Sibelll hayırdır inşallahhhh valla çok enteresanmış şaşırdım okuyunca ama bizin kızın malum tüm bayanlar gibi giysilere ve özellikle elbiselere farklı bi düşkünlü olduğunu düşünürsekkk sana malum olmuş diyebilirim ancak. Eğer hoşuna giden bi şey giymişse bu sıralar çıkartırken zorlanıyoruz haspam onla dolaşayım yatayım istiyo, ya da kendi çekmecelerini talan edip beğendiğini giy giyy diye bize uzatıyo. Ama tabiii bu şekil bi rüyanın nası anlamı olur bilemedim doğrusu, hayırlar olsun inşallahhhh. Eve gider gitmez pembe elbisesini giydireyim bari kuzuma)) Bu arada sende takılma anacım şu taramalara iyi çıkacak ebn eminimmm, Semra da sende sağlıcakla kavuşacaksınız bebişlerinize, bak olduktan sonrada buralara uğranmıyoo Aslı kayıp yine mesela umarım çok bitap değildir, ama size şöyle moral vereyim evet büyüdükçe koşturma artıyo ama çok daha farklı keyifler giriyo işin içine gerçek bi altın top olmaya başlıyorlar, biz akşam bazen kızı paylaşamıyoruz eşimle cadı öyle bi oyalıyo öyle bi eğlendiriyoki bendeki depresyondan eser kalmıyo valla
Bu arada Semra sana bi şey sorayım, sen kızı bezden kurtuldu mu, eğer becerdiyseniz çalışmalara ne zaman ve nasıl başladınız? Ben dün bi lazımlık aldım tabii hemen başlamayı düşünmüyorum ama görsün ve alışsın diye, bebeklerini oturttum hadi çiş yapalım kaka yapalım vs oyun oynamaya çalıştım ama tabi o hemen alıp evde ordan oraya sürüklemeyi daha eğlenceli buldu, zorlamayacağım elbette, aklıma geldikçe böyle böyle göstereyim diyorum sen ne dersin?
merhaba sinem, evet şükürler olsun bezden kurtuldu 2 ay önce. Didoş şuan kaç aylık bilmiyorum. ben Defneye 1 yaşını doldurur dolldurmaz yani yürümeye başlayınca lazımlık almıştım. oturduğumuz odada sanki o onun oturağıymış gibi sürekli göz önünde tuttum. oyunlarına dahil ettim. 14 aylıkken filan çişşş demeye başlamıştı hatta lazımlığına ilk çiş ve kakasını bile yapmıştı. ama erken diye devamını getirmedim. kış boyu da sürekli göz önünde tuttum lazımlığını. geçtiğimiz haziran ayında da havalr ısınmışken bıraktık çok şükür. ve Rabbim yardım etti de çok zorlanmadık.
Şuan izlediğin yol çok doğru.önümüz kış zaten, lazımlığıyla iyice haşır neşir olur:))
hanımlarr burdan artıkın bizim tatil sayfamız kapandı diye yazmıştım ama hayat işte tesadüfü planlar yaptırıyor insana ve bayramıda içine alan bi tatil programı yaptık, haftaya salı yola çıkacağız Ayvalık tarafına gidiyoruz. Bakalım bizim kızla bu sefer nasıl bi macera bize bekliyo olacak, umarım çok ciddi bi aksaklık talihsizlik olmazda gidebiliriz zira ben epey bi yorgun ve yılgınım, belki hava değişimi iyi gelir, hoş bizim kızda çok evine düşkün ya du bakali netcez. Geçenlerde büyük bi piknik halısı almıştım onuda yanımızda götüreceğim kaldığımız odaya yere serip ona biraz daha hijyenik ev ortamı oluşturayım diyorum. Du bakalım bi yola çıkabilelimde belki ordanda size haber ederim, ama olmaza beni merak etmeyin anacım bayramadan sonra hemen buradayım, hepiciğinizi kuzularınızı tek tek öperimmm, kendinize iyi bakım canlar, taramalara takılmayın, hiddet yok, huzur var
Bizz geldikkkk....
