Popüler Konu Dünya Mutfağı Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz '' Dünya Mutfağı Tarifleri'' hangileridir?

• Erikli Galette

• Samosa

• Quesadilla

• Kıbrıs Köftesi

• İsveç Köfte

• Levain Kurabiye

• Calzone

• Ballı Susamlı Tavuk

• Kepse Pilavı

• Macar Kebabı

• Paris-Brest

• Churros

• Medovik

• Falafel

• Gnocchi

• Coxinha

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Burda da kuru soğuk var 🥶 Ben zaten şimdiden 4 güne 1 falan evden çıkıyorum anca ,hiç zor gelmez ,ama sosyal kelebekler için zor olacak 😁🦋
Yani benim için 🤣
Aşko ev iyi geliyor, galiba yalnızlığa alışmışım😁
Arada arkadaşlarla takılırım yeter. Birde kendime sıcak su torbası aldırdım. Sarılıp gezeceğim 🤪Üşüyünce hemen böbreklerim ağrıyor. Yaza kadar dayanmam lazım 😁

Harika ,çok aşırı parlak bir fikrim var,bence kimse yok demez :KK58: Oy vermeyenl er yerine bize 3er oy daha verme hakkı verilsin, Allah'ım, neyim ben ,güzel fikir makinesi :KK16:
Aslında birde oy kullanma zorunluluğu gelse, oy kullanmayan siteye giremese var ya super olur,oy rekoru kırarız 🤤

Yani benim için 🤣
Aşko ev iyi geliyor, galiba yalnızlığa alışmışım😁
Arada arkadaşlarla takılırım yeter. Birde kendime sıcak su torbası aldırdım. Sarılıp gezeceğim 🤪Üşüyünce hemen böbreklerim ağrıyor. Yaza kadar dayanmam lazım 😁
Valla benim de organlarım ağrıyor az üşüsem, gerçi organ da kalmadı ama ,kalanlar işte ahahahahaha 😅Dikkat et kendine aşkom,arada evde ,arada disarda görürsün bir kaç arkadaşını yeter 😌

Valla benim de organlarım ağrıyor az üşüsem, gerçi organ da kalmadı ama ,kalanlar işte ahahahahaha 😅Dikkat et kendine aşkom,arada evde ,arada disarda görürsün bir kaç arkadaşını yeter 😌
Aynen aşkom organlar teker teker gidiyor. Ama ben artık başka kaybetmeyi düşünmüyorum :süslü: Hastalıklar uzak olsun🤗🤲😍
Evet aşkom havalar ısınana kadar böyle takılacağım. Kilo almadan yaz gelirse memnun olacağım😁

Aynen aşkom organlar teker teker gidiyor. Ama ben artık başka kaybetmeyi düşünmüyorum :süslü: Hastalıklar uzak olsun🤗🤲😍
Evet aşkom havalar ısınana kadar böyle takılacağım. Kilo almadan yaz gelirse memnun olacağım😁
Bugüne kadar gidenler yeter ,artık güzel, iyi ,hayırlı,bereketli olan ne varsa gelsin,bekliyoruz 😍İnşallah aşkom,gönlüne göre olsun her şey ❤️

X