- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.590
- 358
- 41
- Konu Sahibi 1902837465bsr
-
Beni en çok rahatlatan şey tevekkül :)Olumlamalar yapiyorum , hani bazen insan umutsuzluğa kapilip ici daralıyor ve bir nedene sığınmak istiyor ya işte o zaman negatiflikle bas basa kaliyorum.
Ama ben Şubat ayinin enerjisine cok inaniyorum , bir kac gündür sanki evren de artik bu ay iyi seyler olacak gibisinden sinyaller veriyor. Bence bizlere iyi gelecekHepimiz için hayirlisi olsun
hayırlısı olsun çok sevindim :) çok heyecanlandırıyor beni burda gordugum hamilelik haberleriKizlar ben dayanamadım yine test yaptım erken gebelik testi lütfen acil bakiiiin bugün 16.gub
hayırlısı olsun çok sevindim :) çok heyecanlandırıyor beni burda gordugum hamilelik haberleri
Rabbim herkeze bu heyecanı yaşatsın ben hala inanamıyorum açıkçası yarın kan testinden sonra kesin emin Olcam inşallah darısı isteyen herkesin başınahayırlısı olsun çok sevindim :) çok heyecanlandırıyor beni burda gordugum hamilelik haberleri
Canım ne zamandır istiyordun herhangi bir sorun varmıydı bu ilk tedavinmiydiRabbim herkeze bu heyecanı yaşatsın ben hala inanamıyorum açıkçası yarın kan testinden sonra kesin emin Olcam inşallah darısı isteyen herkesin başına
Maşallah kuzum ya çok sevindim benimde ilk çatlatma tedavim inşallah benimde tutmuştur bat 13 şubat bekliyorum bana da dua et olur mu senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz2 senelik evliyim ben bir buçuk seneye yakındır istiyorduk aslında kendiliğinden olmadı adet düzensizliğim vardı 4 ay önce doktora gittim polikistik over var dedi Hormon bozuklugum vardı tiroidlerimde sıkıntı vardı ilaç falan kullandım bu ilk çatlatma iğnesi insallah Allah'ın izniyle tuttu
Tamam canım mutlaka haber vericem umarım hayal kırıklığı yaşanan. Tabiki dua ederim bol bol dualarım sizinle rabbim dizede en kısa zamanda nasıl etsinMaşallah kuzum ya çok sevindim benimde ilk çatlatma tedavim inşallah benimde tutmuştur bat 13 şubat bekliyorum bana da dua et olur mu senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Sonuç ne acababende 9. gün negatif görmüştüm iğnenin etkisi geçmiş demekmiş. Görünce çok üzülmüştüm halen üzgünüm. Bugün ise 12. gün hiç idrar testiyle uğraşmak istemedim direk gittim kan testi verdim az önce. Hayırlısı nasip kısmet varsa tutunsun yoksada Rabbim tüm isteyenlere verdiği gibi bana ve sizlerede versin tez zamanda sağlıklı bir şekilde..
Hayırlı olsun canım cok sevındiiiiiimmmmmmmmmm13. Günde negatifi gördüm bu ayda olmadı kesin dedim vazgeçtim bugün adet günüm hadi bide erken gebelik testi yaptim bakalım dedim ve böyle çıktı gittikçe de renk koyulasti resimdeki sen daha koyu şuan belirti olarak aynı adet olucakmisim gibi kasık ağrım var her an ben adet olucam diye bekliyordum
Canım senin sonucun ne oldu merak ettim.bende 9. gün negatif görmüştüm iğnenin etkisi geçmiş demekmiş. Görünce çok üzülmüştüm halen üzgünüm. Bugün ise 12. gün hiç idrar testiyle uğraşmak istemedim direk gittim kan testi verdim az önce. Hayırlısı nasip kısmet varsa tutunsun yoksada Rabbim tüm isteyenlere verdiği gibi bana ve sizlerede versin tez zamanda sağlıklı bir şekilde..
Canım kan değerini bizimle paylaşır mısın ?Şuan hala şoktayım şaka gibi geliyor evet yarın kan vermeye gidicem ona göre emin olucam inşallahfarklı bı belirtim yok sadece iki gündür uykularından uyandıran bı kasık ağrım var ve göğüs ucum agriyor
Kan vermeye birazdan gidicem sonucu öğrenince sizinle de paylaşırimCanım senin sonucun ne oldu merak ettim.
Canım kan değerini bizimle paylaşır mısın ?
Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım cok sevındiiiiiimmmmmmmmmmHayırlısıyla saglıklı bır bıcım de evladını kucagına almayı nasıp etsın Rabbım
negatif çıktı malesefCanım senin sonucun ne oldu merak ettim.
Canım kan değerini bizimle paylaşır mısın ?
düşük diye düşünüp kafana takma canım, belki tahmininden gec catladı yumurta, bilemiyoruz ki.Kızlar bugün benim iğneden sonra 13. günüm.
Bugün kanda baktırdım 48 çıktı beta. Çok düşük değil mi acaba kimyasal olabilir mi ?
çok tatlısınız ya :) Allah size de en yakın zamanda saglıklı bir şekilde nasip etsin inşallahkızlar umarım hepınız hamıle kalırsınız ben boyle sevınclı haberlere bayılıyorm
Tm canım hadi hayırlısı güzel haber bekliyorumKan vermeye birazdan gidicem sonucu öğrenince sizinle de paylaşırim
Çok üzüldümnegatif çıktı malesef
Amin inşallah çok teşekkür ederimdüşük diye düşünüp kafana takma canım, belki tahmininden gec catladı yumurta, bilemiyoruz ki.
önemli olan 2 günde bir olcturup artıs oranına bakman, saglıkla ilerlesin inşallah
Aynı durum bende de oldu.Gebeliğim sonlandırıldı. Nisan ayından beri hamile kalamıyorum. 31 Ocakta çatlatma iğnesi vuruldum. 12.günümde test yaptım negatif cıktı bazı kişilerde 14. 15. günden sonra pozitife dönmüş. Sizde nasıl oldu, inşallah gebesinizdir.Evet benim Mayıs ayında gebeliğim sonlandırıldı kalp sesi duyulmadı o zamandan beri hamile kalamıyorum bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım ikimiz içinde hayırlısı olsun
Benimde kasıklarımda ağrı var acaba psikolojik mi deyip düşünmemeye çalışıyordum ama durduramıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?