kızlar biz geldiiik :)))
dün dr umla detaylı ultrason randevum vardı.Ama dr umun cenazesi olduğunu ve 2 gün şehir dışında olduğunu söylediler ve beni başka bir dr a bugün için yönlendirdiler.Ama kafamıza koymuştuk, amniyosentez yaptırmaya karar vermiştik.Salı öğleden sonra da dr kuzenimizin yakın bir perinatolog prof bir arkadaşından da randevu almıştık.Muayenehanesi de Aydın da!Atladık Aydın a gittik.Saat 16 : 00 da randevumuza yetiştik.Dr önce benim dr umun usg görüntülerini izledi, sonra kendi de usg de baktı.Bebeğin çok sağlıklı olduğunu iletti.Test sonuçlarımı da inceledi."ben olsaydım bu usg görüntülerinden ve ikili test sonucundan sonra dörtlü yaptırmazdım"dedi.yani dörtlü gereksiz olmuşa getirdi."ama yaşın ve dörtlü test risk kapsamında olduğu için yaptırmak , yaptırmamak size size kalmış"dedi Bizde yaptırmakta kararlı olduğumuzu ilettik.
Bu işlem için çok endişeli olduğumdan çok keyifsiz gitmiştik dr a. ama orda acayip bir rahatlama hissettim.Neyse işlem de gerçekten korkulacak, acı veren bir işlem değildi.zaten cleaxne iğnelere alışmıştım, bu da çok farklı gelmedi.Sadece iğne biraz daha uzundu.Benim tek korkum bebeğin zarar görmesiydi, ama şükür herşey yolunda gitti.bir kerede operasyon tamamlandı.
Bugün evde dinlenmedeyim, yarın işe bile başlayabilimişim.Hatta duş bile alabilirmişim.
Allahıma şükürler olsun, son derece rahatladım.Sonucun da iyi çıkacağından eminim.Allahımın izniyle bebişim sapsağlıklı doğacak kısmetse..
bizde haberler böyle kızlar..hemen haber vereyim dedim..
eyl1209 aramıza hoşgeldin..Senin için hayırlısını diliyorum.Umarım sen de kısa sürede meleğine kavuşursun ve senin de maceralarını dinlemeye başlarız))
oğluşumla hepinizi öpüyoruz
sevgiler;
herkese selam
bende yeniyim aranızda.bir süredir takip ediyorum gebelikte ilgileri yazılar.3 yıllık evliyim 2 aydır bebek düşünüyoruz ama gecen ay malesef sonuç negatif.bu ay ise adet olmama 2 gün var daha ama olucam gibi hissediyorum akıntım var çünkü.bu ay ovülasyon testi de yaptım hem de tam gününde yani 2 çizgide ilişkide oldu doktora da gittim herşey normal çıktı bu ay da hamile değilsem ki sanırım değilim akıntım başladı çünkü .olmuyor psikolojisine giricem sanırım:95:
Sinem'cim benim adım Duygu... sanırım uğurlu topiğinin ömrünün sonuna geldiğini düşünüyorsun, bundan sonra devam ettirmek bize düşüyor sanırım... umarım güzel haberlere gelirim paylaşacak, soracak bol bol sorumlarım olur, sizi buralarda tutarım :)
tekrar görüşmek üzere;
Sevgiler
Sibel kötü enerjini üzerinden attığın için çok mutlu oldum...
sonuçlar da iyi gelecek ve çoook rahatlayacaksın..... belki hepiniz yaşadınız tuhaf duyguları, sürekli kafamda dolaşan düşüncelerden sıyrılmak istiyorum... hem çok istiyorum, hem acaba ne zaman olur belki 1 sene sonra olur diye aklımdan geçiriyorum sürekli... ama duam hep en hayırlı zamanda olsun...
uzun süredir aslında aranızdaydım ama uzaktan izliyordum... tanıştığım ve kendimi size tanıştırdığım için çok mutluyum...
sevgiler..
