Kıslar selam, ben de buralardayim ama isler çok yogundu sadece okuyabildim pek yazamadim.
Hande'cim pek bir alingan, gecen dogumgununde de aynını yaptı, seni seviyoruz Hande'cim, hemen sürat asma yaw. Bak merak edip beni soran da yok
Sinem'cim müdürüne söyle sen kendin için ve fasulyen için yasıyorsun artık, arazi falan daha en az 4 hafta yasak olmalı sana. Saglık durumu bu boru mü?? Allah Allah kızdım şimdi..
Sena'cim, Nur'cum, Asli'cim, Senem'cim, Tuba'cim hepinizi de öpüyorum..
Beni sorarsanız iç guveysinden halliceyim. Bayrama az kaldı, reglime de 1 hafta. Azcik bir umudum, bolca da sabırsızlığım var.. Olsa da olmasa da farklı bir sekilde sevineceğim yani..
Ay bilmece gibi mı konuştum yaww
benim alınganlığım herhalde... ama ben birini görmesem hemen ne oldu diye merak ederim ya ondan herkes de beni merak etmiştir sanmıştım...
neyse kızlar, eşim ameliyat oldu. 7 kasım doğumgünü akşamında şiddetli sırt, göğüs ve karın ağrısıyla acile gittik. bir sürü testler falan. gece 23.00'den sabah 10.00 a kadar kıvrandı garibim. meğerse safra kanalı tıkanmış. sarılık olmuş ve pankreası iltihaplanmış. geçen salı (10 kasım) safra kesesini aldılar. cuma akşamı eve çıktık. bütün hafta hastanedeydik anlayacağınız. şimdi de pankreasındaki iltihap geçsin diye ilaç tedavisi görüyor. 20 gün daha raporlu. alınganlığım belki de yaşadıklarımın üzüntüsünden.
bu ay tabi hiç bişi yapamadık, 1 ay kadar da kullandığı ilaçlar ve dikişlerinden dolayı yasağımız var. nurcum dediğin gibi hamilelikten olsaydı keşke alınganlığım ama değil işte...
benden böyle. sevgiyle, sağlıcakla...
Ayyy sena annecik çok güldürdün benii, bi de deemz mi ben hiç bi şeye kızmadım, etkilenmedim... bak bunu bile dert ediniyorsun farkında değilsinnnn. Sen kiiii hamişliği aşmış son raddeye girmişşsinnn, sen artıkın hamiş de değil anniş sayılırsın, ilahi seniii
heee valla biraz saçma olmuş, şimdi düşündüm de LEtto macerası bile başlı başına olay kaydirigubbakcemile3 ama aslında ben başlangıç safhasında olanları kastetmiştim..yani tüp olmasa hiç aklıma gelmezdi hamile miyim diye , o kadar sıradan günlerdi başlangıçta onu demek istiyorum...
yok be yavrum gelemem gidemem demiyorum, eskisi gibi hergün uğrayamam muhtemelen.. gene ne oldu da canını sıktılar bakiim ???
selamlar kizlaarr
size bisey diyceeeemm. biz dun ilk gercek anlamda yagmurluksuz fikfik deneyimimizi yaptikkkakannehir
ustelik reglin 14. gunuuu. ama bu ay baska deneme yapmiycas cunku zaten aslinda bu ay hic dusunmuyorduk ocakta karar kilmistik ama ne olduysa oldu..:kedi: cok heycanliyiiiim nasil beklicem regle kadar yaadelikafaduldendelikafadulden
Handecim cooook gecmis olsun Allah acil sifa versin
Sinem bebeginle tanismissin sonunda hihoyyyt sinavin da iyi gecmesine cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?