Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim midem boş kalınca öyle oluyor. Muhakkak az da olsa bir şey yemem gerekiyor. Yiyince de rahatsız oluyorum ama yemediğim zaman daha kötü oluyorum.

Ben bir kere gördüm. Elime kız bebek veriyorlardı emziriyordum. Ben kız çok istediğim için ona yordum rüyayı :) Hayırlısı tabii.

ben hiç bebek göremedim ya eşim bi defa kız bebek görmüştü...

Benim midem boş kalınca öyle oluyor. Muhakkak az da olsa bir şey yemem gerekiyor. Yiyince de rahatsız oluyorum ama yemediğim zaman daha kötü oluyorum.
Aynı durumdayız açken bulanıyor yerken de bulanıyor ve şişlik oluyor yemesem öğürme moduna geçiyorum.. Rabbim kolaylaştırsın hamilelik sürecimizi...

Bende geçen gün rüyamda düşük yapıyorum die ağlıodum kanamam vardı doktora gittim kız diodu annem dün kadir gecesinde erkek doğurduğumu görmüş kafam çok karışık :) sağlıklı olması herşeyden çok önemli ama kalbimde oldum olası hep bi erkek var inşallah Allah kalbime göre verir :)

Ben görmedim ama eşimin anneannesi erkek görmüş. Çin takvimine göre de kız. Sağlıklı olsunda hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun tabi herşeyden önce inşallah. Ne yalan söyleyeyim bende hep bi oğlum olsun istiyorum :)

İnşallah cnm Rabbim hakkında hayırlısını versin

Doktor doktor geziyorum ishal yüzünden bugünde gittim baya tahliller yapıldı ama hiç bişey çıkmadı. Neyse kabızlıktan iyidir derim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…