merhaba tirilaylommm, valla rumuzundan da anlaşıldığı üzre keyfe düşkünüz ya da epey keyifliyiz maşallahhh
sana tam yerine geldim diyorum ve de zamanında zira ben uzuuuun bi süredir pek uğramıyordum buraya, işe başlayıpda pc ile daha çok vakit geçirince bakar oldum.
Şimdi sana ne demeliki, aslında bu iş cidden doğru zamanlama işi ve bu da çok kişisel bi durum, bana erken gelen bir zaman sana tam da vaktidir dedirtebilir. Şöyleki ben evliliğimin 8. yılında tamam artık yapsak mı moduna girebildim, ondan öncesinde eşimde bende lafını bile tek tük ediyoduk, zira ben hep daha evliliğimiz büyümedi modundaydım. Ama şimdi daha iyi anlıyorumki eğer bi şeyler çatırdayacaksa bu başında da olabilir sonunda da şimdi de...
Birde sadece bu bebek işi için değilde genel olarak en önemli şey birine bağlı karar almamak. Yani herhangi birine güvenerek bu çok önemli ve sorumluluk isteyen kararı almamalısın, mesela eşine mesela annene vs. çünkü bu öyle bişeyki başka şeylere benzemiyor çocuk=anne gerisi biraz hikaye, tabiki varlıkları bile yeter ama yardımcılıktan öteye geçemiyorlar ve sende zaten buna izin veremiyorsun, hoş benim anacım lohusalığımı atlattırdı bana sağolsun nurlar içinde yatsın ama sonra malesef kaybettim ben onu yokluğa teslim ettim bir gün yine buluşmak üzre... neyse demek o ki bu konuda kendi iç sesine güvenmek ve en önemlisi akışına bırakmayı öğrenmelisin, kendini tart gücünü dinle ve herşeyin tadını çıkartmaya bak, hiç bir anı erteleme zira her aşaması heyecan dolu bi serüven, en başında ayyy acaba bu ay hamile miyim diye yapılan testler, olmadı hüsranları, yeniden denemeler........ hamileyimmmmmmm inanamazlıkları........ ilk kalp seslerini dinlediğin an......... tarama testleri hüsranları...... ilk kelebek etkisi kıpırdanmaları............. uzarrrr gider...
özetleyecek olursam ben bu sorunsalı şöyle aştım, önce evliliğime güvendim, sonra eşime, sonra kendime ( ama şimdi diyorumki önce ve önce kendine güven kendini dinle, yok olmaz diyosan sakın haaaa
) sonra bu topiciği açtım ve buradan bana öyle güzel dostlar el uzattıki hala birlikteyim onlarla...
hadi bakalım dinle kendini :97: