Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Allah korusun canım iyi düşün iyi olacak. O ilaç da iyi gelecektir. Hemen başlaman iyi olmuş.

Sağol canım umarım işe yarar. O akşamdan sonra lekelenmem ağrım olmadı ultrasonda da çok küçük bir kanama alanı görünmüştü. Hatta vajinalden baktığı çubuğu bayağı bir inceledi onda da kan yoktu.
Birazda biz kadınların pimpirikli olmasından inan o akşam lekelenmemi eşime gösterdim göremedi. İnncecik kıl gibiydi. Nasıl bir göz varsa bende ve niye inceliyorsam akıntımı. Doktor da ultrasonda bayağı bi aradı görmek için.. Belki de ikili test yapmaya gidene kadar iyileşip farkında bile olmayacaktım.. Bence bir yandan şanslısın ne kadar az biliyorsan o kadar mutlusun..

Ben bulantılardan giremiyorum bile oğluma hamileyken de 2012 temmuz annelerinin en bulantılı kişisiydim yine aynı makus talihim:KK43:( O kadar çok kusuyordum ki bittim tükendim bir kaç gün önce acile gittik sıvı, vitamin takviyesi yaptılar ve günlük kullanım için zararsız bir hap verdiler onun sayesinde biraz kendime geldim. Çocuğumu tabi hala bir kez bile göremedim. Bayramın ikinci günü ilk randevumuz hala sabırla beklemekteyiz. O gün de ultrason yok , ultrason için yani ikili test için gün verecekler. Görmemeye alıştım da kaç haftalık olduğumu bilmeyi çok istiyorum. Kendim çok zayıf olmama ve hiç bir şey yemememe rağmen karnım kocaman! Acaba üstüne mi gördüm diye düşünüyorum. :KK64:
Bende dün bulantım azaldı diye düşündüm .normalde sabahları uyanınca şişkin olmuyorum bugün çok şiş uyandım ve bulantı ile beraber baş dönmesi var.. proje çizmem lazım o bile midemi bulandırıyor..infilak edecek gibiyim..
sana da geçmiş olsun cnm yakında görürsün inşallah bebeğini. dün sadece kraker ve su ile beslendim. rahattım ama bugün o da kesmemeye başladı.. hakkımızda hayırlısı

İnşallah benim için volkan gibi kaynıt-yor ve ilk defa baş dönmesi var.. geçer inşallah

Baş dönmesi mi dedin? Normalde de başım dönerdi düşük tansiyonluyum. Hamilelikte artmıştı. Ama progestan beni sarhoş etti. Nasıl bir baş dönmesi dengesizlik anlatamam. Dişçiye gitmiştim koltukta dişçi bi an durdu iyi misin dedi. Gözlerim tuhaf bi şekilde sağ sol yapıyormuş. O ara başım dönüyordu. Arabadan indim eve eşimin kolunda çıktım yarı yarıya beni taşıdı. şu anda yattığım yerde bile dünya dalgalanıyor.. Sen de dikkat et düşersin Allah korusun. Tuzlu bişeyler yemeye çalış. Ve banyoda tuvalette kapını kilitleme.

Ben bulantılardan giremiyorum bile oğluma hamileyken de 2012 temmuz annelerinin en bulantılı kişisiydim yine aynı makus talihim:KK43:( O kadar çok kusuyordum ki bittim tükendim bir kaç gün önce acile gittik sıvı, vitamin takviyesi yaptılar ve günlük kullanım için zararsız bir hap verdiler onun sayesinde biraz kendime geldim. Çocuğumu tabi hala bir kez bile göremedim. Bayramın ikinci günü ilk randevumuz hala sabırla beklemekteyiz. O gün de ultrason yok , ultrason için yani ikili test için gün verecekler. Görmemeye alıştım da kaç haftalık olduğumu bilmeyi çok istiyorum. Kendim çok zayıf olmama ve hiç bir şey yemememe rağmen karnım kocaman! Acaba üstüne mi gördüm diye düşünüyorum. :KK64:
Ay canım çok zor inş düzelirsin bi an önce Benım bulantım Yok kaç haftalık başladı bulantıların