Merabayın cemat nabersiniz bakemmm. Valla bendeniz hem iyi dinlenmiş, hem azcuk tırlatmış, hem yorulmuş... karman çorman bi haldeyim. iyi dinlendim diyorum çünkü Ayvalığın havası pek iyi geldi kuzuma bol bol gece uykusu aldım, aldıkkk, tırlatmış durumdayım çünkü kuzum özgürlüğüne çok erken kavuşma peşinde olduğunda ona ayak uydurmak çok zorlayıcıydı, yorgunum çünkü hiç aşağı bakmayan ve son sürat koşturan bi cadının peşinde dur durak bilmeden koşturduk. Eeee millet akıllı anacım maaile gelmiş tatiline mis gibi geçirdiler bi biz yalnızdık, dönüşümlü koşturduk ve yalnız yemekten nefret etmeye devam ettim tabeee)) Neyse herşeye rağmen tatil tatildir ve hiç dönesimde yoktu açıkçası ammaaa heyhat hayat devam etmekte...
Sizler nasılsınız bakem???
Siboşum epey bi üşütmüşün nasıl oldun gidebildiniz mi Datçaya umarım gitmişsinizdir zira evdede yatacaksın en azından oraların havası belki daha iyi gelirdi, geçmişler bitmişler olsun inşallahhh...
Hadin bakalım haberlerinizi bekliyorum...
hoşgelmişsiniz sinemcim
tatil ne olursa olsun tatildir, tatilin kötüsü olmazmış...bızdığın peşinde koştursanda tatil iyi geçmiş, senin adına sevindim canım..
biz ne yazık ki datça'ya gidemedik.tekrar üşütür, hasta olurum diye korktum.bizde tatili evimizde geçirmeye karar verdik.bayramın ilk iki günü yoğun bir bayramlaşma faslıyla geçti, diğer günlerde kalan günlerimizi arkadaşlarımızla, bazen de izmir çevresinin sahil kenarlarında geçirdik.öyle böyle 9 günü devirdik.. 9 günden sonra işe gitmek hayli zor oldu:S
kızlar şaka maka biz 5 ayımızdayız oğluşumla..karnım artık epey bir belli oluyor, bana trende yer bile vermeye başladılar:))bebişim hareket ediyor mu bana mı öyle geliyor hala emin değilim??tam göbek deliğimin civarlarında sanki bağırsak hareketleri gibi bişiler oluyor.2-3 gündür böyle hissediyorum.
karnım artık iyice gerilmeye başladı, özellikle dik dururken geriliyor.önümde daha 4 ay var ve daha da gerileceğim galiba
yavaş yavaş yürüyüşlere başladım, iş çıkışı 2-3 durak sonra inip eve yürüyorum.faydası oluyordur inşallah..
gece tuvalete kalkmalarım son sürat devam ediyor.gecede min 2 kere kalkıyorum, bir gece 4 kere kalktığım bile oldu...şimdiden tuvalete girmekten usandım diyebilirim:)
sizlere bişi soracağım, ellerim ve ayaklarım hafifte olsa şişmeye başladı, normal mi kızlar?
şimdilik benden bu kadar kızlar yine grşz
selamlar kızlar..
bu annelik pek bir meşakkatli görevmiş be sinem ne yemek yiyebilir, ne uyuyabilir, ne iş yapabilir, ne de buraya bakabilir oldum. ama o dünyalara bedel bir çift göz gülerek gözlerimin içine bakınca herşeyi unutup gidiyorum. biz artık 2. ayı doldurduk, 2,5 aya yaklaştık. bayram tatilinde benim memleketim kayserideydik. yolculuk ve tatil gayet iyiydi. gaz sancılarımız azalmakla birlikte devam etmekte, artık sesler çıkarıyor, etrafa gülücükler atıyoruz. uykular bi gün iyi bi gun kötü, 3. aydan sonra düzelir diye umut ediyorum. zamanmın ve enerjimin neredeyse %100 ünü ona ayırıyorum. iznimin bitmesine az kaldı ama ben sözleşmeli çalıştığım için sözleşmemi feshedip 1 yıl bebeğimi büyütmeyi düşünüyorum. bende haberler böyle..
