- 16 Mart 2019
- 970
- 402
-
- Konu Sahibi 1902837465bsr
Kızlar saate çok takılmayın bence tabi doktorlar genelde saat veriyor da benim mesela çatlama iğnesinden 1 gün Önce oldu ilişki sonrasında hiç olmadı hamile kaldım olacagı varsa oluyorBana da 36 saat ve sonra gun asiri dedi ayni yani. Amin insallah.
Olabilir öyle canım kaç kere tedavi gördüm hiç birinde çatlama iğnesi sonrası pozitif falan çıkmadı benimdeKizlar benim iğneden sonraki 7.gunum kesin sonuç için değil ama sırf acaba ne cikicak diye test yaptım az önce negatif neden böyle bir sonuç çıktı iğneden dolayı bile olsa pozitif olmalı degilmiydi
Peki ilerleyen günlerde degisirmi senceOlabilir öyle canım kaç kere tedavi gördüm hiç birinde çatlama iğnesi sonrası pozitif falan çıkmadı benimde
Yaa ne guzel benim de ignenin onceki gecesi oldu. Oglen igneyi vurdum. Hayirlisi artik benim bir kizim var 11 yaşında ikinci olmuyor. Onun nasil oldugunu bilmiyorumKızlar saate çok takılmayın bence tabi doktorlar genelde saat veriyor da benim mesela çatlama iğnesinden 1 gün Önce oldu ilişki sonrasında hiç olmadı hamile kaldım olacagı varsa oluyor
Tabikide değişebilir 14 günden önce test yapma bencePeki ilerleyen günlerde degisirmi sence
İnşallah 2.de olur canımYaa ne guzel benim de ignenin onceki gecesi oldu. Oglen igneyi vurdum. Hayirlisi artik benim bir kizim var 11 yaşında ikinci olmuyor. Onun nasil oldugunu bilmiyorumhic beklemedigim, bebek dusunmedigim bir zamanda oldu.
Neyse bakalım birde 14.gun yaparım bakalım nolcakTabikide değişebilir 14 günden önce test yapma bence
Insallah canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim tupler de tikaliymis sezaryenden, 1 yil bosuna ugrasmisiz. Bu ay ilk kez catlatma ignesi yaptirdi doktor insallah tutar.İnşallah 2.de olur canımvalla beklemediğin anda geliyor genelde Ben duphaston falan vermişti doktor bebek tutunsun diye onu bile kullanmadım aman dedim zaten olmuyor Öncelerinde herseyi düzenli yapardım ilişki saati ilaçlar yedigim içtiğim şeyler Falan dikkat ederdim test yapardım sürekli olmadı sonuncuda hiç birine bakmadım çok şükür oldu
E canım tüpler açıldı mıInsallah canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim tupler de tikaliymis sezaryenden, 1 yil bosuna ugrasmisiz. Bu ay ilk kez catlatma ignesi yaptirdi doktor insallah tutar.
14 günden önce denemek ancak gereksiz strese sokuyor iğnenin etkisinden pozitifse insan heyecanlanıyor negatifse çatlamadı mı diye kafaya takıyor en iyisi gününü beklemekNeyse bakalım birde 14.gun yaparım bakalım nolcak
Çok iyi canımFilm cekilirken doktor 3-4 kez cok basincli sivi uyguladi ve ikisi de acildi cok sukur.
Bende 18 ocakta oldum çatlatma ignemi umarım beraber pozitifi goruruzAdeti 3gun klomen 2kutu ictim günde 3defa.18 Ocak saat 9 da çatlatma iğnesi oldum 12. 36.saati değerlendirdik 1gun arayla bu hafta cumartesi günü kadar değerlendircez.doktor yazdı ilişki gunleri.igne vurdukta sonra 2gun boyunca karnı bel agrisi oldu. Ve ağrım kalmadı ovulasyon testi baktım t koyu renk gosterdi.geceleyin bazen sıcak basmasi oluyor ateşim yukseliyor.
İnşallah canm pozitif görürüzBende 18 ocakta oldum çatlatma ignemi umarım beraber pozitifi goruruz
Normal.arkadasmda 10gun boyunca ağrı oldu.Kızlar benim iğnenin 7gunü ama adet sancım basladı cokk karnım agrıyo sanki adet olcam normali bole olması negatif mı acaba
Canım benım de bugün 9.günüm benım de agrım varKızlar benim iğnenin 7gunü ama adet sancım basladı cokk karnım agrıyo sanki adet olcam normali bole olması negatif mı acaba