Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ewt cnm o olr adet olmdgn icn artyo agri leke bsey gelmdmi korkma agri her adet gunlernde olr hamlelktede beln agrr zaten bnm dunde cok agryodu bgn agrmdi adet gununu atlttm bklm dinlen istersen ama norml agrilar adet olamicaksn oyuzden :KK66: bebisinden dolayi
Ayy kuzum inşallah çok korkuyorum adet olacak gibi bende kan testinde pozitifi görürsem rahatlayacam

Yok canim yarin yaptirmayacam yarin sabah evde test yapacam yine çizgi çıkarsa çarşamba günü kan veririm
Canım senin belirtilerin neler mesela göğüslerin de ağrı varmı. .benim belim ağrıyor kasıklarıma ara ara batmalar oluyor bazen bacaklarımda hissediyorum ağrıyı ama saniyelik gelip gidiyor ağrı yüzümde aşırı sivilcelenme oldu normalde hiç sivilcelenmem birde psikolojik olabilir diye düşündüğüm mide bulantısı oluyor..ama hiç göğsümde değişiklik yok

Canım senin belirtilerin neler mesela göğüslerin de ağrı varmı. .benim belim ağrıyor kasıklarıma ara ara batmalar oluyor bazen bacaklarımda hissediyorum ağrıyı ama saniyelik gelip gidiyor ağrı yüzümde aşırı sivilcelenme oldu normalde hiç sivilcelenmem birde psikolojik olabilir diye düşündüğüm mide bulantısı oluyor..ama hiç göğsümde değişiklik yok
Bugün belim çok agrimaya basladi bide kasiklarim sanki adet olacak gibi belkide hamile değilimdir adet sancim çok

bende bugün gittim leke görünce tedirgin olup.. ama doktor garipti daha gün bile geçmemiş neden geldin dedi sanırım regl olduğumu düşündü..eşimin yanında kötü hissettim. sonra kanda çıkınca çarşamba gel dedi bakalım pek gidesim yok eşim de gidelim dedi..
Cerenkar nasil oldun durdumu akintin? Ufak tefek kahverengi akintilar icin hic strese girme ne zamanki krampla birlikte kirmiziya doner ozaman risk var demek. Benimde bundan once dusugum var biliyosun.

Merhabalar bende bu ay çok garip şeyler yaşıyorum, 15 gün geçti 10. Gün ve 13.gün 5tl lik testlerden yaptım negatif çıktı nerdeyse 20 gündür hasta olacak gibi sancılarım var, baş ağrısı, bel ağrısı ve ara ara bulantı hissi yaşıyorum. Biz korunuyoruz fakat adet gününden 2 gün önce nasıl olsa adet olurum diye bi kerelik dikkat etmedik yani imkansız ama gebelik söz konusuysa iki buçuk haftaya denk geliyor idrarda o yüzden mi çıkmadı yada büyük ihtimal kist var gerçi şimdiye kadar böyle bi sorun yaşamadım ama bilemiyorum kafam çok karıştı, bana da yardım edin kızlar.. önce Allah'ın sonra benim iki evladım var onlarda adet günü pozitifi görmüştüm ve bu tarz ağrılar yaşamadım, yaş ilerledi ondan mı bu kadar hassasım bilemiyorum. Bu arada hamile arkadaşlar hayırlı olsun, sağlıkla kavuşun bebeklerinize inşallah ve isteyen herkese Rabbim anne olmayı nasip etsin.

Merhabalar bende bu ay çok garip şeyler yaşıyorum, 15 gün geçti 10. Gün ve 13.gün 5tl lik testlerden yaptım negatif çıktı nerdeyse 20 gündür hasta olacak gibi sancılarım var, baş ağrısı, bel ağrısı ve ara ara bulantı hissi yaşıyorum. Biz korunuyoruz fakat adet gününden 2 gün önce nasıl olsa adet olurum diye bi kerelik dikkat etmedik yani imkansız ama gebelik söz konusuysa iki buçuk haftaya denk geliyor idrarda o yüzden mi çıkmadı yada büyük ihtimal kist var gerçi şimdiye kadar böyle bi sorun yaşamadım ama bilemiyorum kafam çok karıştı, bana da yardım edin kızlar.. önce Allah'ın sonra benim iki evladım var onlarda adet günü pozitifi görmüştüm ve bu tarz ağrılar yaşamadım, yaş ilerledi ondan mı bu kadar hassasım bilemiyorum. Bu arada hamile arkadaşlar hayırlı olsun, sağlıkla kavuşun bebeklerinize inşallah ve isteyen herkese Rabbim anne olmayı nasip etsin.
Eger supheli iliskiden sonra 2.5 hafta gectiyse idrar testinde mutlaka cikar tekrar test yapin yoksa mutlaka doktora gidin normalde adetiniz bu sekilde gecikmezse

kizlar hamilelik hesaplari dgru mu internettekiler hesabma gore 4+3gunlk dgrmdr acba bnmki bde keseyi nzmn goreblrm ben hc erkn gtmmstm hamllgmde dsuk yptgm icn gtcm bu sefer
tam bilmiyorum cnm ben düşükte gittiğimde 7.ci haftada iken ultrasonda 6+1 di

X