Sinemcim tatil fotolarını face te jet hızıyla bakmak süretiyle gördüm. eğlenceli aksiliklerden uzak bi tatil olmuştur umarım canım biz onu da yapamadık. çok geçmişler olsun ishal olayınız umarım düzelmiştir. yatış pozisyonuna gelince benim de iç sesim seninki gibi bi sağ bi sol olmak üzere yan yatırmamı söylüyor ama bizim paşa yan yatmamakta ısrarlı sırtustu dönmeye çabalıyor ve dönemeyince uykusundan uyanıyor. ben de geceleri mecburen sırtustu yatırıyorum ama kafasını zaten yukarı değil yanlara çeviriyor demek öyle rahat ediyor napiyim diyorum geçiyorum. gündüzleri de gözetimimde yüzüstü uyuyor.
Sibelll bak ne çabuk 19 hafta olmuşsun bile yolu yarıladın canım yaa sana da çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine hamilelikte faranjit ben de olmuştum. ve hala izleri geçmedi. öksürük krizleri tutuyor arada.
Polyannacım tavsiyelerin için teşekkürler canım..
bizimki uyanma sinyalleri veriyor öptüm hepinizi görüşmek üzere...
selam kızlar,
korktuğum şey başıma geldi, dörtlü test sonucumda 1:21 yüksek down senromu riski..görünce şok oldum, hiç beklemiyorduk.Ultrasonda herşey mükemmel görünüyor.Dr da o kadar şaşırdı, bu sonucu beklemediğini itiraf etti, amniyosentez önerdi.kafam patates gibi kızlar...bebeğimizin sağlıklı olduğunu hissediyoruz ve dolayısıyla dr a gitmeden önce eşimle ne olursa olsun amniyosentez yaptırmayacağız diyorduk.yani ikili teste güveniyorduk.ancak dr umuzun iki seceneğide çok iyi düşünmemiz gerektiğini söyleyene kadar.."ya ikili testi kaçırmış direk dörtlü yaptırmış olsaydınız" dedi...biz kalakaldık...hafta sonu oturduk, düşündük, taşındık...sonuc amniyosentezi yaptırmaya karar verdik.fakat en büyük korkum düşük riski...ve çok kısa bir zaman içinde de bu testi yaptırmam gerekiyor. (1 hft gibi)o kadar üzgün ve huzursuzum ki..her yönüyle herşeyi düşünüyorum.ya bebeğimi kaybedersem, ya bebek down sendromluysa ya da hiçbişi olmadan sağlıkla bebeğimi ocak sonunda kucağıma alırsam...
bugün öğle 14:00 de dr um tekrar ayrıntılı ultranasona sokacak beni...
Kızlar dualarınızı eksik etmeyin
SİBEL Allah yardımcın olsun...
İnşallah bu kez korktuğun başına gelmez. İNANIYORUM Kİ SEN OCAKTA BEBEĞİNİ SAĞLIKLI HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALACAKSIN. Bol bol dua et canım. Rabbim o minik mucizesini korusun.
ama gerçek olan bişey varki bu testler de de hata payı var. bunu unutma olurmu?? Rahat olmaya çalış ki bebeğiniz de rahat olsun.. artık herşeyden etkilenir o minik kuzu. Geçenlerde bi arkadaş benim sıkıntılı bi zamanımda bana İNŞİRAH SURESİni önerdi. gerçekten çok rahatlatıyor.
Dualarım seninle. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Teşekkür ederim Semracım.
Ben de en iyisini düşünüp bebeğime sağlıkla kavuşacağım günü bekliyorum.Umarım herşey yolunda gider bu kötü günlere güler geçeriz....
Haklısın cnm.. bu testler tarama testleri..%100 hiçbirşeyi kanıtlamıyor.Ama insanı nasıl da perişan ediyor!amniyosentezin yaptırdıktan sonra yaklaşık 1 ay bekleme süresi de var .Allah kimseye yaşatmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?