merhaba kızlar..
melekcim canım çok geçmiş olsun.. telaşeleri peşpeşe yaşamışsın.. umarım annen bi an önce sağlığına kavuşur.. ve yeni yıl sana, bizlere mutluluklar getirir..
bende dahil kimseler uğramaz olmuş bakıyorum da.. umarım herkesler iyidir.. biz kızımla büyümeye çalışıyoruz.. bi yandan da ben işe başladım ve yoğun bi hayatla boğuşuyorum.. ama mesai bitip eve gittiğimde kızımın yüzüme bakıp tatlı tatlı gülümsemesi herşeyi bi anda tozpembe yapıyor..
neyse ben kaçar kızlar.. görüşmek üzere..
kızlar nerdesiniiiz? herkes nerde zor buldum başlığı
biz iyiyiz, bebek büyüyor, ama ikili test sonuçları çok güzel çıkmadı. biraz moralsizim anlıyacağınız.
tünaydınlar güzel hanımlar, nerlerdesiniz diye sormayacağım çünkü biliyorumki çok yakında burada olacaksınız, ben buralardayım beklerim efenim
Merhaba ben bir iki şey sormak istiyorum, o kadar kararsızlığa ragmen bi kızın olmus, hiç pişmanlık yaşadın mı? İlk mesajda eşinin iyi bir baba olacağını yamıssın, öyle mi oldu gerçekten, yoksa hep sen mi ilgilendin kızınla?
Merhaba hanımlar...
Ne kadar çok zaman geçti buralara uğramayalı, kulübün çehresi bile değişmiş ben girmeyeli, eh haliyle topiği arama yaparak bulabildim, eee topiğin sahibi yok ortalarda olcak o ka
epey bi kopmuşum sizlerden, en son bayağı yeni kişi gelmişti aramıza hatta bir tanesi sevindirici haberi almış üzerinden haftalar bile geçmiş. Bugün bir anda aklıma geldi, bir zamanlar benim yaşadığım acabaları yaşayıpda bu topiği bulan yeni birileri var mı diye bakmak istedim, netekim çok yakın bir zamana kadar bayağıda aktifmiş burası.
EFenim şöyleki benim durumumu bilen bilir, benim için çok sular aktı bu köprüden, onca tereddüte rağmen kuzumu kucağıma alabildim de 7. ayımız bitti bile. Allah bir melek verdi bana çok kısa süre sonrada anacığımı ben meleklere teslim ettim ve o gün bugündürde daha pek kendime gelemedim. Evet çok daha iyi sayılırım artık, hatta meşhur kahkahalarımı bile atar oldum, ama içimin bir yarısı öyle bir kayıpki boşluğu hala çok fena eko yapıyor. Kuzumun uykuları bile düzene girdi ama ben hala deliksiz uyku nedir bilmiyorum... velhasıl kelam buradan kasvetim yüzünden uzaklaşmıştım ama şimdi görüyorumki o kasvet artık benim bir yarım oldu. Sanırım artık daha sık bakacağım buraya ne de olsa benim için güzel paylaşımlar saklı bu topikte... Şimdi biraz eski sayfalara bakim
Buradaki durumummm aynen böylee, kendim söylüyorummm kendim dinliyorummm...
E haliyle konu başlığından o kadar uzak bir noktadayım ki bende olsam bu kadar çelişkiyle başlayıp da hemencecik kuzusuna kavuşmuş ve bambaşka bir hayat sarmalına dolanmış biri beni anlayamaz diyip çekilirim ufak ufak... AMa güzeldi beee, ahh anacığımın o ani kaybı olmasa ben hiç bırakmazdım bu topiğ ama oldu işte artık ne yapalım, sanırım bir müddet daha gelir bakarım sizlerden biri ceee demiş mi diye, ama ne kadare sürer bu monogami bilemeyeceğim. Herneyse önümüzdeki hafat Ankara yolcusuyuz, hem arkadaşları hem aileyi ziyaret hemde kendi işlerime biraz bakacağım laptobu yanımıza alalım diyoruz ama vakit bulabilir miyim bilmiyoruz o nedenle ben yaklaşık 1 hafta yokum herkese iyi günlerrr :)))))))))))))))))
Deli diyecekler bana yaaaa kime diyosammm
işte hayat böyle bi şey acaba hamile miyiz diye düşünürken bebişlerimiz kucağımızda işe bile başladık. Ben de didoş 6. ayını doldurduğunda işe döndüm, şimdi de 1,5 saatlik süt izinlerini kullanıyorum yani 16.00 gibi evde olabiliyorum, ama o dönüşteki uçarcasına tavırlarım görülmeye değer, çünkü biliyormki evde beni bekleyen bir miniş var. Allahtan bakıcı konusunda şimdilik bi sıkıntım yok, 7 aydır birlikte olduğumuz beni, evi ve özellikle kızı tanıyan biri, en önemlisi sabah kızımı ona verirken kuzum hiç ağlamıyor hatta gülerek ona yöneliyor, o yüzden ben hiçç öyle yok kamera kurayım yok ses kaydedeyim derdinde değilim. Biz hiç mi sus pus demiyoruz mutlaka arada o da diyecektir ama ben bilmiyim, yeterki kızımı gülerek bırakayım gülerek alayım. Tüm bunları dilimi ısırarak yazmaktayım, inşallah nazarım değmez :26:
