Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İlk üç ay 1.5 kilo almak normalmiş. Her ay 500 gram alınmalı demişti diyetisyen.

iş arkadaşı 1 ay önde gerçi o bana göre daha topluca ama henüz göbekte çok fark yok gibi bende ise var sanırım o iç karın benim de dar zaten bi yemek yesem midem az çıkardı hemen

Evet cnm karnın yapısıyla alakalıymış ben tuvalete gittiğimde bile karnımda belli oluyor

Ayy benim eşim de av köpeği gibi diyor evim deniz kıyısında normalde tuz ve yosun kokusuna bayılırdım şimdi cam pencere açamıyorum. Binaya parfüm yasağı koydum; merdiven boşluğuna çıkmak işkence olmuştu. ne kadar parfüm sıkarsanır, banyo havalandırmasından o kadar öğürtü dinlersiniz dedim :) en kötüsü de eşimin bıyıklarında sigara kokusu artık yatmadan önce bıyıklarını köpüklüyo

Ben o konuda şanslıyım eşim sigara içmiyor yoksa salona yollayabilirdim koksa..ama parfüm kokuları da fena bazen işçiler kolonya boca ediyor o kokuda fena...

o zaman normal bu ay da az dikkat edeyim bakalım zaten çıkarmaya başladım millette bu haftalarda bitiyor ben de yeni başladı

Benim de gitgide artıyor. En çok su içmek ve sulu yemekler çorbalar bulandırıyor midemi.. Yemek düzenim tamamen bozuldu. Pişirirken koktuğu için öğlen pişiriyorum sadece akşam da aynısını yiyoruz. Pişirirken kokan şeyleri ağzıma süremiyorum. dengeli olsun diye bir gün et ürünü bir gün sebze yemeği yapıyorum ara öğün falan da kalmadı. Bayramda ailelere gitmeyi iple çekiyorum yemek pişirme işkencesinden kurtulacağım..

Merhaba kızlar
8+1 deyim bugün gittikçe buyuyoruz. Son bikac gundur öğleden sonra inanilmaz bir siskinlik yaşıyorum. Eve geldigimde ustumdeki pantolonu nasıl çıkarıp firlattigimi anlatamam. Sabah dumduz olan karnım saat5 gibi 6aylik kivamina geliyor. Ne giyecegimi şaşırıyorum hersey belimi sıkıyo sanki. Pazartesi günü kalp atışlarını gördük. Doktor butun kan testlerimi yaptı. Herseyim normal çıktı. Rubella nın pozitif olmasına cok mutlu oldum. Toksoplazmayi rutin olarak yapmiyoruz ama evcil hayvan besledigin icin yapabiliriz dedi. O negatif çıktı. Bir de folbiol kullanan arkadaşın doktoruna tekrar sormasını rica ediyorum o kadar yuksek dozda folik asit icmesine gerek olup olmadığını. Bende hamilelik oncesi folbiole başlamıştım doktorum hamile kalir kalmaz degistirtti. O 5mg o kadar yuksek dozda folik asite hic gerek yok dedi ve pregnio fol diye bi ilac yazdi. Icinde 400mcg folik var.

Ben de şubatta anne olcam inşallah,tüp bebek tedavisi gördüm,buradaki herkese sağlıklı gebelik,sağlıklı eksiksiz noksansız fazlalıksın hayırlı evlatlar,kolay bir Doğum dilerim

Ben bayramda gidemeyeceğim eşim izin alamadı bayram sonu gideriz artık. Memleketimi çok özledim. Yemek konusunda zor işimiz bakalım benim ilk başta rahattı yavaşça başladı kardeşim ortadaki 3 ayda daha çok oldu kusmam demişti umarım öyle olmaz... Rabbim kolaylaştırsın bebeklerimiz sağlıklı olsunda napalım

Rabbim sağlık sıhhat versin bebeklerimiz iyi olsunda bu süreçler normal bir akış sanırım ben de ilk folbiol kullandım sonra folbiode verdi doktor içinde b12 ve d3 vardı.. şimdi ona devam ediyorum..

Bide eşimle aramız fena bu aralar. Ona doya doya sarılıp oturmayi bile özledim ama kokulardan cok fena rahatsız oluyorum o yüzden hic yanina bile yaklasamiyorum. Bugun nevresimleri degistirirken kusuyodum az kalsın deterjan kokusundan. Bakalim aksam yatagin icine nasıl giricem. Gözüne sürdüğü rimel bile kokar mı insana ya

Çok ağrısı olan var mı? Düzenli bel ve kasık ağrım var. Ne yapacağımı bilmez oldum.
benim hamile olduğumu bilmeden başladı sanırım yumurtlama dönem,nde 7-8 haftaya kadar kesintisiz sürdü şimdi çok ayakta kalınca oluyor yerini bulantı ve kusmaya bıraktı

benim hamile olduğumu bilmeden başladı sanırım yumurtlama dönem,nde 7-8 haftaya kadar kesintisiz sürdü şimdi çok ayakta kalınca oluyor yerini bulantı ve kusmaya bıraktı

Pazartesi kalp atışlarını duymaya gideceğiz daha. İlk hamileliğim ile kıyaslayınca geriliyorum yoktu o vakitler böyle şeyler bende.

_myth_ nasılsın testlerini yaptıracak yer buldun mu? Ben giresundan üniversiteden randevu aldım testlerimi yaptıracağım hem doğru dürüst bir ultrason cihazından bakılmış olur..

Pazartesi kalp atışlarını duymaya gideceğiz daha. İlk hamileliğim ile kıyaslayınca geriliyorum yoktu o vakitler böyle şeyler bende.
Her hamilelik farklı sanırım benim de ilki düşük oldu ama onda böyle bir ağrı olmamıştı sadece kelebek uçuyormuş hissi gibi hafif tatlı batmalarım vardı o yüzden bunda ilk başta hamile olduğumu düşünmemiştim

Yakın zamana kadar bende de ağrı ve kramp çok oluyordu. Ben de korkuyordum. Doktora sordum lekelenme kanama yoksa korkma dedi. Bol bol su iç dedi. Rahmin büyümesinden dolayı oluyormuş. Son zamanlarda yorulduğumda ve sabah yatakta gerindiğimde ya da hapşırdığımda oluyor. Doktor rahmin bağlara baskısından oluyor dedi. Korkma inşallah duyarsın kalp atışlarını..

_myth_ nasılsın testlerini yaptıracak yer buldun mu? Ben giresundan üniversiteden randevu aldım testlerimi yaptıracağım hem doğru dürüst bir ultrason cihazından bakılmış olur..

İdare ediyorum canım çok şükür. Ramazan yoğun ve yorucu geçiyor burda baya.
Çarşamba gününe Akçaabat devlet hastanesine randevu aldım ben de. Testleri yaptırmaya çalışıcam bi aksilik çıkmazsa. Evet canım iyi olur senin için de. İnşallah sorunsuz hallederiz. Gıcık dr lara rastlamazsak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…