Çok güzel adaşım iyi gunlerde kullanYöresel çorbalarda kazandığım ödül elime ulaştıSeverek kullanacağım
Hediyeniz için @Kazen @isabel ve editörümüzNevreste ye çok teşekkür ederim Eki Görüntüle 3029485 Eki Görüntüle 3029486
Teşekkür ederim canım. İnşallah seninde olurNe kadar da güzel bir kek kalıbı. Keşşşşke benim olsa
Teşekkür ederim adaşımÇok güzel adaşım iyi gunlerde kullan
Güle güle kullan demeyi unutmuşum, nasıl beğendiysen artıkTeşekkür ederim canım. İnşallah seninde olur
Teşekkür ederim adaşım
Sağol canımG
Güle güle kullan demeyi unutmuşum, nasıl beğendiysen artıkGüzel günler de kullan canım. Kimbilir ne kekler çıkar senin gibi marifetli birinin ellerinden
Güle güle kullan canım, çok güzelmiş, mis gibi pofuduk kekler yapYöresel çorbalarda kazandığım ödül elime ulaştıSeverek kullanacağım
Hediyeniz için @Kazen @isabel ve editörümüzNevreste ye çok teşekkür ederim Eki Görüntüle 3029485 Eki Görüntüle 3029486
İnşaallah canımGüle güle kullan canım, çok güzelmiş, mis gibi pofuduk kekler yap
Oooo ödül yine yakıyor kavuruyorYöresel çorbalarda kazandığım ödül elime ulaştıSeverek kullanacağım
Antep daha batıda değil mi yavYöresel çorbalarda kazandığım ödül elime ulaştıSeverek kullanacağım
Senin ödül şansa biraz daha geç çıkıyor.Firma ile alakalıAntep daha batıda değil mi yav
İkimize aynı gün mesaj gelince aynı anda çıktı sandım Nevoş.Senin ödül şansa biraz daha geç çıkıyor.Firma ile alakalı
Evet aynı gün sipariş verildi ama birinin gönderimi daha erken tarihİkimize aynı gün mesaj gelince aynı anda çıktı sandım Nevoş.
İnşaallah canımOooo ödül yine yakıyor kavuruyorşu kk dan ödül alamadan gitmiyciim aha da buraya yaziyom çok güzel canocum güle güle kullan,kek yarışmasında bize güzel güzel kekler yap
Ben sana da gelmiştir diye düşünmüştümAntep daha batıda değil mi yav
Kek yarışmasına yetişir bence hemsomİkimize aynı gün mesaj gelince aynı anda çıktı sandım Nevoş.
Yok o kadar sürmezKek yarışmasına yetişir bence hemsom
Eli kulağındadırYok o kadar sürmez
Onun 23 ünde çıkacakEli kulağındadır
Onun 23 ünde çıkacak
Fena olmazdı ama önümüz ramazanHeeeee kek yarışması olacak yani nevoş
Ağustosta olsun canomFena olmazdı ama önümüz ramazan