HAnde- Aslı- Tuba- Senem -Nur buralarda yoksunuz bu akşam , ben gidip de sizlerle haberleşemeden doğurursam arkamdan dua edin anacım, sizleri de öpüyorum..
TIFF ım NURUM , hala buralardayım kızzz. 24 saati geçermişiz gibime de geliyooo ,
dün kasıklarımda zorlamadan dolayı bir basınç ve ağrı vardı bu sabah kalktım o da yok ,
bakalım noolucak :))
sena anneciiik inanamıyorum beklenen güne sayılı an kaldı demek... canım benim gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını. bir avazda inşallah... çok kolay ve sağlıklı bir doğum diliyorum sana. doruk bebek de sağlıkla gelsin, gelirken bizimkileri de peşine taksın :)))))) isimleri aklından geçirmeyi unutabilirsin o heyecanla ama kalbinde olduğumuzu biliyoruz. dualarımız sizinle sena annecik ve doruk bebecik :Saruboceq: :1hug:
günaydın canikom
listeye adını yazdım merak etme kaydirigubbakcemile5
eşin nasıl oldu ??????
ben hala burdayım kızlar.. dün saat 1 gibi öğlen nişan gelmesi denilen sümüksü tıkaç düştü çamaşırıma, bazı kadınlarda 48 saat içinde bazılarında 1 hafta sonra doğum olurmuş bakalım bizim kısmetimizde ne var ????
Pelin cim bu arada başardık artıkın YAY benim oğlum delikafadulden
merhaba kızlarrr nasılsınız OOOOOO bebiş geliooooooo senaaaa ölemiii Hakketen heyecan Dorukta :)))
Allahım yardımcın olsun sağsalim kucağınıza alın bebişiniiziiii: emir_bebek:
ay manyakk bu gadın yaaa nişanı gelmiş an bean gelio anlatıo ay valla sakinliğine hayran kaldım senacım, valla sen bi dene doğurcan biz burda dokuz doğuruoz. hamileliğinin son günü nişanın düğünün tadını çıkar, bi de doruk bebeği çıkar galiiii yetti daaaaaaaaaa.. ahahahhaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
Ayyyyy çokkk güzelll bir gün, çok kutlu mutlu bir günn buuuu...
DORUKKK bebekkk geliyorrrrrrr, Allahhh bi çırpıda sizi birbirinize kavuştursun sena annecik tüm dualarım sizinleeeeee....Offf bu deli bi heyecannn
hahahaaa TIFFF ımm burdayım, deli hamnişş ajanım benim ..
yok anacım yok ne su gelmesi ne sancı, doğuruyo muyum yoksa kuluçkaya yatmş tavuk muyum bilmiorum 11 de doktora diycem ki haniiii haniiiiii nerdee Salı ya kalmazsın sen bilmişlikleri...işte burdayım anacımmmm nerde bu oğlan milleti de beni de kangren mi ediceniz siz leeennnnnnnnn diye bağırınıcam :lepi:
hayır bişi deeell herif en sonunda yeter ulenn anasından da oğlundan da çektiğim deyip bırakacak beni doktorsuz da kalicez bayram arefesinde :))
şaka bir yana bayram geldi bea, BARYAM koyucam oolanın göbek adını , azucuk daha zorlarsa beni delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?