maşallah canım:)e
wt cnm tekrr hamileym 4 ay onceydi dusk yptm yine hamle kaldm sukur ins sagsaglm elme alrm
Cok aceleciyim 9 ay uzun sure daha simdiden baslarsak boyle nolcak halimizbnde hamileym dha goguslerm hc dolmadi ble agri ble yok 2.aydan baslarms cnku dha once emdrdm cocuk oyuzden ilk oldgnda bya sismisti ama bnda daha dolgnluk yok hc
Hosgeldin nedemekMerhaba arkadaşlar aranıza katılabilir miyim
Teşekkür ederim. Benim bat 11 mayıstı ama bugün pozitif sonuç aldım yarın da kanda öğrenirsem ben de sizlerden olurum inşallah :)Hosgeldin nedemek
:)Cok aceleciyim 9 ay uzun sure daha simdiden baslarsak boyle nolcak halimiz
nasilnteshisi koydu canim.ikiz icin.Kizlar ben doktora gittim. İkiz olabilirmiş bi ihtimal. Yarin hcg bakilacak 88 ve üzeri ise içimiz rahatlayacak . Rahim kalinlasmis dedi. Kendi çocuğu gibi sevindi seviyorum doktorumu ya. Bakalim yarin ne olacak
nasilnteshisi koydu canim.ikiz icin.
Aynen cnm insan diken üstünde bekliyor.. Rabbim sağlıklı evlat versin hepimize ve kolay doğum..Amin canim benim ozellikle boyle dusuk yapmis anne adaylarina, dusuk yapmanin ne demek oldugunu yasayan bilir heleki yillardir bebek hasretiyle yaniyosan
aynı durumdayız canım inşallah bu sefer sağlıkla alırız bebeklerimizi.. yakında kana baktırdın mıe
wt cnm tekrr hamileym 4 ay onceydi dusk yptm yine hamle kaldm sukur ins sagsaglm elme alrm
folik asit başladın mı kullanıyor musun canımaynı durumdayız canım inşallah bu sefer sağlıkla alırız bebeklerimizi.. yakında kana baktırdın mı
bende ayağa kalkınca uzun kalınca kasık ağrısı oluyor cnm özellikle akşamları mutfaktayken sık sık gelip dinleniyorum.. halim az..ama benim değerim düşük daha yarın tekrar kan vereceğimBelirtisi baslayan var mi aramizda ben iyice tedirgin olmaya basladim acikcasi, ogrendigimin ilk gunleri goguslerimde hassaslik vardi simdi o bile yok
aa maşallah bu 3. cümü inşalah sağlıkla alırsın cnminsallh bu sefer nasp eder rabbm cocgmu tutunur gerci oglmda var ama olsn buda olsn 3. cocgm bklm alrm insallh elme
benimde düşükte hassasiyet olmuştu şimdi yok demek ondanbnde hamileym dha goguslerm hc dolmadi ble agri ble yok 2.aydan baslarms cnku dha once emdrdm cocuk oyuzden ilk oldgnda bya sismisti ama bnda daha dolgnluk yok hc
Hoşgeldin cnm aramızaMerhaba arkadaşlar aranıza katılabilir miyim