- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
Bugün bir çok kişinin doktor randevusu var. Benim de var bekliyorum :) İnşallah kalp atışlarını görürürüz hepimiz.
İnşallah görürsün senden de güzel haber bekliyoruz o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bir çok kişinin doktor randevusu var. Benim de var bekliyorum :) İnşallah kalp atışlarını görürürüz hepimiz.
Günaydın cnm bana da öyle geldi bugün işdeyim hafta sonu dinleneyim dedim içim dışıma çıktı resmen..iki gundur bende ayniyim canim. evde durmak bana gelmiyor. okuldayken daha iyiyim sanki.
Muz falan yesen bastırmaz mı acaba.. ya da haşlanmış patatesKızlar benim bi sorunum var. Normalde aşırı kabızım acı yediğimde ishal olup tuvalete çıkıyodum. Doktorumda sorun olmaz ye o zaman dedi. Ama en son sağlam acı yedim ve 4 gündür ishalim. Ağrı ateş yok ama yine de enfeksiyon olabilir mi bilemedim
Doktora gidenlerden güzel haberler bekliyoruz ben 1 ay sonra gideceğim artıkBugün bir çok kişinin doktor randevusu var. Benim de var bekliyorum :) İnşallah kalp atışlarını görürürüz hepimiz.
Hoşgeldin cnm ekledim Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin benim de aralıkta 1 kaybım var..cerenkar canım benim de muhtemel Doğum tarihim 31-01-2018 beni de ekler misin canım tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım aralıkta bi kaybım var. Bu ikinci tedavim vee cumartesi kalp atışlarını duyduk şükürler olsun Rabbim dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Hayırlı olsun cnm beklenmedik hamilelik mi neden şok oldun...bende geldim şimdi öğrendim hamile olduğumu hala şoktayım
bekledğim tabi :)) şok olmam cuma test yaptım daha erkendi ama çıkmadı zaten 4 gündür acayip bir bulantı mevcut sabahları ,dedim herhalde hamile değilim safra kesemde taş var onun için randevumu alayım ameliyatımı olayım dedim yarına randevu aldım ,birde bu sabah çekilmez bir bulantı olunca herhalde sistit oldum dedim test yapayım ona göre antibiyotik içeyim dedim ve sonuç hamileyimHayırlı olsun cnm beklenmedik hamilelik mi neden şok oldun...
Geçmiş olsun cnm bebekte hayırlı olsun erken olunca çıkmamış demekkibekledğim tabi :)) şok olmam cuma test yaptım daha erkendi ama çıkmadı zaten 4 gündür acayip bir bulantı mevcut sabahları ,dedim herhalde hamile değilim safra kesemde taş var onun için randevumu alayım ameliyatımı olayım dedim yarına randevu aldım ,birde bu sabah çekilmez bir bulantı olunca herhalde sistit oldum dedim test yapayım ona göre antibiyotik içeyim dedim ve sonuç hamileyim
teşekkürler sağol cnm aynen çıkmadıGeçmiş olsun cnm bebekte hayırlı olsun erken olunca çıkmamış demekki
Son olsun inşallah kuzum Rabbim bunları sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinHoşgeldin cnm ekledim Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin benim de aralıkta 1 kaybım var..
Biz pıtpıtları gördük. Karından baktığı için biraz ufak gördük, ama yeni başlayan kalp atışları var dedi. 6. Haftamızdayız. Haftaya yine gelin daha net görelim atışları dedi.
Biz pıtpıtları gördük. Karından baktığı için biraz ufak gördük, ama yeni başlayan kalp atışları var dedi. 6. Haftamızdayız. Haftaya yine gelin daha net görelim atışları dedi.
1 ay sonra cinsiyetide belli olur artıkDoktora gidenlerden güzel haberler bekliyoruz ben 1 ay sonra gideceğim artık
Hosgeldinizbende geldim şimdi öğrendim hamile olduğumu hala şoktayım
Gözünüz aydın Benimde Çarşamba randevum var 6 haftalık oluyor inş bizde görürürzBiz pıtpıtları gördük. Karından baktığı için biraz ufak gördük, ama yeni başlayan kalp atışları var dedi. 6. Haftamızdayız. Haftaya yine gelin daha net görelim atışları dedi.
Hosgeldiniz
Amin inşallahSon olsun inşallah kuzum Rabbim bunları sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin