Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım geçmiş olsun. Bol bol dinlen. Stres yapma. Oğlumda benim de düşük tehlikem vardı. Bir ay progestan kullanmıştım ben de. Dikkat edersen bişey olmaz inşallah.

Aynen bende öleyim zaman hemen geçsin cinsiyetini öğrenim istiyorum Çok sabırsısın
Şöyle 4.5 aylık hemen olayımda kıyaget alışverişlerine çıkayım istiyorum biran önce kucağıma almak istiyorumm allahım bugünleri nasip ettiye o günlerde gelir inşallah

Canım geçmiş olsun. Bol bol dinlen. Stres yapma. Oğlumda benim de düşük tehlikem vardı. Bir ay progestan kullanmıştım ben de. Dikkat edersen bişey olmaz inşallah.

İnşallah canım sağ olasın. Kaç gündür mide bulantısından yatıyordum. Dün kalktım ayağa kendimi dinlemiyecem dedim zorla direndim güya.. Kendimi çok suçlu hissediyorum eşim kaç kere biraz yat yüzün bembeyaz demişti..

Kanama mı altta olunca üstte olunca
öyle okumuştum biri yazmıştı canım kesenin altında ise daha kolay iyileşir üsttekinin keseye zarar verme durumu var demişti sanırım birinin doktoru. doğruluk payını bilmiyorum tabi.. sen altta deyince inşallah sıkıntı olmaz diye düşündüm cnm

Öyle düşünme canım. Bak bebişin de büyümüş maşallah. Sen şimdi dinlenmene bak

Kızlar merhaba. Bende yeni hamileyim pazartesi aksam acilde yaptırdım test 211 çıktı bugün sabah gittim 384 olmuş. Çok kasık ağrım var doktorda bayramdan sonra gel dedi. Sizce artış nasıl? Bide sizdede adet ağrısı gibi kasık ağrısı olan var mı?

Merhaba canım hoşgeldin. Bence değerin gayet güzel artmış. Hayırlı olsun.
Bu hamileliğimde çok fazla kasık ağrım olmadı ama ilk hamileliğimde çok olmuştu. Sürekli adet oldum sanıyordum. Hamilelik ve adet belirtileri birbirine benziyor. Kendini çok yormamaya çalış

2000 olmadı lazım dedi ya doktor daha çok var benim korktum o yüzden. Aynı bendede öyle aklım çıkıyp wc ye giderken kırmızı görcem diye

2000 olmadı lazım dedi ya doktor daha çok var benim korktum o yüzden. Aynı bendede öyle aklım çıkıyp wc ye giderken kırmızı görcem diye

Evet adet tarihinin üstünden üç hafta falan geçmesi lazım bişeylerin netleşmesi için. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Çok sağol cnm ben de araştırdım altta olunca atmak kolay oluyormuş. arkada ve üstte olursa baskı yapabiliyormuş

Ben bulantılardan giremiyorum bile oğluma hamileyken de 2012 temmuz annelerinin en bulantılı kişisiydim yine aynı makus talihim( O kadar çok kusuyordum ki bittim tükendim bir kaç gün önce acile gittik sıvı, vitamin takviyesi yaptılar ve günlük kullanım için zararsız bir hap verdiler onun sayesinde biraz kendime geldim. Çocuğumu tabi hala bir kez bile göremedim. Bayramın ikinci günü ilk randevumuz hala sabırla beklemekteyiz. O gün de ultrason yok , ultrason için yani ikili test için gün verecekler. Görmemeye alıştım da kaç haftalık olduğumu bilmeyi çok istiyorum. Kendim çok zayıf olmama ve hiç bir şey yemememe rağmen karnım kocaman! Acaba üstüne mi gördüm diye düşünüyorum.

Bu günleri yatarak geçiriverelim az bir zaman sonra tehlikeli dönemi atlatmış olacağız Allahın izniyle. Sıkılıp kalkmayın yatın gitsin ben iki adım yol yürürken bile nefes nefeseyim zaten neneler gibi gidiyorum ağır ağır. Benim de beyazlarım var ama röfle yaptırmamayı düşünüyorum bu yaz, doğurana kadar idare etmeyi planlıyorum şimdilik.

Allah korusun canım iyi düşün iyi olacak. O ilaç da iyi gelecektir. Hemen başlaman iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…