Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar ben dün test yapmıştım silik cizgi cikmisti bugunde yaptim ilk testimde bisey cikmadi ikincisini yaptim t nin altinda pembe bi çizgi cikti sonra kayboldu ne yapacagimi sasirdim anlamadim 3 gün kaldi bata

Kizlar ben doktora gittim. İkiz olabilirmiş bi ihtimal. Yarin hcg bakilacak 88 ve üzeri ise içimiz rahatlayacak . Rahim kalinlasmis dedi. Kendi çocuğu gibi sevindi seviyorum doktorumu ya. Bakalim yarin ne olacak

Kasıklarda ara ara batma olması bazen bu belırtıler adetten sonra yumurtlamayada işaretmiş arkadaslar... Benım adet düzensizliklerım var şuan adetim gelmedı batmalar var ama adetım mı naz yapıyor yumurtlama donemımı yoksa bi belırtımı cozemedım 1 hafta gectı ılıskı üzerinden okadarda olmaz dıyorum:confused:

Belirtisi baslayan var mi aramizda ben iyice tedirgin olmaya basladim acikcasi, ogrendigimin ilk gunleri goguslerimde hassaslik vardi simdi o bile yok
bende ayağa kalkınca uzun kalınca kasık ağrısı oluyor cnm özellikle akşamları mutfaktayken sık sık gelip dinleniyorum.. halim az..ama benim değerim düşük daha yarın tekrar kan vereceğim

X