sinemcimmmmm nasılsın tatlım seni buralarda görmek ne hoş. sanki çok eski bir arkadaşımı görmüş gibi oldum ya. bu resimdeki sen ve minik didem kızımız sanırım maşallah çok tatlı görünüyor. yeni işine alışmısın çok sevindim bakıcınla da anlaşıyormuşsun ne mutlu sana canım ya. anneni kaybettiğinde hepimiz çok üzüldük allah makamını cennet eylesin
bende durumlar aynı eşimde problem olduğunu öğrendiğimden beri buralardayım yaza kadar olmazsa tüp bebk yaptırcaz kısmet bakalım. benimde annem meme kanseri onun acısı var üzermde küçük bir kitle vardı alındı ve kemoterapi görüyor şimdi ikinci ilacı alacak perşembe günü dilerim en kısa zamanda iyileşir.
arada bende hep bakıyorum buraya ama kimse yazmıyor diye bende yazmıyordum
kızlar hadi gelin sizde sena, portakal, nurfeza, wylma, nur hocam hımm başka kim vardı handeee hımmm hadi daha ismini hatırlayamadıklarımız gelin hadi nasılsınız kuzularını znaasıl umarım herkes iyidir. öpüyorum
amanın aslıcım büyümüş bebek yawww, bu topicteki hamişliği ile kendimden sonra beni en çok şaşırtan sen oldun ve bak tarama testleri zamanı gelmiş. Hiç canını sıkma bence tamamen saçmalık o taramalar helede ikilisi. Ense kalınlığı normal sınırlardaysa burun normalse tamamdır gerisi boş, olmadı amniyosu var bu işin, benim hamişliğimi mahvetti bu taramalar sen sakın izin verme buna keyfine bak tadını çıkar
sinemcimm seni burda tekrar görmek ne güzel.. işlerden pek fırsatım olmasa da arada bir girdiğimde mutlaka bakıyordum ama en fazla 4. sayfaya kadar gidip gerisin geri çıkıyordum bizim başlığı bulamayınca kimsecikler uğramıyor diye, ki bugün ilk sayfada görünce çok sevindim bu başlığı...
artık biz de büyüyoruz ve doğuma yaklaşıyoruz 6. aymızı doldurucaz bu ay. ikili test dönemi çok fenaydı.. ozaman hatırladığım kadarıyla senin de test sonucu olasılığı riskli gruptaydı ve o dönem üşenmeyip senin neler yaşadığına bakmıştım geçmişte bu topikte ve sonra faceten o dünyalar tatlısı didoşun resimlerini görünce inanılmaz moral olmuştu bana senin yaşadıkların senin haberin olmasa da.. sonra da hiçbir test yaptırmamaya karar vermiştik eşimle amniyosentez dahil. şimdi Allah a şükür içim rahat inşallah sağlıkla gelir dünyaya oğlum. hamilelik bu sonuçta kapalı kutu, hiçkimse içini açıp bakamıyor ne kadar sağlıklı görünse de o ihtimaller her gebelikte var deyip geldik bu günlere.. şimdi sizin yaşadıklarınız çok uzakmış gibi görünse de eminim göz açıp kapayıncaya kadar geçecek zaman ve benim de derdim ek gıda, bakıcı, vs. olacak..
mellekcim annene çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım. atk senin bebek ne zaman 6 ayını doldurdu, portakal sen de işe dönmüşsün daha yeni doğum yapmıştın sanki.. hadi biz burdayız herkes gelsin artık.. tek hamile ben miyim şimdi burda??
günaydın kızlar.. nasılız bakalım.. sizlerden haberler almak çok mutluluk veriyor inanın..melekcim nerelerdesin canım.. annenin durumundan iyi haberler bekliyoruz..
baharı beklerken kıştan kalan günlerle karşılaşmak bi tuhaf etti beni.. psikolojim allak bullakşimdi sıcacık evimde olup kızımla koyun koyuna uyumak istiyorum.. tubacım görüyorsun di mi hepimiz elimizde olmayanı istiyoruz.. :87: sanırım evden bıkacak kadar işsiz kalmadım.. onun etkisi çoook büyük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?