- 19 Aralık 2016
- 4.369
- 2.659
Tabi canım önce sağlık olsunda zaten mecbur beklicezAynı merak bende de var ama önemli olan sağlıklı olsunlarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canım önce sağlık olsunda zaten mecbur beklicezAynı merak bende de var ama önemli olan sağlıklı olsunlarda
canım inşallah kaybetmezsin sakinleş uzan ve ayaklarını havaya kaldır şimdi acile vs gidemiyorsan. başka kanama olmadı demi sadece leke var..
Bitti canım şükürler olsun bir gün sürdü. Ben progestan kapsül kullanıyorum onu kullanmamında etkisi oldu sanırım bitmesine . Sen de dikkat et canım kendineInşallah bişey olmaz sagolasin senin lekelenmen bitti mi ne kadar sürdür cnm
Hayır kıl gibi incecik akıntı içindeydi ondan sonra da olmadı. Ağrım da kesildi. Inan buradaki acile gitmemin hiçbir anlamı yok. Tasradayız acilinde kadın doğum falan hiçbirşey yok. 23-24 yaslarinda stajyer doktorlar var. Daha önce gida zehirlenmesinden gittim hangi serum veriliyormuş diye internetten baktı hemsireler daha bilgiliydi. Yarina kadar birşey olmaz inşallah
Canım seni merak ettim nasıl oldun kanama oldu mu başka.. bol su iç uzanmaya çalışHayır kıl gibi incecik akıntı içindeydi ondan sonra da olmadı. Ağrım da kesildi. Inan buradaki acile gitmemin hiçbir anlamı yok. Tasradayız acilinde kadın doğum falan hiçbirşey yok. 23-24 yaslarinda stajyer doktorlar var. Daha önce gida zehirlenmesinden gittim hangi serum veriliyormuş diye internetten baktı hemsireler daha bilgiliydi. Yarina kadar birşey olmaz inşallah
e hadi hayırlı olsun..günaydın kızlar kan testi sonucum 96 çıktı
Amin canım Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bizlere.. birde kolay doğum nasip etsinKadir geceniz mübarek olsun kızlaar şu güzel ramazanın hayrına şu güzel gecenin hürmetine kurban olduğum rabbim herbirimizin duasını kabule eylesin isteyen olmayan herkeze bir bebek bağışlasın sağlıklı bir yıl geçiririz inşallah..
Aminn inşallahAmin canım Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bizlere.. birde kolay doğum nasip etsin
Hayırlı olsun cnm sağlıkla al kucağına inşallahHadi kizlar buradan da ben el salliyorum. Allah'ım nasip ederse insallah 10 şubat 2018 annesi olacağım. Insallah isteyen bekleyen herkese allah'ım melegini nasip eder...
Stres yapma mübarek gün Allah'ın izniyle sağlıkla büyür o :) benimde 9 hafta oldu :)Kızlar hastaneden çıktım. Bebeğin kalbi atıyor. Ultrasonda plasenta altında kanama göründü. Progesteron iğnesi oldum. 10 günlük progesteron hapı verdi günde 3 kere. Düşük tehlikesi var dedi. Sana sürekli yat demiyorum ama ev içinde yürüyebilirsin kendini yorma dedi. İlişki yasak. Yolculuk yasak. İnş birşey olmaz.
Geçen haftadan beri o kadar büyümüş ki. 7+5 olması gerekirken 8+1 çıktı. İnşallah Allahım korur kucağıma alabilirim..
Bu arada destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim benim için çok önemliydi..
Bol su iç ve ayaklarının altına yastık alıp uzan cnm altında olunca vücut atabiliyormuş üstünde olunca keseye zarar verebiliyormuş diye okumuştum maşallah bebişte sağlıklı.. geçmiş olsunKızlar hastaneden çıktım. Bebeğin kalbi atıyor. Ultrasonda plasenta altında kanama göründü. Progesteron iğnesi oldum. 10 günlük progesteron hapı verdi günde 3 kere. Düşük tehlikesi var dedi. Sana sürekli yat demiyorum ama ev içinde yürüyebilirsin kendini yorma dedi. İlişki yasak. Yolculuk yasak. İnş birşey olmaz.
Geçen haftadan beri o kadar büyümüş ki. 7+5 olması gerekirken 8+1 çıktı. İnşallah Allahım korur kucağıma alabilirim..
Bu arada destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim benim için çok önemliydi..
sanırım boyatılmıyor ama bbir arkadaş kına özlü kimyasal yok diye bir şeyle boyuyordu sorarım istersen ya da kına yaksan kapatmaz mıkızlar saç boyatamam değilmi şuan ben çalışıyorum ve sürekli göz önündeyim beyazlarım var baya ,bende cuma günü boyatıcaktım ama şimdi hamile olunca kaldım böyle
yok canım kıpkırmızı olur açık kahveye boyuyorum bi sorarmısın sana zahmetsanırım boyatılmıyor ama bbir arkadaş kına özlü kimyasal yok diye bir şeyle boyuyordu sorarım istersen ya da kına yaksan kapatmaz mı
Bende dip röflemi yaptırcaktım ama yaptırma dedi herkeskızlar saç boyatamam değilmi şuan ben çalışıyorum ve sürekli göz önündeyim beyazlarım var baya ,bende cuma günü boyatıcaktım ama şimdi hamile olunca kaldım böyle
Aynen bende öleyim zaman hemen geçsin cinsiyetini öğrenim istiyorum Çok sabırsısınÇook hafif bulantılarım var sasece benimki heyecan hemencik cinsiyeti belli olsun kıyafet felan alayım diyorum