**2018'de Meleklerini Bekleyen Anne Adayları**

Meleğinizin cinsiyeti?

• Kız

• Erkek

• İkiz-kız

• İkiz-erkek

• İkiz-kız ve erkek

• Üçüz ve fazlası

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende 20 haftalık oldum ama hala çok belli değil eşim 2 tane hamilelik bluzu almış bana ama en küçüğü bile büyük oldu elbise giyiyorum salaş belli olmuyor iç karnım genismis öyle diyorlar

Kızlar nasılsınız? Var mı bir problem nasıl geçiyor günleriniz:anneadayı:
şükür biz iyiyiz. kan ilacımı değiştirdim. ferrosanol kullanmıştım ama kabızlık yapıyordu. şimdi oroferon a başladım bakalım nasıl olacak. bugün ya da yarın da aşıya gidicez. zaman akıp gidiyo iiişte. siz nasılsınız?

Günaydın kızlar. Valla bu kabızlık işi biraz sinir bozucu olmaya başladı... Sanki benim artmaya başladı bebek büyüdükçe. Yada stresten de olabilir. Çok kötü bir hafta geçirdim, geçen hafta daha doğrusu çok kötüydü.. Stresten ellerimde bile egzama oldu:110: belki kabızlıkta onunla artmıştır. Duphalac şurup içmeye başladım.

Merhaba arkadaşlar bende yeni öğrendim haftalığız bizde nisan da gelicez insallah Allah bağışlasın yavrularimiziii

Çok sevindim sizin adınıza o zaman.. Hayırlı uğurlu olsun..Çok çabuk geçiyor zaman benim yarısı çok tan bitti Aralığın 20 si civarında doğacak bebeğimiz. Bakalım nasıl olacak çok değişik hisler:KK200::anne:

Çok sevindim sizin adınıza o zaman.. Hayırlı uğurlu olsun..Çok çabuk geçiyor zaman benim yarısı çok tan bitti Aralığın 20 si civarında doğacak bebeğimiz. Bakalım nasıl olacak çok değişik hisler:KK200::anne:
Cok teşekkür ederim Allah dileyen isteyn herkese nasip etsin bizlerde sağlıkla kucağımiza alalım inşallah ben 18haftalik ikizlerimi kaybettim erken doğum ile inşallah bu yavrumu sağlıkla alirm kucagima

canım bende bundan önce bir bebeğimi kaybettim. 9 haftalıkken zorunlu kürtaj geçirdim. Hiç moralini bozma, iyi düşün, iyi olsun. O kadar çok oluyormuş ki böyle şeyler inan.. iyi olacak diye düşün:eek:

canım bende bundan önce bir bebeğimi kaybettim. 9 haftalıkken zorunlu kürtaj geçirdim. Hiç moralini bozma, iyi düşün, iyi olsun. O kadar çok oluyormuş ki böyle şeyler inan.. iyi olacak diye düşün:eek:
Inşallah canım Allah bu yavrularımızı bağışlasın her evlâdın yeri farkli Rabbim kimseyi yarı yolda koymasın inşallah

Allah sağlıcakla evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. kan ilacımı değiştirdikten sonra sanki ben biraz daha rahatladım. zaten bebekler baskı yapmaya başlıyor. kan ilaçları da kabızlık yapabiliyor. ikisi birleşince durum fena oluyo..

Valla kabızlık ağrı bile yapıyor hemde... En iyisi beslenme ile düzenlemek. İlaç kullanmak istemiyorum. İlaçlara alışınca bağırsaklar ilaç almayınca daha da tembelleşiyormuş..

Arkadaşlar bugün doktordan geldik biz.
Kese oluşmaya başlamış dedi karından ultrsan ile baktı ilaçlar verdi bize.
Regenesis max vitamin
Olgofer hem demir hem folik asit
Birde intim köpük verdi enfeksiyon riskine karşı günde bir kere yıka kurula baska su yok dedi sizlere neler verdiler

Arkadaşlar bugün doktordan geldik biz.
Kese oluşmaya başlamış dedi karından ultrsan ile baktı ilaçlar verdi bize.
Regenesis max vitamin
Olgofer hem demir hem folik asit
Birde intim köpük verdi enfeksiyon riskine karşı günde bir kere yıka kurula baska su yok dedi sizlere neler verdiler
iyi hadi maaşallah. ben de 3 ayım bitene kadar regenesis max kullanmışştım. kanım iyiydi başlarda. sonra düşünce kan ilacına başladık.

Kızlar sivilcelenme yaşamışmıydınız sizde? Bende 8. hafatdan sonra başlamıştı ama azalmaya başladı.. Gözle görülür azalıyor sanki.. Sizin cilt değişiklikleriniz nasıl merak ettim:KK54:

Kızlar sivilcelenme yaşamışmıydınız sizde? Bende 8. hafatdan sonra başlamıştı ama azalmaya başladı.. Gözle görülür azalıyor sanki.. Sizin cilt değişiklikleriniz nasıl merak ettim:KK54:
Bende hala sivilcelenme var malesef :KK43: erkek bebek anneyi guzellestirir derler ama beni guzellestirmedi.

Kızlar bugün detaylı ultrasonum yapıldı:KK49:gerçekten çok güzelmiş göz kapaklarından parmaklarına ayak tabanlarına kadar gördüm oğlumun:KK200: çok keyifliymiş.. 40 dakika sürdü oldukça detaylı inceliyorlar. Sizinkiler ne zaman:anneadayı:

X