- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
HayırlısıAğustosta olsun canom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HayırlısıAğustosta olsun canom
Inş canomHayırlısı
Olur niye olmasınHeeeee kek yarışması olacak yani nevoş
AgustosOlur niye olmasın
Nasip canımAgustos
TebriklerYöresel çorbalarda kazandığım ödül elime ulaştı Severek kullanacağım
Hediyeniz için K Kazen isabel ve editörümüz Nevreste ye çok teşekkür ederim Eki Görüntüle 3029485 Eki Görüntüle 3029486
Teşekkür ederim canımTebrikler
Sen bana kıyamazsınNasip canım
gulecgule kullanYöresel çorbalarda kazandığım ödül elime ulaştı Severek kullanacağım
Hediyeniz için K Kazen isabel ve editörümüz Nevreste ye çok teşekkür ederim Eki Görüntüle 3029485 Eki Görüntüle 3029486
Teşekkür ederimgulecgule kullan
Vayyy coohhhseeeel kekler yaparsın artikin bizeeee canooom çok güzel iyi günlerde kullan fıstığımYöresel çorbalarda kazandığım ödül elime ulaştı Severek kullanacağım
Teşekkür ederim canımVayyy coohhhseeeel kekler yaparsın artikin bizeeee canooom çok güzel iyi günlerde kullan fıstığım
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan
Teşekkürler Nevoşummmm.Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan
Hayırlı olsun canım. Güzel günlerde kullanÖncelikle K Kazen abim, Allah’tan sabırlar diliyorum size.
Şerbetli tatlılar yarışmasında Kıbrıs tatlısı ile birinci olmuştum. Ödülüm bugün elime ulaştı. Kullandıkça hatırlayacağım. Başta isabel ve Nevreste olmak üzere vesile olan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Eki Görüntüle 3030833
Vaay nefis kekler yapmak nasip olsun canım beniiiim Cook guzellll İyi günlerde kullanÖncelikle K Kazen abim, Allah’tan sabırlar diliyorum size.
Şerbetli tatlılar yarışmasında Kıbrıs tatlısı ile birinci olmuştum. Ödülüm bugün elime ulaştı. Kullandıkça hatırlayacağım. Başta isabel ve Nevreste olmak üzere vesile olan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Eki Görüntüle 3030833
Sağol canım