- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
Doktor doktor geziyorum ishal yüzündenbugünde gittim baya tahliller yapıldı ama hiç bişey çıkmadı. Neyse kabızlıktan iyidir derim artık
Walla kısmetse temmuzun ilk haftası öğrencez cinsiyetini yani 12 günüm kaldı çok heyecanlıyım ama o çin takvimine çok inanmıyorum bir arkadaşımın ablası ona göre denemişti çocuğu kız olsun die ama Allah işte erkek verdi ona :)11ile 14 hafta imiş sanırım
neler neler denedim bana mısın demedi onu da deneyeyim bakalım :) ağrı gurultu yok canım bana kalsa iyiyim böyle ama işte enfeksiyondan korktum. Ama bişey çıkmadı şükürÇok geçmiş olsun köy yoğurduna şeker atıp biraz beklet sonra ye bakalım. Eşimin babannesinin ishal ilacıkarın ağrın gurultun oluyor mu
acı mı yedin acaba.. bende acılı çubuk kraker yemiştim bir akşam oldu geçti şimdi yemiyorum. bol su tüketmeye çalışDoktor doktor geziyorum ishal yüzündenbugünde gittim baya tahliller yapıldı ama hiç bişey çıkmadı. Neyse kabızlıktan iyidir derim artık
bende burda okumuştum cnm bayanın doğduğu yıla 3 ekleniyor erkeğinse 4 .. hamile kaldığın yıl hangisi tıtyorsa yada yakınsa cinsiyet ona benzer diye ikimizde de kız çıkmıştı arkadaşta tutmadı Allah bilir tabi en doğrusuWalla kısmetse temmuzun ilk haftası öğrencez cinsiyetini yani 12 günüm kaldı çok heyecanlıyım ama o çin takvimine çok inanmıyorum bir arkadaşımın ablası ona göre denemişti çocuğu kız olsun die ama Allah işte erkek verdi ona :)
benimde ilk 1.5 ay sürekli ağrıdı sonra biraz ayakta kalınca ağrımaya dönüştü..Kızlar bendede acayip kasık ağrısı var. Normal mi ? Bu arada pazartesi aksam 211 di çarsamba 394 bugünde 893 olmuş nasıl değer artışı ?
Kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama erkekler daha çabuk belli oluyor diye duydumdktr kesn kz demym ddi ama pipi yok kza benzyo erkklerin testsleri nzmn olsr
11+4 um bgn hstnye gttm solediKaçıncı haftadasın bilmiyorum ama erkekler daha çabuk belli oluyor diye duydum
cok norml bnde 11+4 um bnde hc brsey hssedemiyorum biran once hssetsek te allhn iznyle gordm bgn ama ynde yetersz kalyo merak edyrm surekliİyi akşamlar canlar biz de 5+1 olduk inşallah
Henüz hiçbir şey hissedemiyorum :)
kzlar 11+4 bugun doktr bcak arasna bakti kz ddi dgsebilir dmi yani pipi yoktu dgesblr mi ya merak ettm
Doktorum 5-6 temmuz gibi gel dedi 2li test için o zamana kadar belli olur herhalde cinsiyeti. Eşim 2 kere görmüş rüyasında ultrasonda erkek görüyoduk diye anlattı. Çok heyecanlı ve güzel bi süreç bence hamilelik tabi bulantılar olmasa :)
acba dgrumudur bacak arasna bkti ama yinde ddi kesn dyemm cnku dgseblrms nkdr gordysedeBenim kızımda da dr 11+2 de % 80 kız demişti.
acba dgrumudur bacak arasna bkti ama yinde ddi kesn dyemm cnku dgseblrms nkdr gordysede