kızlaaaarrrrrrrrrrr paşam geliomuş paşammmmmmmmmmmmmmm!! :hooray::hooray::teytey::hooray:
bugün randevumuz vardı doktorumuzla pipisini gördük eşşek sıpasının.hemde eliyle oynayıp duruyodu tirbiyesissss!! lmaz: lmaz:hehehehehee bi eli başında öteki eli şeysinde.. :sm_cool:bide boğa erkeği olcek artık ötesini siz düşünün hehehehehe..:roflol::roflol::roflol:
bu arada sinem sınavlara takılmıştır inşallah. :uhm:
uvaaaaaaaaaaaa vallaa benim suçum yokkkkk, ttnet mağduruyum bennnnnnn, sizi üzmekkk hiç istemezdimmmmm senağlama
bak bak sincap la elover ın da sesleri çıkmıyoduu huuu kızlar ne alemdesiniz ??
Hele ki Hande de bir süredir kayıplarda farkındayım...
:kedi: ehehe günaydıııııınnn :1hug:
ben bebek yapmaya çalışıyorum bu günlerde delikafadulden
hande de yaklaşık 1 haftadır nete giremiyor ama en kısa zamanda sahalara dönücekkk yerimseniben
bravo sincap cım ha gayret, müjdeli haberler bekliyoruz 2-3 hafta içinde o zaman !!
Günaydınn hanımlarrr...
Ne güzel yaaa gine burada olabilmekkk, yokluğunu nasıl hissettim anlatamammm. Anlayışınız için herbirinize binlerce mucuksss...
İşin en güzel tarafı herkezin hala benimle olması ve bildik yaşamların yanımda cereyan etmesi... Kimsede bir yılgınlıkda yok maşallahhhh herkeşler son sürat çalışmalara devammm, Allah hepiciğinize kolaylıklar versinn.
Ben kalkalı çok oldu hatta kahvaltı bile hazır ama benim koca bebek eşim henüz maşallah tosur tosur uyumakta, zavallım bu hafta çok yoruldu tabeee. Sormayın hanımlar teyzesinin eşini 40 gün içinde kaybettik. Kolon kanseri teşhisi konalı 40 gün oldu, ameliyat kemo derken adamcağız gidiverdi Allah rahmet eylesinn, bu hafta da hep cenaze işleriyle uğraştık anlayacağınız...
Hahhh kalktı koca bebekimmmmm çok açım çokkkk cokacimcoook
oğlan anası olceeeekksiiiiiiiiiiin yanii.. yirim ben onun pipisini beeeaaaaa delikafadulden
Allah'ım sağlıkla kucağına da almayı nasip eder inşallahh! boğalarr midesine düşkün olur artık nasııı doyurcan onu bilmemmm sömürür memelerinii artıkııııın :jeyyar:
şahsen bir boğa olarak hiç doymam da her daim aç :sm_cool:
demek oglusun geliyormus. hade gozun aydin Nur anne Allah size bagislasin o edepsizi.
iyce baktiniz dimi bazen eli orda olunca karistiriyolar kuzenimde oyle olmustu. elini pipi sanmisti dr oglan demisti once, sonraki kontrolde kiz oldugunu soylemisti ve kiz olmustu. kaydirigubbakcemile3
Günaydınn hanımlarrr...
Ne güzel yaaa gine burada olabilmekkk, yokluğunu nasıl hissettim anlatamammm. Anlayışınız için herbirinize binlerce mucuksss...
İşin en güzel tarafı herkezin hala benimle olması ve bildik yaşamların yanımda cereyan etmesi... Kimsede bir yılgınlıkda yok maşallahhhh herkeşler son sürat çalışmalara devammm, Allah hepiciğinize kolaylıklar versinn.
Ben kalkalı çok oldu hatta kahvaltı bile hazır ama benim koca bebek eşim henüz maşallah tosur tosur uyumakta, zavallım bu hafta çok yoruldu tabeee. Sormayın hanımlar teyzesinin eşini 40 gün içinde kaybettik. Kolon kanseri teşhisi konalı 40 gün oldu, ameliyat kemo derken adamcağız gidiverdi Allah rahmet eylesinn, bu hafta da hep cenaze işleriyle uğraştık anlayacağınız...
