Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hayırlısınoskun inş. Bebeşi duyarsa belki senın için daha iyi düşünür daha gerekli der araba için alır hemen Hayırlı olsun inş arabana da bebişinide kavuşursun

Hayırlısınoskun inş. Bebeşi duyarsa belki senın için daha iyi düşünür daha gerekli der araba için alır hemen Hayırlı olsun inş arabana da bebişinide kavuşursun

amin cnm çok sağol çalıştığım için olmuyor arabasız, şimdi bebekte gelirse biri kreşe biri okula hangi birine servis parası vereyim

Ben göğüslerimi yaptırmıştım önceden çok acıması olmuodu ama şimdi öyle bi acıyo ki dokunamıyorum bile şimdiden süt doluo diyen de var tabi bende 85tim ama sanırım 90a geçicem

Selammm kızlar zamanlarınız nasıl geçiyor ben şimdiden nasıl günleri geçiricem diye düşünüyorumm

Kızlar eyvah en cok korktuğum şey başıma geldi. Hamile kaldigimdan beri sarimtirak beyaz akıntı vardı. Yarım saat önce akıntının içinde kıl gibi kahverengi akıntı gördüm biraz önce de yine akıntı içinde kıl gibi kırmızı akıntı gördüm. Tam göbek altına doğru bir ağrı gelip gidiyor. Yine kaybetcem galiba.. yarın doktora gidicem hemen.. Çok korkuyorum

Uzan stres yapma çok sancın olur düşük yapıyor olabilirsin eşin yamındaysa gerekirse hastaneye git önlemini al yarını bekleme rabbim yanında olsun

Canım sıkıntı yapma ayağının altına yastık koyup yat dinlen bişey olmaz inşallah. Geçen hafta benim de oldu doktora sordum artış yoksa ve kırmızıya dönmezse sıkıntı yapma dedi. Bol su iç dinlen canım

Inşallah bişey olmaz sagolasin senin lekelenmen bitti mi ne kadar sürdür cnm

canım inşallah kaybetmezsin sakinleş uzan ve ayaklarını havaya kaldır şimdi acile vs gidemiyorsan. başka kanama olmadı demi sadece leke var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…