Benimki de öyle enazından 3. Ay dolsun diye bekliyor :)benim eşimde hayatta yapamam ya kötü bişey olursa diyo. Benimde canıma minnet bulantılardan kendime gelemiyorum zaten :)
Rahim ağzında gevşeme oluyormuş bazen öyle birşey olmuş olabilir mi ki..
Geçmiş olsun cnm bunu sağlıkla almayı nasip etsin RabbimO zaman bakan 3 doktor, hayır rahim ağzı yetmezliği olamaz dedi. Ama bunda temkinli olamaya gerekirse dikiş atmayı düşünecek sanırım doktorum.
Geçmiş olsun cnm bunu sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim
Kızlar merhaba uzun zamandır aktif olamadım adam akıllı şimdi dedim ki kader arkadaşlarıma merhaba diyim :) hamilelik iyi gibi şimdilik bi sıkıntı yok bulantı kusma yok işin garip yanı ama çok ağır yemekler olursa az bişi bulantı gibi oluo çıkartmıyorum sonra geçio ama karnım artık içime bile çekemiorum artık belli edio kendini benim yavru kuş banane ben içerde kalmak istemiorum dedi resmen :))
Ben de en fazla 400 gram falan aldım şimdiye dek.. ama karnım özellikle Gün içinde bişeyler yemeye başladığımdan itibaren şişiyor sabahları düz :)Merhaba senin adına sevindim bulantı çok kötüilk çocuk muydu? İlk çocukta belli olmaz gazdır şişkinliktir diyorum kendimi kandırmayayım diyorum ama bildiğin göbeğim çıkmaya başladı. Üstelik aldığım 1.5 kg ı da verdim.
Ben de en fazla 400 gram falan aldım şimdiye dek.. ama karnım özellikle Gün içinde bişeyler yemeye başladığımdan itibaren şişiyor sabahları düz :)
Aynen:) ben akşama doğru 6 aylık gibi oluyorum
sabahları da pek düz değil karnımın alt tarafı şiş ve bastırınca acıyo. Büyüyen rahmim sanırım. İç karnım dar galiba zaten rahim ve mesanem de çok alçakta..
Ben de en fazla 400 gram falan aldım şimdiye dek.. ama karnım özellikle Gün içinde bişeyler yemeye başladığımdan itibaren şişiyor sabahları düz :)
Evet tam beni anlattın :)) bu ilk aylar böyle demek kiAynen ben de öyle oluyorum. Hatta akşam beni görenler aaa karnın çıkmaya başlamış diyor. Bi de sabah görün diyorum. Sabaha dümdüz. Hiçbir şey kalmıyor. Demek ki sadece bende olmuyormuş :)
benim ki hafif azaldi canim. ama halen daha öldürecek durumda. ne zaman gecer bilmiyorum. ama artik gelsin 2. trimester diyorum.Merhaba teşekkürler bir süredir benim bulantilar da başladı. Seninki çok kötüydü düzeldi mi biraz. Sen nasılsın
aynen. yemek yemek iskence su icmekniskence. dis fircalamak hatta koku almak bile iskence. ama bir yandan da diyorum tek benimle kalsin vBenim biraz arttı bulantılarım işde zor oluyor epey.. diş fırçalamak ta işkence oluyor bana..
acanim araziye vermeseler seni olmaz mi.dikkat et.Rabbim kolaylaştırsın cnm bende çalışıyorum dün arazi işim vardı köy yollarında tangut tungur içim boşalacak diye korktum epey akşam da sancım oldu.. Rabbim yardımcımız olsun..
Açıkçası olayın 12 haftalıkla bitmediğini ben de farkettim sanırım 12 hafta sağlıklı ve bozuk gebelik ayrımı gibi yada en fazla düşük o dönemde olduğundan olabilir o intiba..ama onun dışında da sıkıntılar olabiliyor..İnşallah canım, teşekkür ederim. Benim ilk 12 hafta korkusu değil yani baya uzun sürecek bir korku olacak gibi.
Güldürdün beni ben denemedim ama benim göbüşte az belli olmaya başladı.. düşükten sonra az kalmıştı sanki..Kızlar merhaba uzun zamandır aktif olamadım adam akıllı şimdi dedim ki kader arkadaşlarıma merhaba diyim :) hamilelik iyi gibi şimdilik bi sıkıntı yok bulantı kusma yok işin garip yanı ama çok ağır yemekler olursa az bişi bulantı gibi oluo çıkartmıyorum sonra geçio ama karnım artık içime bile çekemiorum artık belli edio kendini benim yavru kuş banane ben içerde kalmak istemiorum dedi resmen :))
Benim kilom çok değişken ya çözemedim ilk başlarda 57-58 iken sonra tartıda 56 gibi değerler çıkıyordu yeniden 58 lere yaklaştı o ara gidip geldi düzenli artma yada azalma olmadı sanki.. ama bugünlerde 58.2 58.3 gibi ibrelerle düzenli ilerliyor sanırım..Merhaba senin adına sevindim bulantı çok kötüilk çocuk muydu? İlk çocukta belli olmaz gazdır şişkinliktir diyorum kendimi kandırmayayım diyorum ama bildiğin göbeğim çıkmaya başladı. Üstelik aldığım 1.5 kg ı da verdim.
iş arkadaşı 1 ay önde gerçi o bana göre daha topluca ama henüz göbekte çok fark yok gibi bende ise var sanırım o iç karın benim de dar zaten bi yemek yesem midem az çıkardı hemen:) ben akşama doğru 6 aylık gibi oluyorum
sabahları da pek düz değil karnımın alt tarafı şiş ve bastırınca acıyo. Büyüyen rahmim sanırım. İç karnım dar galiba zaten rahim ve mesanem de çok alçakta..
Bneim de aynı ve hala gaz şişkinlik devam ediyor..Aynen ben de öyle oluyorum. Hatta akşam beni görenler aaa karnın çıkmaya başlamış diyor. Bi de sabah görün diyorum. Sabaha dümdüz. Hiçbir şey kalmıyor. Demek ki sadece bende olmuyormuş :)
Açıkçası olayın 12 haftalıkla bitmediğini ben de farkettim sanırım 12 hafta sağlıklı ve bozuk gebelik ayrımı gibi yada en fazla düşük o dönemde olduğundan olabilir o intiba..ama onun dışında da sıkıntılar olabiliyor..
Kendimi sakin tutmaya çalışıyorum Rabden gelene boynumuz kıldan ince.. elimizden gelebilecek birşey yok.. Rabbim sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip kolay doğumla sağlıkla alabilmeyi nasip etsin evlatlarımızı...
Günaydın cnm hamile olduğumu söylemedim işyerine ondan sanırım..gerçi söylesem de işlerm devam edecek bu konuda pek anlayış olmuyor bizim meslekte.. birazda hep işler bize kalmıyor bayanlar yapmyor polemiği olmasın diye mümkün olduğu kadar söylemeyeceğim.Gunaydin herkese bayanlar.