herkese selam
bende yeniyim aranızda.bir süredir takip ediyorum gebelikte ilgileri yazılar.3 yıllık evliyim 2 aydır bebek düşünüyoruz ama gecen ay malesef sonuç negatif.bu ay ise adet olmama 2 gün var daha ama olucam gibi hissediyorum akıntım var çünkü.bu ay ovülasyon testi de yaptım hem de tam gününde yani 2 çizgide ilişkide oldu doktora da gittim herşey normal çıktı bu ay da hamile değilsem ki sanırım değilim akıntım başladı çünkü .olmuyor psikolojisine giricem sanırım:95:
slm arkadslar çok güzel bi ortam :) bende çocuk istiyorum ama...:) yaklaşık bi senedir olmuo eşimdede bendede bi sorun yok sadece bende yumurtalık kisti varmış ama önemli değilmiş ayrıca cocuğa engel değilmiş doktorum öyle söyledi benim sorum şu bilgilendirirseniz sevinirim reglim bugün 12. gün oluo gecikti idrar testlerim hep negatif ve ilkkez bu kadar gecikti idrar testinde negatif cıkıp hamile kalma şansım varmı acaba:) ayrıca kafam şu kiste takılmıo değil acaba ondanmı gecikio ama doktorum bi sorun olsa söylerdi sanırım cokmu uzun oldu ne şimdiden tskler
sana cvp yazmıştım hepsi gitti(
Merhaba,
Benim de gecen ocak ayında yumurtam kistleşmişti.Dr um doğum kontrol hapı verdi , 1 ay kullandım ve kist eridi, reglimde düzene girdi.Benim seninki gibi geçikmiyor, gününde gelip, zor söküyordu.Bebek olmuyor diye çok stres yapıyordum, o yüzden yumurtam kiste dönüşmüş (dr un dediği buydu yani)
DR un sana yumurtayı eritmek için ilaç vermedi mi?
Bence en kesin sonucu kan testi veriyor.Kan testiyle sonucu netleştir cnm
Herkeşe merhabaaa, nabersiniz bakalım, yeni bi haftaya daha başladık. Valla hafta sonu su gibi akıp gidiyo, kuşumla beraber öğlen uykusu uyumanın keyfini iki güncük yaşayabiliyorummmama ne yapmak lazım bardağın dolu tarafına bakmak lazım ya hiç uyuyamasak, hoş sırf bu uykucuklar yüzünden bi yerlere kıpraşamıyoruz evde takılıyoruz zira benim cadı uykusunuda alsa koca bi tabak çorbasınıda içse her sokağa çıktığımızda mutlaka bi emme kriziyle koştur koştur eve dönüyoruz o yüzden mümkün mertebe evin mücavir alan sınırlarında pek uzağa gidemez olduk netcez bilmem valla
Oh ohh bu arada topiciğin bahtı bir açıldı pirr açıldı hoşgeldin sevgili Emel, Siboşun dediği gibi hala regl olmadıysan hemen bi kan testi yaptır anacım idrar testleri aslında pek yanıltıcı olmaz ama olsun hem nasıl duruyosun kuzum valla ben ikinci günü koştur koştur tahlil yaptırmıştım hcg ilk değerde 49 çıkınca doktor du bakalım iki gün sonra ikiye katlarsa seviniriz diye hevesimi kursağıma yapıştırmıştıbu arada kistlere takılmamak lazım regl birlikte giden cinslerden olmalıki dr üzerinde durmamış hadi bakalım yeni bebiş haberimizi tez zamanda alaalımda neşemizi bulalım...
Merhaba hanımlarrr,
Bugün çok ağır ve zor bi gün, gönlüm darda, ruhum yumak yumak.Anacığımın ölüm yıldönümü bugün, ne çabuk geçti koca bi sene...
YAzacak söylecek çok bi şey yokkk, ben Ankaraya gidiyorum hafta sonu duasını yapacağız inşallahh. Sizden dileğim dualarınızı eksik etmeyin ki ruhları huzur bulsun ferahlasınnn...
Merhaba hanımlarrr,
Bugün çok ağır ve zor bi gün, gönlüm darda, ruhum yumak yumak.Anacığımın ölüm yıldönümü bugün, ne çabuk geçti koca bi sene...
YAzacak söylecek çok bi şey yokkk, ben Ankaraya gidiyorum hafta sonu duasını yapacağız inşallahh. Sizden dileğim dualarınızı eksik etmeyin ki ruhları huzur bulsun ferahlasınnn...
insan her ölüm yıldönümünde yeniden yaşıyor o günleri,gerçekten çok zor.ben de babamı kaybedeli 5 yıl oldu,hergün daha çok özlüyorum... ne diyeceğimi bilemiyorum,boğazım düğümlendi ALLAH sabır versin,nurlar içinde yatsın... maalesef hayat devam etmek zorunda ve siz bir anne olarak güçlü olmak zorundasınız...
ALLAH mekanını cennet etsin,dualarınız kabul olsun...
Allah sabır versin Sinemcim, gerçekten çok çok zor olsa gerek..alışılacak bişi değil...Allah sizlere uzun ömürler versin,mekanını cennet etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?