Bulantılardan pek bişey yiyemedim sanırım midem küçüldü. Az bişey yiyince bu seferde kramp giriyo mideme. Çamaşır çevirip sıkılır ya sanki bi an midemi öyle sıkıyolar. Var mı hiç böyle olan?
Kızlar bebişleriyle ilgili rüya gören var mı?
Ben hep erkek bebek görüyorum. Sarışın eşime benziyor <3 işin ilginç yanı eşim de aynı rüyaları görüyor. Önemli olan sağlıklı olması kız erkek farketmez ama içime erkek doğuyor. Hayırlısı..
ben hiç bebek göremedim ya eşim bi defa kız bebek görmüştü...Kızlar bebişleriyle ilgili rüya gören var mı?
Ben hep erkek bebek görüyorum. Sarışın eşime benziyor <3 işin ilginç yanı eşim de aynı rüyaları görüyor. Önemli olan sağlıklı olması kız erkek farketmez ama içime erkek doğuyor. Hayırlısı..
Aynı durumdayız açken bulanıyor yerken de bulanıyor ve şişlik oluyor yemesem öğürme moduna geçiyorum.. Rabbim kolaylaştırsın hamilelik sürecimizi...Benim midem boş kalınca öyle oluyor. Muhakkak az da olsa bir şey yemem gerekiyor. Yiyince de rahatsız oluyorum ama yemediğim zaman daha kötü oluyorum.
Aynı durumdayız açken bulanıyor yerken de bulanıyor ve şişlik oluyor yemesem öğürme moduna geçiyorum.. Rabbim kolaylaştırsın hamilelik sürecimizi...
Bende geçen gün rüyamda düşük yapıyorum die ağlıodum kanamam vardı doktora gittim kız diodu annem dün kadir gecesinde erkek doğurduğumu görmüş kafam çok karışık :) sağlıklı olması herşeyden çok önemli ama kalbimde oldum olası hep bi erkek var inşallah Allah kalbime göre verir :)Kızlar bebişleriyle ilgili rüya gören var mı?
Ben görmedim ama eşimin anneannesi erkek görmüş. Çin takvimine göre de kız. Sağlıklı olsunda hayırlısı olsunKızlar bebişleriyle ilgili rüya gören var mı?
Ben bir kere gördüm. Elime kız bebek veriyorlardı emziriyordum. Ben kız çok istediğim için ona yordum rüyayı :) Hayırlısı tabii.
ben hiç bebek göremedim ya eşim bi defa kız bebek görmüştü...
Bende geçen gün rüyamda düşük yapıyorum die ağlıodum kanamam vardı doktora gittim kız diodu annem dün kadir gecesinde erkek doğurduğumu görmüş kafam çok karışık :) sağlıklı olması herşeyden çok önemli ama kalbimde oldum olası hep bi erkek var inşallah Allah kalbime göre verir :)
Ben görmedim ama eşimin anneannesi erkek görmüş. Çin takvimine göre de kız. Sağlıklı olsunda hayırlısı olsun
İnşallah cnm Rabbim hakkında hayırlısını versinBende geçen gün rüyamda düşük yapıyorum die ağlıodum kanamam vardı doktora gittim kız diodu annem dün kadir gecesinde erkek doğurduğumu görmüş kafam çok karışık :) sağlıklı olması herşeyden çok önemli ama kalbimde oldum olası hep bi erkek var inşallah Allah kalbime göre verir :)
evet 2 li testte bir arkadaşın belli oldu erkekmiş sanırım onlar erken belli oluyor..Ayy erkeklerin bebekleriyle ilgili rüya görmesi beni çok duygulandırıyor. Az kaldı senin öğrenmene. Erkek bebek 12. Haftada bile belli oluyormuş. Hayırlısı olsun inşallah
benim de tüm takvimlerde kız çıkıyor arkadaşın 1 i erkek biri kız çıkıyordu doktor erkek demişBen de baktım şimdi çin takvimine erkek çıktıdeneyelim bakalım hayırlısı
evet 2 li testte bir arkadaşın belli oldu erkekmiş sanırım onlar erken belli oluyor..
evet 2 li testte bir arkadaşın belli oldu erkekmiş sanırım onlar erken belli oluyor..
2 li test kaçıncı haftada oluyordu benimde çin takvimine göre kız çıkıyor
11ile 14 hafta imiş sanırım2 li test kaçıncı haftada oluyordu benimde çin takvimine göre kız çıkıyor