Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bende özele gittim cnm ama durum bu

Hayırlı olsun canim senin adetin geçmişmiydi

Daha 3 gun vardi tatlim Allah razı olsun seninkide hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben adete 8 gün kala pozitif gördüm ve testler ilacı algılıyor sandım. Ama bugün sabahki hiç beklemeden 1 dakikada çıkınca içimi şüphe sardı öğlen gittim kan verdim birde bayilmisim kafede. Sonra ayıldım eve geldim veeee sonuç 44.2 hala da olayı kavrayamadim kafamda. Çünkü 2 gundur rüyamda görüyordum. Gene rüya gibi geliyor

Ayyy çok güzel bişey canim yaa :):) yarinda pozitif olursa testim kan verecem heyecanliyimm

İnşallah kuzum umudunu yitirme bebeğin varsa üzme onuda hamile gibi davran negatif cikarsa karnına elini köy ve bi dahaki ay görüşürüz kuzum bu ay gelemedin de :) ben bu ay karnıma elimi koyup 3 ayımız var sabret korunma yasağı bitsin geleceksin dedim

Bende kan sonucun da pozitifi görürsem inanacam galiba canim 9 aydir istiyorum bebiş :) inşallah degerin dahada artar keseyi kalp atisinida görürsün :)

kizlar hamilelik hesaplari dgru mu internettekiler hesabma gore 4+3gunlk dgrmdr acba bnmki bde keseyi nzmn goreblrm ben hc erkn gtmmstm hamllgmde dsuk yptgm icn gtcm bu sefer

Bende kan sonucun da pozitifi görürsem inanacam galiba canim 9 aydir istiyorum bebiş :) inşallah degerin dahada artar keseyi kalp atisinida görürsün :)

Bizimde ocaktan beri olmuyordu Nisan sonu zehirli guatr dendi ilaç kullanırken oldu.

Gercektenmi canim yaa insallah çok istiyorum
bnm testte ayni bole ckti innmdm dgru cktgna bde nzmn ckti bkmdm hemn yok dye brktm kenra aksam gordm tekrr yaptm ayni ckti yine aninda ertesi gun kan testi yaptm 33.03 ckti bklm adete 2 gun kla ckmsti yarnda tekrr artsa bakcmda gdp gtmmkle kararszm kac hftlkta kese bebek gorunuyoonu tam blmyrm sgortmda yok ozale gtcm ama beklsem mi dye dsnyrm

Canim 5 haftalikken görünür kese en gec 6 haftayken inşallah yükselmistir degerin.. adet olacakmış gibi sancin oluyomu

Canim 5 haftalikken görünür kese en gec 6 haftayken inşallah yükselmistir degerin.. adet olacakmış gibi sancin oluyomu
ewt cnm o olr adet olmdgn icn artyo agri leke bsey gelmdmi korkma agri her adet gunlernde olr hamlelktede beln agrr zaten bnm dunde cok agryodu bgn agrmdi adet gununu atlttm bklm dinlen istersen ama norml agrilar adet olamicaksn oyuzden bebisinden dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…