Sağol canım umarım işe yarar. O akşamdan sonra lekelenmem ağrım olmadı ultrasonda da çok küçük bir kanama alanı görünmüştü. Hatta vajinalden baktığı çubuğu bayağı bir inceledi onda da kan yoktu.
Birazda biz kadınların pimpirikli olmasından inan o akşam lekelenmemi eşime gösterdim göremedi. İnncecik kıl gibiydi. Nasıl bir göz varsa bende ve niye inceliyorsam akıntımı. Doktor da ultrasonda bayağı bi aradı görmek için.. Belki de ikili test yapmaya gidene kadar iyileşip farkında bile olmayacaktım.. Bence bir yandan şanslısın ne kadar az biliyorsan o kadar mutlusun..
:KK48:Şimdi öyle düşündüm ben de. Bilmemek mutluluktur misali. Sen daha önce yaşadıklarından dolayı pimpirik yapıyosun ama bu sefer öyle olmayacak bence bir şey de yokmuş gerçekten dr bile görememiş bak. Şu ilk üç ayı bi atlatsaydık sağ salim. Kafamız daha rahat olacak.
Bende dün bulantım azaldı diye düşündüm .normalde sabahları uyanınca şişkin olmuyorum bugün çok şiş uyandım ve bulantı ile beraber baş dönmesi var.. proje çizmem lazım o bile midemi bulandırıyor..infilak edecek gibiyim..
sana da geçmiş olsun cnm yakında görürsün inşallah bebeğini. dün sadece kraker ve su ile beslendim. rahattım ama bugün o da kesmemeye başladı.. hakkımızda hayırlısı
İnşallah bir an önce biter şu bulantılar ya hayattan hiç bir zevk almaz olduk. Ben şu an ücretsiz izindeyim yoksa rapor alırdım çalışmamın mümkünatı yok. Allah kolaylık versin.
Ay canım çok zor inş düzelirsin bi an önce Benım bulantım Yok kaç haftalık başladı bulantıların
İnşallah canım şu mubarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıklı bir hamilelik yaşamayı nasip etsin, bulantıları olanlar bir an önce iyi olalım inşallah! 5. haftada başladı:KK43: Herkesin olmuyor benim midem çok hassas.

Herkese merhaba, ultrasona göre 12 haftam bitti sata göre 11 hafta 4. Gündeyim ama bu baş dönmeleri halsizlik bulantılar geçmedi. Sizde durum nasıl, psikolojik mi acaba diye kendimden şüphelenmeye başladım

Bulantılardan pek bişey yiyemedim sanırım midem küçüldü. Az bişey yiyince bu seferde kramp giriyo mideme. Çamaşır çevirip sıkılır ya sanki bi an midemi öyle sıkıyolar. Var mı hiç böyle olan?

Herkese merhaba, ultrasona göre 12 haftam bitti sata göre 11 hafta 4. Gündeyim ama bu baş dönmeleri halsizlik bulantılar geçmedi. Sizde durum nasıl, psikolojik mi acaba diye kendimden şüphelenmeye başladım
ben bugün yine fenalardayım.. dün nerdeyse hiç yoktu hafta sonları daha kötü oluyorum galiba...işde bazen zorlasa da sanki daha rahat

Benim annem erkek kardeşime hamileyken 7 ay midesi bulandı ve kustu. İlk bir ay belirti yaşamadı son bir ayı da erken doğurdu yoksa devam ederdi :)

Benim annem erkek kardeşime hamileyken 7 ay midesi bulandı ve kustu. İlk bir ay belirti yaşamadı son bir ayı da erken doğurdu yoksa devam ederdi :)
benim annem ve kızkardeşlerim de aynı durumdaydı hayırlısı bakalım benim de sürer mi o kadar kayınvalidemin hiç belirtisi olmazmış görümcelerin de normal zamandan farkları olmamış...

Kızlar bebişleriyle ilgili rüya gören var mı?

Ben hep erkek bebek görüyorum. Sarışın eşime benziyor <3 işin ilginç yanı eşim de aynı rüyaları görüyor. Önemli olan sağlıklı olması kız erkek farketmez ama içime erkek doğuyor. Hayırlısı..

X