Maşallah cnmBiz pıtpıtları gördük. Karından baktığı için biraz ufak gördük, ama yeni başlayan kalp atışları var dedi. 6. Haftamızdayız. Haftaya yine gelin daha net görelim atışları dedi.
13 hafta oluyoruz söyler mi bilmiyorum cnm1 ay sonra cinsiyetide belli olur artık
aa ilk mi cmerhaba şuan sevincimi kimseyle paylaşmak istemedim sadece burası yeterli eşime de söylemiycem
aa ilk mi cnm eşine neden söylemedin ben dayanamadım söyledim hemenmerhaba şuan sevincimi kimseyle paylaşmak istemedim sadece burası yeterli eşime de söylemiycem
aynen bugun okuldaydim daha rahattım evde olunca bulantilarim artiyo. ya dusunuyorum ondan ya da trmiz hava iyo geliyo.Günaydın cnm bana da öyle geldi bugün işdeyim hafta sonu dinleneyim dedim içim dışıma çıktı resmen..
muz bana hic iyi gelmedi canim ya.Muz falan yesen bastırmaz mı acaba.. ya da haşlanmış patates
hayirli ugurlu olsun sag salim.kucagina alirsin insallah.Biz pıtpıtları gördük. Karından baktığı için biraz ufak gördük, ama yeni başlayan kalp atışları var dedi. 6. Haftamızdayız. Haftaya yine gelin daha net görelim atışları dedi.
aa ilk mi c
aa ilk mi cnm eşine neden söylemedin ben dayanamadım söyledim hemen
yok 2. çocuğum olacak inşallah biraz zaman geçsin şuan söylemek için hazır değilim
yoo istiyordum ama bu kadar çabuk olacağını tahmin etmiyordumİstenmeyen gebelik miydi?
Aynı duyguları yaşıyoruz canımKalp atışından sonra rahatlama oluyormuş gerçekten :) bekleyen herkesin bu evreleri geçip sağlıkla bebeğine kavuşmasını dilerim
yoo istiyordum ama bu kadar çabuk olacağını tahmin etmiyordum
Aynı duyguları yaşıyoruz canımşimdi hamile olduğumun daha çok farkındayım bi dahaki randevuyu iple çekiyorum Rabbim inşallah evlatlarımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Bana da 11Temmuz gibi gel demişti ama memlekette olacağım artık orda giderimAmin :) bana bayram sonrası yine gel. Ondan sonra ayda bir gelirsin dedi.
Duydum çok şükür bir sorun yok dedi doktor üstümden sanki bi yük kalktı allah herkese göstersin evet aynıyızİyi geceler inşallah duyarsın kalp atışlarınıultrasonun belirlediği tarihe göre günlerimiz aynı. İnşallah sende güzel haberler alırsın. Yarın bize haber vermeyi unutma
Kızlar sutyen bedeni büyüyen oldu mu? Bugün 90a terfi ettim. Aldıklarımı pamuklu aldım. Ödemdir geçer diye bekledim ama gitgide büyüyorlar. Afrodit gibi oldum. Gece bile sutyensiz uyuyamıyorum. Ağrı acıyı söylemiyorum bile. Sizde de oldu mu?
Kızlar sutyen bedeni büyüyen oldu mu? Bugün 90a terfi ettim. Aldıklarımı pamuklu aldım. Ödemdir geçer diye bekledim ama gitgide büyüyorlar. Afrodit gibi oldum. Gece bile sutyensiz uyuyamıyorum. Ağrı acıyı söylemiyorum bile. Sizde de oldu mu?
bende de büyüme var cnm ama bikaç büyük gelen vardı onları kullanıyorum daha şişer mi bilmiyorumKızlar sutyen bedeni büyüyen oldu mu? Bugün 90a terfi ettim. Aldıklarımı pamuklu aldım. Ödemdir geçer diye bekledim ama gitgide büyüyorlar. Afrodit gibi oldum. Gece bile sutyensiz uyuyamıyorum. Ağrı acıyı söylemiyorum bile. Sizde de oldu mu?
Aynı durum bende de söz konusu hatta daha çok büyürler mi diye merak ediyorumKızlar sutyen bedeni büyüyen oldu mu? Bugün 90a terfi ettim. Aldıklarımı pamuklu aldım. Ödemdir geçer diye bekledim ama gitgide büyüyorlar. Afrodit gibi oldum. Gece bile sutyensiz uyuyamıyorum. Ağrı acıyı söylemiyorum bile. Sizde de oldu mu?
Aaaa neden acaba söylemiyordun eşine söyle bari oda sevınsinmerhaba şuan sevincimi kimseyle paylaşmak istemedim sadece burası yeterli eşime de söylemiycem
Amşnnnn inş bizde bi atlatsak yarın dr gidicem bende inş duyarızKalp atışından sonra rahatlama oluyormuş gerçekten :) bekleyen herkesin bu evreleri geçip sağlıkla bebeğine kavuşmasını dilerim