Kızlar dün de yazmayı denedim ama forumda sorun vardı, mesajım gitmedi. ben 18 Kasım perşembe günü doğum yaptım ve oğluma kavuştum. Kaan bize süpriz yaptı, perşembe akşamüstü suyum geldi ve apar topar hastaneye gittik. Oğlum sezaryen ile 20h30'da 3440 gr ve 48 cm olarak doğdu. Dün eve geldik.
Şimdilik herşey yolunda, keyfimiz yerinde. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz.
Ben hala rüyada gibiyim, ne hissettiğimi bile anlatamıyorum. Allah tüm isteyenler bu güzelliği yaşatsın, anneliği tatmayan kadın kalmasın...
merhaba sena cımm. ooo desene 1 yıl geçti bitti. yeni yaşınız kutlu olsun daha nice uzun mutlu ömürler sizlerin olsun. bende senin gibi uzun uzun yazmak isterdim ama bende bebekle ilgili bir haber yok. bu aralar anneme canım sıkkın göğsünde kitle varmış 1 cm o alınancak inşallah kötü huylu bir şey değildir çok üzülüyorum moraller baya bozuk benim . öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın
selam arkadaslar bende araniza yeni katilanlardanim.cogunuzla ayni kaderi paylasan biriyim.gelelim benim durumuma;ben yaklasik 1.5 yil hapla korundum.gectigimz mart ayinda bebek sahibi olmaya karar verdik.hapi biraktim hemen folik aside basladim.hapi biraktigim ay doktor kontrolune gittim smeer testi yumurtaliklarin kontrolu falan yapildi hic bir sorun cikmadi.biraktigimdan beri 4 5 kere adet gordum 2 ayda bir 3 ayda bir faalan.tabi herseferinde umitleniyorum simdiye kadar 20 tane test harcamisimdir.doktoru aradim 17 araliga randevu verdi bakalim ne olcak.bu arada en son ekimin 25 inde hastalandim.bu ayin 15 iyle 17si arasi kahverengi lekelenme oldu ilk defa bole bisey basima geldi ve o gunden beri bi acayibim kasiklarimda batma var goguslerim cok hasas.sanirim ustune cok dustum psikolojik olabir.yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.
mwlwk cim ne oldu anneciğin durumu ????
merhaba kızlar..
melekcim canım çok geçmiş olsun.. telaşeleri peşpeşe yaşamışsın.. umarım annen bi an önce sağlığına kavuşur.. ve yeni yıl sana, bizlere mutluluklar getirir..
bende dahil kimseler uğramaz olmuş bakıyorum da.. umarım herkesler iyidir.. biz kızımla büyümeye çalışıyoruz.. bi yandan da ben işe başladım ve yoğun bi hayatla boğuşuyorum.. ama mesai bitip eve gittiğimde kızımın yüzüme bakıp tatlı tatlı gülümsemesi herşeyi bi anda tozpembe yapıyor..
neyse ben kaçar kızlar.. görüşmek üzere..
merhaba kızlar..
melekcim canım çok geçmiş olsun.. telaşeleri peşpeşe yaşamışsın.. umarım annen bi an önce sağlığına kavuşur.. ve yeni yıl sana, bizlere mutluluklar getirir..
bende dahil kimseler uğramaz olmuş bakıyorum da.. umarım herkesler iyidir.. biz kızımla büyümeye çalışıyoruz.. bi yandan da ben işe başladım ve yoğun bi hayatla boğuşuyorum.. ama mesai bitip eve gittiğimde kızımın yüzüme bakıp tatlı tatlı gülümsemesi herşeyi bi anda tozpembe yapıyor..
neyse ben kaçar kızlar.. görüşmek üzere..
slm kizlar en son bu yaziyla aranizdaydim araligin 14 unde esimle alisverise gittik ben daha hastalanmadim esim surekli hamilesin hissediyorum falan dio bende yok diyorum ama icten ice bende ayni seyi dusunuyorum neyse beni zorladi hadi test alalim falan die tamam dedim ama alirsak ben dayanamam yaparim dedim. aldik carsida bi lavaboya girdim test yaptim bide ne goriyim ikinci cizgi kipkirmizi ciktim hemen agliyorum tabi esimde yok die uzuldum sanmis dedim pozitifbide ortalikta testi gosteriyorum bi sarildik agla agla herkes bize bakiyo umrumda deil.3gun sonra doktora gittik simdide 10 haftalik olduk.allahim isteyen herkese nasip etsin.selam arkadaslar bende araniza yeni katilanlardanim.cogunuzla ayni kaderi paylasan biriyim.gelelim benim durumuma;ben yaklasik 1.5 yil hapla korundum.gectigimz mart ayinda bebek sahibi olmaya karar verdik.hapi biraktim hemen folik aside basladim.hapi biraktigim ay doktor kontrolune gittim smeer testi yumurtaliklarin kontrolu falan yapildi hic bir sorun cikmadi.biraktigimdan beri 4 5 kere adet gordum 2 ayda bir 3 ayda bir faalan.tabi herseferinde umitleniyorum simdiye kadar 20 tane test harcamisimdir.doktoru aradim 17 araliga randevu verdi bakalim ne olcak.bu arada en son ekimin 25 inde hastalandim.bu ayin 15 iyle 17si arasi kahverengi lekelenme oldu ilk defa bole bisey basima geldi ve o gunden beri bi acayibim kasiklarimda batma var goguslerim cok hasas.sanirim ustune cok dustum psikolojik olabir.yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.
slm kizlar en son bu yaziyla aranizdaydim araligin 14 unde esimle alisverise gittik ben daha hastalanmadim esim surekli hamilesin hissediyorum falan dio bende yok diyorum ama icten ice bende ayni seyi dusunuyorum neyse beni zorladi hadi test alalim falan die tamam dedim ama alirsak ben dayanamam yaparim dedim. aldik carsida bi lavaboya girdim test yaptim bide ne goriyim ikinci cizgi kipkirmizi ciktim hemen agliyorum tabi esimde yok die uzuldum sanmis dedim pozitifbide ortalikta testi gosteriyorum bi sarildik agla agla herkes bize bakiyo umrumda deil.3gun sonra doktora gittik simdide 10 haftalik olduk.allahim isteyen herkese nasip etsin.
slm kizlar en son bu yaziyla aranizdaydim araligin 14 unde esimle alisverise gittik ben daha hastalanmadim esim surekli hamilesin hissediyorum falan dio bende yok diyorum ama icten ice bende ayni seyi dusunuyorum neyse beni zorladi hadi test alalim falan die tamam dedim ama alirsak ben dayanamam yaparim dedim. aldik carsida bi lavaboya girdim test yaptim bide ne goriyim ikinci cizgi kipkirmizi ciktim hemen agliyorum tabi esimde yok die uzuldum sanmis dedim pozitifbide ortalikta testi gosteriyorum bi sarildik agla agla herkes bize bakiyo umrumda deil.3gun sonra doktora gittik simdide 10 haftalik olduk.allahim isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?