ins yerlsmdrde sennksi onmli olan cok gelmemesi hdi ins hyrlsicnm işe geldim öğlen.. artık evde uzanacağım ara ara işde çok hareket etmemeye çalışacağım başka görmedim şimdilik.. hayırlısı..
Eki Görüntüle 1993012 adete 3 gun var
yok cnm düşecekse ilk 3 ayda düşüyor düşük önleyici de çok anlamlı değil dedi..gcklar iste ins hyrlsi dinlen igne faln vermdmi dsuk onleyci leke gelyo mu hala
şimdilik yok cnm başkains yerlsmdrde sennksi onmli olan cok gelmemesi hdi ins hyrlsi
Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin cnm aile hekimine mi gittinEki Görüntüle 1993012 adete 3 gun var
cnm benim adet günümde bile çok koyu değildi çizgi istersen 2-3 gün bekle..insan merak ediyor demi..Eki Görüntüle 1993057 kızlar adetime 4 gün var bugün test yaptim cokkk acik renk cizgi var yarin sabah testi tekrarlayacam sizce varmi bebiş?? Eğer hamileysem bende Ocak annesi olacam :)
Aynen canim cok merak ediyorum ama yarin sabah tekrar yapacam belki daha koyu çıkar çizgicnm benim adet günümde bile çok koyu değildi çizgi istersen 2-3 gün bekle..insan merak ediyor demi..
Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin cnm aile hekimine mi gittin
Hayirli olsun
Rabbim hepimize yavrularimizi saglicakla kucagimiza almayi nasib etsin.. Olmayanlarada tez vakitte bu duyguyu tattirsin insaAllah
dene bakalım ama kendini üzme rahat tut cnmAynen canim cok merak ediyorum ama yarin sabah tekrar yapacam belki daha koyu çıkar çizgi
Ama resme göre varmi sence çizgi canim tabi net değildedene bakalım ama kendini üzme rahat tut cnm
bende bugün gittim leke görünce tedirgin olup.. ama doktor garipti daha gün bile geçmemiş neden geldin dedi sanırım regl olduğumu düşündü..eşimin yanında kötü hissettim. sonra kanda çıkınca çarşamba gel dedi bakalım pek gidesim yok eşim de gidelim dedi..3 gun kala test pozitif cikti ve zehirli guatr hastayım olması imkansız bu değerle denmişti. Bugun kan verdim ve 44.2 çıktı Yarın kadın dogumcu ma gideceğim. Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere insallah
emin olamadım cnm orda silik bi kırmızılık yok ama gölge vardı flash lamı öyle çıktı ama gününe var daha geçince daha belirgin oluyor varsa..Ama resme göre varmi sence çizgi canim tabi net değilde
bende bugün gittim leke görünce tedirgin olup.. ama doktor garipti daha gün bile geçmemiş neden geldin dedi sanırım regl olduğumu düşündü..eşimin yanında kötü hissettim. sonra kanda çıkınca çarşamba gel dedi bakalım pek gidesim yok eşim de gidelim dedi..
Net çıkmamış evet canim ama ben bakinca görüyorum silik çizgi yarinda yaparim biraz daha koyu cikarsa adet gunüme kadar tekrarlarim testiemin olamadım cnm orda silik bi kırmızılık yok ama gölge vardı flash lamı öyle çıktı ama gününe var daha geçince daha belirgin oluyor varsa..
Eki Görüntüle 1993057 kızlar adetime 4 gün var bugün test yaptim cokkk acik renk cizgi var yarin sabah testi tekrarlayacam sizce varmi bebiş?? Eğer hamileysem bende Ocak annesi olacam :)
Net çıkmamış evet canim ama ben bakinca görüyorum silik çizgi yarinda yaparim biraz daha koyu cikarsa adet gunüme kadar tekrarlarim testi