Ay bende sabah uyanırken geriliyorum sonra bebee birey olur diye büzülüyorum resmen yatakta. gerinirken karnım acıyınca farkediyorum bilinçsiz olarak..Yakın zamana kadar bende de ağrı ve kramp çok oluyordu. Ben de korkuyordum. Doktora sordum lekelenme kanama yoksa korkma dedi. Bol bol su iç dedi. Rahmin büyümesinden dolayı oluyormuş. Son zamanlarda yorulduğumda ve sabah yatakta gerindiğimde ya da hapşırdığımda oluyor. Doktor rahmin bağlara baskısından oluyor dedi. Korkma inşallah duyarsın kalp atışlarını..
Günaydın doktorum bulantı olursa çubuk kraker yârin da galeri,peynir ve salatalık önerdi bana,denedin mi sen de?bir de bir iki yudum süt iç dediGünaydın kızlar dün tüm yediklerimi çıkardım ve halsiz kaldım bugün açım ama yemek yemeye korkuyorum
bulantıyı kraker ve leblebi ile bastırıyordum da dün kü gibi sürekli çıkarmamıştım hiç kuru şeyler yiyeceğim bugün az az.. salatalık dün yemiştim bugün cesaretim yokGünaydın doktorum bulantı olursa çubuk kraker yârin da galeri,peynir ve salatalık önerdi bana,denedin mi sen de?bir de bir iki yudum süt iç dedi
İdare ediyorum canım çok şükür. Ramazan yoğun ve yorucu geçiyor burda baya.
Çarşamba gününe Akçaabat devlet hastanesine randevu aldım ben de. Testleri yaptırmaya çalışıcam bi aksilik çıkmazsa. Evet canım iyi olur senin için de. İnşallah sorunsuz hallederiz. Gıcık dr lara rastlamazsak :)
Ay bende sabah uyanırken geriliyorum sonra bebee birey olur diye büzülüyorum resmen yatakta. gerinirken karnım acıyınca farkediyorum bilinçsiz olarak..
Günaydın kızlar dün tüm yediklerimi çıkardım ve halsiz kaldım bugün açım ama yemek yemeye korkuyorum
haşlama patates sade makarna çubuk kraker çok yedim bende. Ama artık onlardan da sıkıldım. Sabah kahvaltı yapamıyorum öğlene kadar ama doktorum ilk 3 ay yediklerin çokta önemli değil dedi o rahatlattı biraz. Bende sabah ve akşam çıkarıyorum. Öğlen biraz daha rahatım. Az kaldı inşallah sonra tadını çıkarırız hamileliğinGünaydın kızlar dün tüm yediklerimi çıkardım ve halsiz kaldım bugün açım ama yemek yemeye korkuyorum
İnşallah doktor çok önemli.. ben de cuma günü gideceğim hayırlısı olsun..Hamilelik takvimi eklemişsin :) Senin sat ile ultrasonun birbirine uyumlu mu? Benim sat 12 nisandan 28 nisana kadar çıktı
İnşallah sağolasınYakın zamana kadar bende de ağrı ve kramp çok oluyordu. Ben de korkuyordum. Doktora sordum lekelenme kanama yoksa korkma dedi. Bol bol su iç dedi. Rahmin büyümesinden dolayı oluyormuş. Son zamanlarda yorulduğumda ve sabah yatakta gerindiğimde ya da hapşırdığımda oluyor. Doktor rahmin bağlara baskısından oluyor dedi. Korkma inşallah duyarsın kalp atışlarını..
İnşallah canım. Kalp atışından emin olunca hamilelik takvimini ekledim :) Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah. Benim satla ultrason uyumlu. Sat 23 nisandı. Dr da uyumlu olduğunu söyledi. Sen baya geç yumurtlamışsın o zaman
İnşallah ben de 23 nisan diye hesaplıyordum. Geç yumurtlamam bile gecikmişcuma günü üniversitede daha iyi bir ultrason cihazıyla bakınca belki yine değişebilir..
haşlama patates sade makarna çubuk kraker çok yedim bende. Ama artık onlardan da sıkıldım. Sabah kahvaltı yapamıyorum öğlene kadar ama doktorum ilk 3 ay yediklerin çokta önemli değil dedi o rahatlattı biraz. Bende sabah ve akşam çıkarıyorum. Öğlen biraz daha rahatım. Az kaldı inşallah sonra tadını çıkarırız hamileliğin
Ben artık sadece kuru besleniyorum. Suyu açken içiyorum o da midemi bulandırıyor ama mecburum. Meyve olarak muz yiyorum. Bağırsaklarım kötü ama kusmaktan iyidir. Yataktan kalkmadan önce kraker yiyorum. Kahvaltıyı eşime hazırlatıyorum. Ben özellikle sabah kalktığımda ve gece yatmaya yakın çok kötü oluyorum. Gece de sade noodle yiyorum gerçi son zamanlarda o da pek işe yaramıyor ama..
iki gundur bende ayniyim canim. evde durmak bana gelmiyor. okuldayken daha iyiyim sanki.Günaydın kızlar dün tüm yediklerimi çıkardım ve halsiz kaldım bugün açım ama yemek yemeye korkuyorum
Kızlar benim bi sorunum var. Normalde aşırı kabızım acı yediğimde ishal olup tuvalete çıkıyodum. Doktorumda sorun olmaz ye o zaman dedi. Ama en son sağlam acı yedim ve 4 gündür ishalim. Ağrı ateş yok ama yine de enfeksiyon olabilir mi bilemedim
Merhaba güzel anneler benimde yarın doktor randevum var inşallah kalp atışını duycaz dualarınızı esirgemeyin benden
İlk hamileliğimde sürekli ishaldim ve serum yedim. Hiç geçmedi. Nedeni de hiç bulunamadı. Gebelikte bazılarında olur dendi.Kızlar benim bi sorunum var. Normalde aşırı kabızım acı yediğimde ishal olup tuvalete çıkıyodum. Doktorumda sorun olmaz ye o zaman dedi. Ama en son sağlam acı yedim ve 4 gündür ishalim. Ağrı ateş yok ama yine de enfeksiyon olabilir mi bilemedim