hoşgelmişsiniz sinemcim
tatil ne olursa olsun tatildir, tatilin kötüsü olmazmış...bızdığın peşinde koştursanda tatil iyi geçmiş, senin adına sevindim canım..
biz ne yazık ki datça'ya gidemedik.tekrar üşütür, hasta olurum diye korktum.bizde tatili evimizde geçirmeye karar verdik.bayramın ilk iki günü yoğun bir bayramlaşma faslıyla geçti, diğer günlerde kalan günlerimizi arkadaşlarımızla, bazen de izmir çevresinin sahil kenarlarında geçirdik.öyle böyle 9 günü devirdik.. 9 günden sonra işe gitmek hayli zor oldu:S
kızlar şaka maka biz 5 ayımızdayız oğluşumla..karnım artık epey bir belli oluyor, bana trende yer bile vermeye başladılar:))bebişim hareket ediyor mu bana mı öyle geliyor hala emin değilim??tam göbek deliğimin civarlarında sanki bağırsak hareketleri gibi bişiler oluyor.2-3 gündür böyle hissediyorum.
karnım artık iyice gerilmeye başladı, özellikle dik dururken geriliyor.önümde daha 4 ay var ve daha da gerileceğim galiba
yavaş yavaş yürüyüşlere başladım, iş çıkışı 2-3 durak sonra inip eve yürüyorum.faydası oluyordur inşallah..
gece tuvalete kalkmalarım son sürat devam ediyor.gecede min 2 kere kalkıyorum, bir gece 4 kere kalktığım bile oldu...şimdiden tuvalete girmekten usandım diyebilirim:)
sizlere bişi soracağım, ellerim ve ayaklarım hafifte olsa şişmeye başladı, normal mi kızlar?
şimdilik benden bu kadar kızlar yine grşz