Hahhh kalktı koca bebekimmmmm çok açım çokkkk cokacimcoook
hahahahaa ay yisin yisin benim kuzum ben memelerimi feda etmeye hazırım valla hem bu nasıl annelik güdüsüyse böle birden ikinci çocuğu da hemen yapcam demeye başladım. hahahahahaa manyadım ben biliyorum oksitosin tavan yaptı, memeler süt topluo olan da bana oluyo. amin canım güzel dileklerin için aaaminnnn. daha mutlu haberler sizlere nasip olsun inşallahhhhh..:Saruboceq:
Baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, bizim için gerçekten şok bir durum oldu. Çünkü ameliyat iyi geçmiş, kanserli alan tamamen temizlenmişti. Ama olmadı işte bünye kemoya dayanamadı, mukadderat işte. Allahtan geçen pazar günü kendisini görebilmiştik, zaten o da son görüşümüz oldu. Neyse uzatmayayım bu tatsız mevzuyu yarın sınavdan sonra gideceğiz yanlarına, artık ne kadar merhem olabilirsek...
Ya bu arada nur hocam çok doğru söylüyorsun ben biraz ihmal ettim şu doktor işini, ama maalesef dersleri çok sıkı tuttular sürekli ara imzalar alındı çok lazımmış gibi, cenaze için zar zor izin aldım, saçma sapan işler yani. Bende deli gibi merak ve endişe içindeyim ya bi terslik varsa ve bu ihmalim yüzünden çözümlenebilecek bir durum için çok geç olmuşsaaa... kendimi hiçbir zaman affetmemmm. Pazartesi ilk iş randevu almak olacak ve olursa hemen salı günü koşup gideceğimi umuyorummm...
Bunun ötesine geçilebiliyor mu? sorusunun cevabı çok açık ve net söyliyeyim bende biraz karışık. Yani karışık derken tabiki önüne birşeyi koyamam ama şu an hemen 2. cisini istiyorum modunda değilim. Ya da yesin memelerimi değilde uslu olalaım, üzmeyelim birbirimizi diyebiliyorum. Ben daha çok bu sıralar kendimle meşgulüm, ben daha hiç büyümedim, bi sürü havada kalan sorunsalım duygu ikilemlerim varr, benden nasıl iyi bir anne olacak, mümkün değil... korkuları uykularımı bölmekte. Nur hocamım da -bunun ötesine geçilebilir mi- yaklaşımı aslında endişelerimin çok da yersiz olmadığını gösterdi bana, bende galiba önüne geçiyor mu ne???
Offff hanımlar ben bu sıralar karmançormanım ben mazur görün lütfennn...
Baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, bizim için gerçekten şok bir durum oldu. Çünkü ameliyat iyi geçmiş, kanserli alan tamamen temizlenmişti. Ama olmadı işte bünye kemoya dayanamadı, mukadderat işte. Allahtan geçen pazar günü kendisini görebilmiştik, zaten o da son görüşümüz oldu. Neyse uzatmayayım bu tatsız mevzuyu yarın sınavdan sonra gideceğiz yanlarına, artık ne kadar merhem olabilirsek...
Ya bu arada nur hocam çok doğru söylüyorsun ben biraz ihmal ettim şu doktor işini, ama maalesef dersleri çok sıkı tuttular sürekli ara imzalar alındı çok lazımmış gibi, cenaze için zar zor izin aldım, saçma sapan işler yani. Bende deli gibi merak ve endişe içindeyim ya bi terslik varsa ve bu ihmalim yüzünden çözümlenebilecek bir durum için çok geç olmuşsaaa... kendimi hiçbir zaman affetmemmm. Pazartesi ilk iş randevu almak olacak ve olursa hemen salı günü koşup gideceğimi umuyorummm...
Bunun ötesine geçilebiliyor mu? sorusunun cevabı çok açık ve net söyliyeyim bende biraz karışık. Yani karışık derken tabiki önüne birşeyi koyamam ama şu an hemen 2. cisini istiyorum modunda değilim. Ya da yesin memelerimi değilde uslu olalaım, üzmeyelim birbirimizi diyebiliyorum. Ben daha çok bu sıralar kendimle meşgulüm, ben daha hiç büyümedim, bi sürü havada kalan sorunsalım duygu ikilemlerim varr, benden nasıl iyi bir anne olacak, mümkün değil... korkuları uykularımı bölmekte. Nur hocamım da -bunun ötesine geçilebilir mi- yaklaşımı aslında endişelerimin çok da yersiz olmadığını gösterdi bana, bende galiba önüne geçiyor mu ne???
Offff hanımlar ben bu sıralar karmançormanım ben mazur görün lütfennn...
Başarılar diliyorum sana sinemm.. :)
Nur du bi ya 1. yi bitirdin vallaaaa:)
heheheheee bunu yapan ben diil anacım hormonlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ilk haftalarda insanlar nasıl adapte oluolar öle hamileliğe, ben daha alışamadım sanki içimde hiç bişey yokmuş gibi diyip duruodum. hareketli halini görüp, cinsiyetini öğrenene kadarmış meğersem..şimdi her sabah rüyamda onu görüyorum istisnasız her sabah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?