- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 29
rabbm hyrlsni nasp etsn 1 oglum var buda oglan olrsada olsn sukur rabbme ne verrse razym hyrli saglkli sekldeEvet değişme ihtimali oluyor. O yüzden 11. haftalarda kesin cinsiyet söylemiyorlar. Kız kardeşimin değişti mesela. 11. haftada büyük ihtimal erkek demişti 15. haftada kesin kız dedi.
rabbm hyrlsni nasp etsn 1 oglum var buda oglan olrsada olsn sukur rabbme ne verrse razym hyrli saglkli seklde
Merhaba anneler nasılsınız benim Hale'n midem bulanıyor zor geçiyor Napalım yeterki sağlıklı olsunlarAmin inşallah. Sağlıklı sıhhatli olsun gerisi önemli değil tabi. Rabbim yine de gönlüne göre versin
amin bndede var hala braz bulnti 11+5 gunlgmMerhaba anneler nasılsınız benim Hale'n midem bulanıyor zor geçiyor Napalım yeterki sağlıklı olsunlar
Bizim seninle bebiş doğum tarihleri çok yakın Kan testi verdin mi canım kaç çıktı? Bide sana kese için ne zaman gel dedilerİyi akşamlar canlar biz de 5+1 olduk inşallah
Henüz hiçbir şey hissedemiyorum :)
cnm tek ypcgn sey takmmk br bunu dene allha dua et sadce bde bbk fkrni ckr kfndn aklna gelmsn snra br bkmssn hamlesn bnm ole olduKizlar ne yaptinizda hamile kaldiniz benlede paylasin acaba benmi eksik yapiyorum ocak annesi olamadim subat annesi olamadim mart olamadim nisan annesi olurum belki ama hamile kalan arkadaslar neler yaptiniz banada soleyin her yolu denedim olmadi ya vaktimi degil bilemedim
amin bndede var hala
bende 3 ay istedim yazılan bütün yöntemleri yaptım ama olmadı. Sonra korunmaya başladık. Bu ay şüçük bi kaçamak oldu bebiş geldi. Bizim yaptıklarımızla değil de saha çok Allah ın yazdığı zamanla ilgili. Ama ilişkiden sonra yat kalkma hemen ve gün aşırı ilişki olsun faydası olur inşallahKizlar ne yaptinizda hamile kaldiniz benlede paylasin acaba benmi eksik yapiyorum ocak annesi olamadim subat annesi olamadim mart olamadim nisan annesi olurum belki ama hamile kalan arkadaslar neler yaptiniz banada soleyin her yolu denedim olmadi ya vaktimi degil bilemedim
cnm ins hersey gonlnce olrKizlar adetim bitti ve ben 3 gun sonra basladim calismalara bazen her gece bazen 1 gun ara oldu takvim de daha yeni yumurtlama donemine girdim ovulasyona son 3 gun diyo ve ben yumurta takibide yaptiriyorum bu ay ole kasmiyorum kendimi her isimi yapiyorum ben 3 aydan beri iliskiden sonra lari adete kadar uzanirdim az is yapardim bu ay ne hali kaldi kaynanamin yikamadigim ne baklavalar ne temizlikler bebegi unutup herseyi yaptim hopluyom zipliyom ama yine olmuycak gibi bi his var icimde mucize gibi bisey ya beni bulmuyo sanirim yarin doktora gitcem yine igneyi vericek kontrol edicek bide ben 3 aydir karindan bakiyolardi simdi ozel hastaneye gittim alttan bakti iyi bi doktor gelecek ay ilac degistircem eger hamile kalmazsan dedi ondan gelecek ay icin umutluyum bide 2 yumurtam var biri 14 digeri 15 mm di carsamba gunu
Hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlar inş. Bende hamile kalmadan önce hamileliğimi bilmeden görmüştüm cinsiyetini bakalım cinsiyeti belli olsun rüyamı doğrulucak mı merak ediyorum bendeKızlar bebişleriyle ilgili rüya gören var mı?
Ben hep erkek bebek görüyorum. Sarışın eşime benziyor <3 işin ilginç yanı eşim de aynı rüyaları görüyor. Önemli olan sağlıklı olması kız erkek farketmez ama içime erkek doğuyor. Hayırlısı..
Bende oruç tutuyordum gayet iyiydim ama 4-5 gündür aç kaldığımda Niğde bulantısı baş dönmesş başladı Azıcık yesem olmuyor öle miğde boş kalınca bulamtınoluyorBenim midem boş kalınca öyle oluyor. Muhakkak az da olsa bir şey yemem gerekiyor. Yiyince de rahatsız oluyorum ama yemediğim zaman daha kötü oluyorum.
O haftalarda yanılma ihtimali fazla oluyor bana ilk hamileliğimde 12 haftatık kız demişti oğlum oldu11+4 um bgn hstnye gttm soledi
hyrlsi rabbm ne werrse razym sukurO haftalarda yanılma ihtimali fazla oluyor bana ilk hamileliğimde 12 haftatık kız demişti oğlum oldu
Zamanla daha çok hissediliyor cnm ben ilkim düşüktü onda sürekli konusurdum çabuk alışmıştım kaybettim bunda uzun süre karnıma dokunmaya korktum. inşallah sağlıkla elimize alırızİyi akşamlar canlar biz de 5+1 olduk inşallah
Henüz hiçbir şey hissedemiyorum :)
ay bende rüyamda görmek istiyorum ama hiç göremedim eşim ilk hamile kaldığımda kızmız oluyor diye görmüşDoktorum 5-6 temmuz gibi gel dedi 2li test için o zamana kadar belli olur herhalde cinsiyeti. Eşim 2 kere görmüş rüyasında ultrasonda erkek görüyoduk diye anlattı. Çok heyecanlı ve güzel bi süreç bence hamilelik tabi bulantılar olmasa :)
canım benimde midem epey fena hafta içi kusmadım ama resmen gaz dolu midem göbeğimden büyük.. kraker peynir iyice kurutulmuş tost falan yiyorum kusmamak için yinede gaz ve ekşime oluyor. Rabbim kolaylaştırsın..Merhaba anneler nasılsınız benim Hale'n midem bulanıyor zor geçiyor Napalım yeterki sağlıklı olsunlar
canım sana özelden de yazdım sakin olup germe kendini ama korunmada .. devam et Rabbim nasip eder inşallah benim 2 arkadaşım yakın zamanlarda evlendi biri hemen bebek istiyordu diğeri evlilk otursun diyordu hemen isteyen 7-8 ay sonra hamile kaldı diğeri balayında nasılsa olmaz diye düşününce.. kısmet biraz daKizlar ne yaptinizda hamile kaldiniz benlede paylasin acaba benmi eksik yapiyorum ocak annesi olamadim subat annesi olamadim mart olamadim nisan annesi olurum belki ama hamile kalan arkadaslar neler yaptiniz banada soleyin her yolu denedim olmadi ya vaktimi degil bilemedim
Hoşgeldin cnm nasıl gidiyor hamilelik belirtilerin ne aşamada..Herkese merhaba bende ocak annesiyim Allah'ın izniyle :) beni de aranıza alın tatliş hamişler :)