Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar merhaba uzun zamandır aktif olamadım adam akıllı şimdi dedim ki kader arkadaşlarıma merhaba diyim :) hamilelik iyi gibi şimdilik bi sıkıntı yok bulantı kusma yok işin garip yanı ama çok ağır yemekler olursa az bişi bulantı gibi oluo çıkartmıyorum sonra geçio ama karnım artık içime bile çekemiorum artık belli edio kendini benim yavru kuş banane ben içerde kalmak istemiorum dedi resmen :))

Merhaba senin adına sevindim bulantı çok kötü ilk çocuk muydu? İlk çocukta belli olmaz gazdır şişkinliktir diyorum kendimi kandırmayayım diyorum ama bildiğin göbeğim çıkmaya başladı. Üstelik aldığım 1.5 kg ı da verdim.

Ben de en fazla 400 gram falan aldım şimdiye dek.. ama karnım özellikle Gün içinde bişeyler yemeye başladığımdan itibaren şişiyor sabahları düz :)

Ben de en fazla 400 gram falan aldım şimdiye dek.. ama karnım özellikle Gün içinde bişeyler yemeye başladığımdan itibaren şişiyor sabahları düz :)

:) ben akşama doğru 6 aylık gibi oluyorum
sabahları da pek düz değil karnımın alt tarafı şiş ve bastırınca acıyo. Büyüyen rahmim sanırım. İç karnım dar galiba zaten rahim ve mesanem de çok alçakta..

Aynen Hmm o iç karnın darlığından mı oluyormuş canım benim basınca acımıyor hiç

Aynen ben de öyle oluyorum. Hatta akşam beni görenler aaa karnın çıkmaya başlamış diyor. Bi de sabah görün diyorum. Sabaha dümdüz. Hiçbir şey kalmıyor. Demek ki sadece bende olmuyormuş :)

Merhaba teşekkürler bir süredir benim bulantilar da başladı. Seninki çok kötüydü düzeldi mi biraz. Sen nasılsın
benim ki hafif azaldi canim. ama halen daha öldürecek durumda. ne zaman gecer bilmiyorum. ama artik gelsin 2. trimester diyorum.

Benim biraz arttı bulantılarım işde zor oluyor epey.. diş fırçalamak ta işkence oluyor bana..
aynen. yemek yemek iskence su icmekniskence. dis fircalamak hatta koku almak bile iskence. ama bir yandan da diyorum tek benimle kalsin v
bunlarada raziyim cekerim.

Rabbim kolaylaştırsın cnm bende çalışıyorum dün arazi işim vardı köy yollarında tangut tungur içim boşalacak diye korktum epey akşam da sancım oldu.. Rabbim yardımcımız olsun..
acanim araziye vermeseler seni olmaz mi.dikkat et.

İnşallah canım, teşekkür ederim. Benim ilk 12 hafta korkusu değil yani baya uzun sürecek bir korku olacak gibi.
Açıkçası olayın 12 haftalıkla bitmediğini ben de farkettim sanırım 12 hafta sağlıklı ve bozuk gebelik ayrımı gibi yada en fazla düşük o dönemde olduğundan olabilir o intiba..ama onun dışında da sıkıntılar olabiliyor..
Kendimi sakin tutmaya çalışıyorum Rabden gelene boynumuz kıldan ince.. elimizden gelebilecek birşey yok.. Rabbim sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip kolay doğumla sağlıkla alabilmeyi nasip etsin evlatlarımızı...

Güldürdün beni ben denemedim ama benim göbüşte az belli olmaya başladı.. düşükten sonra az kalmıştı sanki..

Benim kilom çok değişken ya çözemedim ilk başlarda 57-58 iken sonra tartıda 56 gibi değerler çıkıyordu yeniden 58 lere yaklaştı o ara gidip geldi düzenli artma yada azalma olmadı sanki.. ama bugünlerde 58.2 58.3 gibi ibrelerle düzenli ilerliyor sanırım..

iş arkadaşı 1 ay önde gerçi o bana göre daha topluca ama henüz göbekte çok fark yok gibi bende ise var sanırım o iç karın benim de dar zaten bi yemek yesem midem az çıkardı hemen

Aynen ben de öyle oluyorum. Hatta akşam beni görenler aaa karnın çıkmaya başlamış diyor. Bi de sabah görün diyorum. Sabaha dümdüz. Hiçbir şey kalmıyor. Demek ki sadece bende olmuyormuş :)
Bneim de aynı ve hala gaz şişkinlik devam ediyor..

Amin canım. Bir kadının en özel anları bence, hepimizin yolunda sağlıklı geçsin inşallah.

Gunaydin herkese bayanlar.
Günaydın cnm hamile olduğumu söylemedim işyerine ondan sanırım..gerçi söylesem de işlerm devam edecek bu konuda pek anlayış olmuyor bizim meslekte.. birazda hep işler bize kalmıyor bayanlar yapmyor polemiği olmasın diye mümkün olduğu kadar söylemeyeceğim.
Bu arada kou konusunda ben de hassasım yolda giderken kimden ter kokusu geliyor, yol üzerinde yüksek ağaçlar var tepesine kışın kargalar tünüyordu onların kaka kokusunu bile alıyorum yani o yoldan uzaktan geçmeye çalışıyorum ve burnumu tıkıyorum. Eşim az köpeği bile senin kadar hassas koku alamaz diyor..:)
Tüm kötü kokular ve keskin kokular bulantı ve öğürme yapıyor.. ıhlamur ağaçları tam açtı severim normalde onlar bile içimi bayıp mide bulantısı yapıyor. yolda önümden sigara içerek giden biri olunca elinden alıp yüzüne atasım geliyor o derece.. Birde bazıları temiz çamaşırları yıkarken bol miktarda deterjan kullanıyor sanırım bazılarının giydikleri kıyafetler bile kokabiliyor böyle durumlarda öğürme gelince öksürmeye çalışıyorum bastırsın diye.. birine kokuyorsun deyip öğürmekte ayıbıma gidiyor inşallah o durumda kalmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…