Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Cerenkar nasil oldun durdumu akintin? Ufak tefek kahverengi akintilar icin hic strese girme ne zamanki krampla birlikte kirmiziya doner ozaman risk var demek. Benimde bundan once dusugum var biliyosun.
canım şükür başka gelmedi.. normale döndü şimdilik.. işyeri arkadaşımda hamileymiş bebek istemiyor gibiydi şaşırdım.. ağrı durumu arada oluyor yada ayaktayken...

En azindan suratsiz da olsalar gidebileceginiz doktorlar var bizimkiler 10 haftadan once hayatta bakmazlar kan testi bile yok, evde pozitif ciktiysa hamilesin hayirli olsun, dis gebelik ihtimalin yada baska bisey umurlarinda degil
evet yurtdışının o yönü tedirgin edici cnm kanser tedavisinde de arttırıcı ilaç verildiğini duymuştum.. fazla masraf olmadan artıp sonlansın diye..
İnşallah sıkıntın olmadan haftan gelir cnm

ilişkiden 2 hafta geçtiyse kan verebilirsin cnm aile hekiminde.. her hamilelikte belirtiler farklı olabiliyor..

Eger supheli iliskiden sonra 2.5 hafta gectiyse idrar testinde mutlaka cikar tekrar test yapin yoksa mutlaka doktora gidin normalde adetiniz bu sekilde gecikmezse
Cevap için teşekkürler cnm.2 yıldır düzenli görüyorum ilk defa bu kadar gecikti, test yaptığımda 2.haftaya anca denk geliyordu tekrar yapmak istemiyorum. Yarın kan vermeyi düşünüyorum çünkü ağrılarım var eğer gebelik yoksa doktora gidip kist mi var baktırıcam artık.

canım şükür başka gelmedi.. normale döndü şimdilik.. işyeri arkadaşımda hamileymiş bebek istemiyor gibiydi şaşırdım.. ağrı durumu arada oluyor yada ayaktayken...
Super hic kotu dusunup kotuyu cekme, gerci demesi kolay bende de hic ama hic belirti yok sadece alt karnima kramp giriyo korkuyorum ama iyi dusunmek lazim dimi

Insallah guzel haberlerle donersin bize

Super hic kotu dusunup kotuyu cekme, gerci demesi kolay bende de hic ama hic belirti yok sadece alt karnima kramp giriyo korkuyorum ama iyi dusunmek lazim dimi
bazılarının çok çileli oluyor bazılarının belirtisi olmuyor benim anladığım cnm hatta herkesin her hamileliği de birbirinden farklı.. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bize...

bazılarının çok çileli oluyor bazılarının belirtisi olmuyor benim anladığım cnm hatta herkesin her hamileliği de birbirinden farklı.. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bize...
Amin canim benim ozellikle boyle dusuk yapmis anne adaylarina, dusuk yapmanin ne demek oldugunu yasayan bilir heleki yillardir bebek hasretiyle yaniyosan

Belirtisi baslayan var mi aramizda ben iyice tedirgin olmaya basladim acikcasi, ogrendigimin ilk gunleri goguslerimde hassaslik vardi simdi o bile yok

Belirtisi baslayan var mi aramizda ben iyice tedirgin olmaya basladim acikcasi, ogrendigimin ilk gunleri goguslerimde hassaslik vardi simdi o bile yok
bnde hamileym dha goguslerm hc dolmadi ble agri ble yok 2.aydan baslarms cnku dha once emdrdm cocuk oyuzden ilk oldgnda bya sismisti ama bnda daha dolgnluk yok hc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…