibi yeni kategori açılır. Kategoriye göre Nevreste ye yapmak istediğiniz tarifi özel mesaj atıyorsunuz. Tarif başkası tarafından alınmamış ise sizin oluyor
Çok teşekkür ederim hangi sayfa olduğunu bulamadım desem
Canım benim çok teşekkür ederim. Hangi sayfadan takip edeceğimi bulamadım. Bi önceki mesajında yemek sayfasını diyınce bende yemek sayfası aradım o yüzden bulamadım dedimYemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Eki Görüntüle 3079407
Link ekledim. Resimde işaretli yeri takibe alabilirsiniz :)
Rica ederim
Canım benim çok teşekkür ederim. Hangi sayfadan takip edeceğimi bulamadım. Bi önceki mesajında yemek sayfasını diyınce bende yemek sayfası aradım o yüzden bulamadım dedim
Aldım aldım takipteyim artık. Korkun bendenBu sayfayı alacaksınız. Yemekteyiz, benim mutfağımYemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Alışana kadar olur öyle :)
Aramıza hoşgeldinAldım aldım takipteyim artık. Korkun benden
Çok teşekkür ederim canım benim, tabiki darısı başına inşallah tez zamanda harika bir duyguTebrik ederimmm darısı başıma diycem ama
Sorma kuzum azimli sıçan tasi delerAma sonuç mükemmel senle ikimiz çok uğraştık
Sorma kuzum azimli sıçan tasi deler
Canım minikom çok teşekkür ederim, tam istediğimama bunlar cok guzel ya iyi gunlerde kullan canimin ici
Gelsin ikinci
Güle güle kullan canım tam senlikKurabiye yarışmasında birinci olup kazandığım hediyem bugün elime ulaştı. İnanılmaz mutluyum,ben aşık oldum bir yıldır isteyip alamadığım fincanlar sayenizde artık benim iyi ki varsınız çok ama çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz ki allahta sizi sevindirsin iyi ki Kadınlar Kulübü
Büyük patroncum @Kazen , Sevgili eşi canımız @isabel ve canım nevosumuz Nevreste Hep var olun
Eki Görüntüle 3079348
Aşık oldum çokom,Allah razi olsun darısı başına inşallahGüle güle kullan canım tam senlik
İnşallah sosyalim bunu almak istediğini belirtmiş mıydın sen canımAşık oldum çokom,Allah razi olsun darısı başına inşallah
Yok çokom belirtmedim sürpriz olduİnşallah sosyalim bunu almak istediğini belirtmiş mıydın sen canım
Valla çok iyi olmuş nokta atışı Nevreste ben bir öneri de bulunmak istiyorum. Ödüller eğer mutfak ürünü olacaksa harcanacak bütçeye göre bir seçenek sunulsa? Neye ihtiyaç varsa atiyorum fincan takımı ya da çaydanlık. Nevresim ya da bornoz takımı gibi. Bütçe dahilinde yani eşya tercih edilebilse ama model supriz olsa. Mesela asosyal i tanıdığımız için neye mutlu olur çok iyi biliyoruz böyle güzel bir nokta atışı olmuşYok çokom belirtmedim sürpriz oldu
Nokta atisinin dibi çokomValla çok iyi olmuş nokta atışı Nevreste ben bir öneri de bulunmak istiyorum. Ödüller eğer mutfak ürünü olacaksa harcanacak bütçeye göre bir seçenek sunulsa? Neye ihtiyaç varsa atiyorum fincan takımı ya da çaydanlık. Nevresim ya da bornoz takımı gibi. Bütçe dahilinde yani eşya tercih edilebilse ama model supriz olsa. Mesela asosyal i tanıdığımız için neye mutlu olur çok iyi biliyoruz böyle güzel bir nokta atışı olmuş