Canım arkadaşimNokta atisinin dibi çokom
Ferah kahvelerin olsun, tam sana yakışacak bir hediye olmuş. Güle güle kullan canım benim.Kurabiye yarışmasında birinci olup kazandığım hediyem bugün elime ulaştı. İnanılmaz mutluyum,ben aşık oldumbir yıldır isteyip alamadığım fincanlar sayenizde artık benim iyi ki varsınız çok ama çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz ki allahta sizi sevindirsin iyi ki Kadınlar Kulübü
Büyük patroncum K Kazen , Sevgili eşi canımızisabel ve canım nevosumuz Nevreste Hep var olun
Eki Görüntüle 3079348
Hayırlı olsun canım güle güle kullanRamazan iftar sofralarında kazandığım ödülüm elime ulaştı.
Bu zarif hediyeleriniz için çok çok teşekkür ediyorum. Çook incesiniz iyi ki varsınız
K KazenNevreste isabel Eki Görüntüle 3079483
Belki böyle bir şey düşünülmüştür çokom, nevos ve yönetim bunu konuşuyor olabilirler aralarındaCanım arkadaşimpeki sence iyi olmaz mı o şekilde. Mesela dün aldığın bir ürünün aynısının geldiğini düşün ya da çok benzerinin. Sonuç mutlu etmeyebilir. 1.den ufak da olsa bir ipucu alınsa
Çok teşekkür ederim yasom,tam istediğim gibiFerah kahvelerin olsun, tam sana yakışacak bir hediye olmuş. Güle güle kullan canım benim.
Ayyyyy çok zarif kuzum ,çok güzel bayıldımRamazan iftar sofralarında kazandığım ödülüm elime ulaştı.
Bu zarif hediyeleriniz için çok çok teşekkür ediyorum. Çook incesiniz iyi ki varsınız
Teşekkür ederim NevoşumHayırlı olsun canım güle güle kullan
İnşallah kuzucum senin hediyelerin de gelmişAyyyyy çok zarif kuzum ,çok güzel bayıldımkeyif kahvelerin olsun hep inş
Çicemmmm çok güzeller iyi günlerinde sağlıkla huzurla kullan,tam deni yansıtıyor fincanlarda keyifli kahvelerin olsun canım benimKurabiye yarışmasında birinci olup kazandığım hediyem bugün elime ulaştı. İnanılmaz mutluyum,ben aşık oldumbir yıldır isteyip alamadığım fincanlar sayenizde artık benim iyi ki varsınız çok ama çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz ki allahta sizi sevindirsin iyi ki Kadınlar Kulübü
Büyük patroncum K Kazen , Sevgili eşi canımızisabel ve canım nevosumuz Nevreste Hep var olun
Eki Görüntüle 3079348
Çok güzeller güle güle kullan fincanlarını,huzurla sağlıkla keyiflikahvelerin olsun çok beğendimRamazan iftar sofralarında kazandığım ödülüm elime ulaştı.
Sadece bir fikirdi zaten canım olurunu olmazını onlar daha iyi bilirlerBelki böyle bir şey düşünülmüştür çokom, nevos ve yönetim bunu konuşuyor olabilirler aralarında
Teşekkür ederim ablacımÇicemmmm çok güzeller iyi günlerinde sağlıkla huzurla kullan,tam deni yansıtıyor fincanlarda keyifli kahvelerin olsun canım benim
Çok güzeller güle güle kullan fincanlarını,huzurla sağlıkla keyiflikahvelerin olsun çok beğendim
Benim hediyem faturası ve hediye değişim kartıyla birlikte geldi Çokocum. İsteyen değiştirebilir böyle bir durumdaCanım arkadaşimpeki sence iyi olmaz mı o şekilde. Mesela dün aldığın bir ürünün aynısının geldiğini düşün ya da çok benzerinin. Sonuç mutlu etmeyebilir. 1.den ufak da olsa bir ipucu alınsa
Bunu bilmiyordum canım doğrudurBenim hediyem faturası ve hediye değişim kartıyla birlikte geldi Çokocum. İsteyen değiştirebilir böyle bir durumda
Rca ederm canısı iyi günlerinde kullanman dileğimleTeşekkür ederim ablacım
Güzel günlerde ferah kahvelerin olsun inşallah canım benimRamazan iftar sofralarında kazandığım ödülüm elime ulaştı.
Dileyen değişim yapabiliyor Choco’mBunu bilmiyordum canım doğrudur
Hayırlı olsun canım güle güle kullanBenim de hediyem bugün elime ulaştı.
Bu zarif hediye ve bize verilen imkan için K Kazen ,isabel ve Nevreste ’ye çok teşekkür ederim.
Zevkinize sağlık,Eki Görüntüle 3079512
Kargo şirketi en son bizim mahalleye uğruyor sanırım canımÇok teşekkür ederim yasom,tam istediğim gibihep keyif kahvelerimiz olsun ayy seninki gelmedi demek daha