- 4 Ağustos 2015
- 91
- 106
- 40
Ooohhh cok cok tebrik ederim Allah kucagimiza almayi nasip etsin insallahTeşekkür ederim. Benim bat 11 mayıstı ama bugün pozitif sonuç aldım yarın da kanda öğrenirsem ben de sizlerden olurum inşallah :)
Tatlı heyecanlarımız olsun cnm inşallah paylaşa paylaşa rahatlarızCok aceleciyim 9 ay uzun sure daha simdiden baslarsak boyle nolcak halimiz
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinTeşekkür ederim. Benim bat 11 mayıstı ama bugün pozitif sonuç aldım yarın da kanda öğrenirsem ben de sizlerden olurum inşallah :)
ne güzel heyecanlar..canım inşallah bizde duyarız sağlıklı kalp atışlarınıMerhaba. Ben bugun kontrole gittim. 6+1 haftalık. Ama kalp atışını henüz duyamadık haftaya tekrar çağırdı.
Amin amin çok teşekkür ederimm. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı bekleuenlere de tez Zaman'da nasip etsin inşallahOoohhh cok cok tebrik ederim Allah kucagimiza almayi nasip etsin insallah
bende yarın vereceğim cnm sanki doktor bana 3000 lerden sonra demişti biraz daha yüksek te olabilir..bugun kan verdim tekrardan 989 cikti kizlar
.ne zaman keseyi goruruz sizce. tecrubelilerden keseyi gorenlerden.fikir alayim.
İnşallaj Can'ım çok sağolİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
ne güzel cnm benim de ikiz kardeşlerim var.. Doktorun konusunda şanslısın inşallah benimde çıkar karşıma yeni biri gelir. söylediği önerileri bize de yaz.. beslenme hareket vs ne söylerse...Kizlar ben doktora gittim. İkiz olabilirmiş bi ihtimal. Yarin hcg bakilacak 88 ve üzeri ise içimiz rahatlayacak . Rahim kalinlasmis dedi. Kendi çocuğu gibi sevindi seviyorum doktorumu ya. Bakalim yarin ne olacak
8 gün önce idrarda mı çıktı cnm8 gun once çıkması ve adete 4 gun kala 44 olması yüzünden canim
benim geçen hamileliğimde batmalarda vardı cnm belirti olarakKasıklarda ara ara batma olması bazen bu belırtıler adetten sonra yumurtlamayada işaretmiş arkadaslar... Benım adet düzensizliklerım var şuan adetim gelmedı batmalar var ama adetım mı naz yapıyor yumurtlama donemımı yoksa bi belırtımı cozemedım 1 hafta gectı ılıskı üzerinden okadarda olmaz dıyorum
Çok düzenli değil cnm doktorda birşey demedi birde ben aralıklı olarak eylül ekimden beri kullanıyorum acaba zarar olur mu bilmiyorumfolik asit başladın mı kullanıyor musun canım
ne güzel cnm benim de ikiz kardeşlerim var.. Doktorun konusunda şanslısın inşallah benimde çıkar karşıma yeni biri gelir. söylediği önerileri bize de yaz.. beslenme hareket vs ne söylerse...
8 gün önce idrarda mı çıktı cnm
cuma gunu dsnyrn gtmyi ozamn bktrcm senaynı durumdayız canım inşallah bu sefer sağlıkla alırız bebeklerimizi.. yakında kana baktırdın mı
hiç zararı yok hucrelerı yenılıyor bebegın sınır ve omur ılık gelısımıne yardımcı oluyor, hamıle kalınca kullanmaya devam edebılıyorsun yani hamılelıkten 3 ay once baslansa cocuk 3 aylıkken bıraktıyor doktor cevremde genel olarak herkes bu sekılde kullandı ama sen yınede doktora danıs belkı kan degerlerınden dolayı gerek gormedı sorabılırsın....Çok düzenli değil cnm doktorda birşey demedi birde ben aralıklı olarak eylül ekimden beri kullanıyorum acaba zarar olur mu bilmiyorum
ilk gebelgn miBenim goguslerim hic sis filan değil ya neden böyle ki
bende de sislik yok. ama dokununca ağrıyorlar.Benim goguslerim hic sis filan değil ya neden böyle ki
canim kese icin doktora gittin mi.ilk gebelgn mi